Amerikansk satanist og kone pågrepet og mistenkt for to drap, skal ha spist av kjøttet på de to drepte

En satanist fra Nord Carolina som forandret navn for 10 år siden etter inspirasjon fra en demon er blitt arrestert sammen med sin kone etter at likene av to menn som forsvant for mer enn fem år siden ble funnet begravet i parets bakgård

pazuzu-1John Alexander Lawson, 35, som i 2002 endret navn til Pazazu Illah Algarad etter inspirasjon fra en assyrisk demon i filmen “eksorsisten” ble arrestert sammen med sin kone, Amber Nicole Burch (24) i forrige uke og sitter nå i forvaring uten mulighet til kausjon. Bakgrunnen for pågripelsen av satanisten og hans kone er at politiet har funnet levningene etter Joshua Frederick Wetzel (37) og Tommy Dean Welch (36) som forsvant ved to separate anledninger i 2009. Levningene etter de ble funnet i bakgården til ekteparets bopel hvor de bodde sammen med Lawsons mor Cynthia.

Det var i 2009 at de to mennene ble meldt savnet av sine familier og Wetzler`s bil ble finnen forlatt i Winston-Salem og Welch ble sist sett på vei hjem fra et besøk hos sin bror. Det er ikke klart hvorvidt de  35 år gamle satanisten kjente de to mennene eller hadde hatt relasjoner til dem før de forsvant. Skjelettrestene er sendt til et rettsmedisinsk senter for videre analysering og granskning. Bianca Heath som skal ha vært en venn av den pågrepne satanisten fortalte til Huffington Post at han hadde fortalt henne at han hadde begått drapene, men hun hadde ikke trodd på han. “Jeg er sikker på at ingen andre trodde på ham heller,” sa hun. “Han lo om skjelettene og spøkte med hvorfor han hadde gjort det. Lawson eller Pazazu Illah Algarad skal ha fortalt at han hadde plukket opp to prostituerte og drept dem begge. Han sa også at han hadde begravd levningene etter å spist deres kjøtt og brent det som var igjen av dem.

Trodde han tøyset

satanist14n-2-web“Jeg trodde virkelig at han bare løy, men nå er jeg ikke sikker hva jeg skal tro,” sa Heath videre. I følge rapporter fra åstedet skal det også være funnet rester etter dyr begravd og politiet ser ikke bort i fra at det har blitt gjort sataniske ritualer, inkludert ofringer av dyr på hans eiendom. “Ingen gjengmedlemmer slipper inn her,  ingen som kommer i uniform eller kaller seg seg myndigheter er velkommen heter det på et skilt over døren til hans hjem. På skiltet er det også en hodeskalle og dødningeben samt frasen “Det onde vil seire”. Det er ennå ikke kjent hva som fikk politiet til å lete på Lawsons eiendom etter menneskelige levninger, og det er heller ikke første gang de har vært der. Likhunder søkte på eiendommen i 2012, men anga da ingen funn.

https://www.youtube.com/watch?v=x-blU3DaXB8

Tidligere dømt

Den 35 år gamle satanisten har blitt dømt for medvirkning til drap på Joseph Chandler og var ute på prøve sist uke da han bli arrestert igjen. Lawson har også vært anklaget for å ha forsøkt å kvele sin mot i 2010 og et år senere ble han anklaget for å ha angrepet en kvinne. Både han selv og en annen medhjelper, Krystal Matlock på 28 må møte til nye rettslige avhør 23 oktober, sistnevnte er anklaget for å ha hjulpet Lawson i å begrave en av de myrdede mennene.

END TIMES DEMONIC POSSESSION

Tragedier på tragedier og ondskap på ondskap. Er verden under angrep fra demoniske krefter?  “Ja” sier Jeffery Kinkead i videoen nedenfor.

https://www.youtube.com/watch?v=3_aBHL5fAQU