Pinsevenn familien Bodnariu fratatt sine fem barn av norske myndigheter -amerikanske pinsevenner vil demonstrere utenfor Norges ambassade i Washington

cristian-ionescu

Norsk/rumensk pinsefamilie opplever alle foreldres mareritt i møte med barnevernet -saken vekker oppsikt i USA

Saken omkring det norske barnevernets “kidnapping” av de fem barna til det norsk/rumenske ekteparet Marius og Ruth Bodnariu som er medlemmer av en pinsemenighet sprer seg nå verden over. Fredag 8 januar 2016 vil det bli avholdt en demonstrasjon utenfor den norske ambassaden i Washington DC og initiativtaker til denne demonstrasjonen er Cristian Ionescu som er pastor i Elim rumenske pinsekirke i  Chicago, USA. Planleggingen til demonstrasjonen er alt i gang og informasjon om den kommende protesten blir nå spredd til pastorer over hele USA. I Norge er det få medier som hittil har omtalt saken, men nettstedet Spikerscorner som er et nettsted for fri debatt kjørte tirsdag en sak med et referat av vår artikkel om saken.

Saken omkring norsk barneverns “kidnapping” av de fem barna Eliana, Naomi,  Matthew, kidnappet-barnaJohn og Ezekiel som savner sine foreldre Marius og Ruth har vakt sterke følelser og fått stor oppmerksomhet i kristen presse internasjonalt. En rekke underskriftskampanjer er satt i gang og fredag 8 januar vil kristne møte opp utenfor den norske ambassaden i Washington for å demonstrere og kreve at barna skal bli gitt tilbake til deres foreldre. Utover den bebudede demonstrasjonen utenfor den norske ambassaden i Washington den 6 januar arbeides det med å få til tilsvarende demonstrasjoner utenfor norske ambassader i flere andre land.

Ikke syvendedagsadventister men pinsevenner

I en tidligere sak og i en underskriftskampanje til støtte for familien ble det hevdet at bodnariufamilien var syvendedags-adventister. Søkelys tok derfor kontakt med de norske Syvendedags adventister hvor Øyvind Gjengstø som er distriktsleder i Vestnorskt distrikt av syvendedags adventist kirken opplyses at familien Bodnariu er ukjent for dem. “Hverken lokalt i  Naustdal eller sentralt har kjennskap til at denne familien er medlemmer hos oss,” sier Gjengstø til Søkelys. Søkelys har jobbet i hele kveld med saken og brakt på det rene at familien er medlem av en pinsemenighet og ikke av SDA som enkelte kilder har opplyst. Det er Marius bror i Romania som opplyser dette i en melding til Søkelys. Søkelys vil oppfordre alle norske troende til å engasjere seg i saken til fordel for en norsk pinsevenn familie. Det er fullstendig uhørt at norsk barnevern griper inn i en kristen families liv på en slik måte, og vi maner en samlet norsk kristenhet til å reagere. Det er mange pinsemenigheter i Norge som tror på hva Guds ord sier, og det er grunn til å reagere skarpt i denne saken. Vår tidlige kilder fortalte at dette var en familie tilknyttet syvendedags adventistene, men nå viser det seg at vi snakker om pinsevenner. Selv om familien hadde vært medlem av en adventist kirke hadde overgrepet ikke vært noe mindre av den grunn. Som kristne må vi fordømme all form for kristendomsforfølgelse, enten den kommer fra ekstreme islamister eller norske myndigheter som nå jobber hardt for å fordrive kristen tro og Jesus Kristus ut av skole og samfunn.

Les også:  Hevder norske myndigheter gjennom barnevernet har kidnappet deres fem barn -anklages for kristen indoktrinering

Oppfordrer til bønn for norsk/rumensk familie som norske myndigheter har tatt barna fra

 

 

13 tanker om “Pinsevenn familien Bodnariu fratatt sine fem barn av norske myndigheter -amerikanske pinsevenner vil demonstrere utenfor Norges ambassade i Washington

 1. Hvor i Norge er dette? Synes dette virker litt merkelig da ingen store medier skriver om dette? Og heller ikke Dagen, vårt land, osv. .

 2. Når man tyr til så dramatiske virkemidler som å gripe inn i familiers liv på en slik måte, er åpenhet er krav.
  Jeg er lei av tvilsomme byråkrater som skjuler seg bak taushetsplikt og som har en lang forhistorie med å være ute av stand til å ta selvkritikk.
  Og norsk barnevern har et svært tvilsomt og frynsete rykte.
  Forøvrig Torodd har store anerkjente medier som Christian Post og Charisma Magazine samt Christian Today kjørt denne saken, men så er heller ikke disse avhengig av norsk pressestøtte.

 3. Tenk om dette hadde vært en muslimsk familie som ble fratatt sine unger for å ta dem med i moskeen. Da hadde det vært rabalder i media kan du tenke deg.
  Takk for at Søkelys løfter denne saken frem.
  Torodd må som sedvanlig kritisere, men du får trøste deg med at tomme tønner rumler mest.
  Stå på

 4. Denne saken er publisert av Charisma Magazine, Christian Post, Cristian Today og en rekke medier.
  Min bibel sier frykt ikke!

  • Din påstand om det vert slått av sine foreldre blir avvist av foreldrene og deres støttespillere som nonsens.

  • Det er ikkje min påstand, men Barnevernet og Politiets. Eg har faktisk meir tiltru til desse enn foreldra.

   Ingen seriøse media lagar sak på slikt basert kun på informasjon frå foreldra. Dei veit av erfaring at saksframstillinga frå desse nesten alltid er mangelfull.

 5. Foreldre har innrømmet på rumensk nasjonal tv at de har brukt fysisk avstraffelse slik som det ofte gjøres I mange rumenske hjem. Det vil si litt ris på rompa og litt ørelugging. I mange kristne hjem I Romania sies det “bătaia este rupta din Rai” det vil si juling kommer fra himmelriket.
  Men å bli fratatt alle sine barn uten I det minste å tilby foreldrene hjelp til å kunne forandre på oppdragelse er litt feil. Det er narkomane og alkoholikere som får lov å beholde sine barn og får hjelp fra kommunen både I hue og I r….a, men ikke en vanlig familie med 5 barn? De kan umulig ha vært så mishandla disse barna da barnevernet først nå kommer på å ” redde” de fra sine foreldre som angivelig skal være så farlig for dem at de tar bort til og med en 3 mnd gammel baby fra sin mors bryst.
  Hvor var barnevernet da Marius ble mishandlet? Hvor var barnevernet da 2 år gammel barn fikk Subutex fra sine foreldre?

 6. Familien Bodnariu har stått fram offentlig med sin historie.
  Det er derfor INGEN GRUNN til å påberope seg TAUSHETSPLIKT!
  Naustdal Kommune, har eit soleklart ANSVAR , såvel administrativt som politisk, for å redegjere for kommunens handlemåte!

  Så Barnevernsleder Monica Loen-Grov,
  Rådmann Øyvind Bang-Olsen,
  Ordførar Håkon Myrvang (AP):

  De har gjennom dykkar intervensjon i Fam. Bodnariu, vekt større negativ merksemd såvel i Sogn og Fjordane, som resten av landet, i Europa og resten av verda, enn nokon annan kommune i Trivselsfylket Sogn og Fjordane!

  Kva vil de gjere for å rette opp dette?
  Til orientering har underteikna gjennom innlegg på min blogg: http://www.alfkollsete.wordpress.com
  bedt dykk om å klårgjere for ALLVERDA om de har LOVMESSIG og KONVENSJONSMESSIG dekning for dykkar INTERVENSJON i Familien Bodnariu?

  Mitt innlegg, publisert på Julafta 2015, har 1. og andre juledag, medført ialt
  1390 innloggingar frå land over heile verda, herunder Romania, USA, Østerrike, United Kingdom,Tyskland, Sverige, Finland, Italia, Spania, Canada, Irland, France og Uraguay.

  Kollsete 27.12.2015
  Alf Reuss Kollsete

  • Det er då vitterleg ikkje *foreldra* som skal beskyttast av tausheitsplikta, men *barna*. Foreldra har ingen rett til å ta denne avgjersla på vegne av barna.

   Til opplysning så er ikkje barn foreldra sin eigedom i dette landet, men sjølstendige individ med eigne rettigheiter.

   Løysinga på tausheitsplikta er sjølvsagt at foreldra legg fram alle sakspapir etter at dei har vore i retten. Nei, dei har ikkje lov til dette men er det så farleg med tausheitsplikt då? Blir spennande å sjå om dei gjer dette, evt. kva begrunnelse dei oppgir for å *ikkje* gjere dette.

 7. Ser du har stengt ein anna bloggpost for kommentarar.
  https://www.sokelys.com/?p=13490

  På mitt spørsmål om du kan begrunne påstanden om “massiv internasjonal kritikk” så svarer du følgande:

  “Det ligger nok av saker ute som viser hvor omstridt norsk barnevern er. Blant annet kritikk over at barnevernet tok et barn pga ei løs tann fra Russisk TV osv osv. Bare å søke litt på webben så finner du raskt ut at det er massiv kritikk av det norske barnevernet.
  Gjør noen søk på litt forskjellige språk og vips, kommer det opp en rekke eksempler på hvor media og enkeltpersoner og aksjonsgrupper kritiserer norsk barnevern.”

  Deretter låser du bloggposten for kommentarar.

  Eg spør igjen – kan du begrunne denne påstanden med referansar til reell, sakleg begrunna kritikk? Finns det noko anna “kritikk” enn frå diverse aksjonsgrupper som baserer sin “kritikk” (slå gjerne opp kva det ordet faktisk betyr) på noko anna enn reint einsidig informasjon?

  Dersom undersøkelsane og kjeldekritikken du baserer desse Bodnari-bloggpostane dine på er av samme kvalitet som svaret over er det ingen grunn å ta denne bloggen seriøst.

Det er stengt for kommentarer.