Amerikansk militær: “Det er over, Ukraina har kolossale tap – Russland vinner på alle fronter – Europa og USA kollapser”

“Den ukrainske staten du kjente er over”  “To amerikanske militæroffiserer beskriver en illevarslende fremtid for Ukraina, og understreker at den nåværende ukrainske staten er over. Tapene til hæren i Ukraina er kolossale og vil ikke bli erstattet. Men ifølge dem har kampen i Ukraina blitt til et mareritt også for Europa, ettersom Russland vinner på alle fronter, militære, politiske og økonomisk,” skriver WarNews 247.  Mens hjernevaskede norske avislesere blir foret med propaganda om at Putin har feilet osv osv, er virkeligheten en helt annen. Fake news pressen har bedradd oss og vestlige ledere har ledet oss inn i en krig hvor du og jeg blir taperne. Russland og Putin vil nå sine militære mål og det som burde ha vært avgjort ved forhandlingsbordet, gjennom samtaler og kompromiss -ble i stedet en tragisk krig hvor titusener er døde.

Brukte ikke tiden rett. Volodymyr Zelenskyy som er “konge” i Ukraina var ikke vis og klok

En klok og vis mann sa engang: “hvilken konge som drar ut for å møte en annen konge i strid, setter sig ikke først ned og rådslår om han med ti tusen er i stand til å møte den som kommer imot ham med tyve tusen? Men kan han ikke det, da skikker han sendemenn til ham, mens han ennu er langt borte, og tinger om fred.” Volodymyr Zelenskyy som er “konge” i Ukraina var ikke vis og klok. Han brukte ikke tiden rett. Tegnene på at krigen ville komme ble flere og flere. I mars/april 2021 sendte Russlands “konge” store styrker til grensen mot “kong” Zelensky`s rike, men disse ble så trukket tilbake. Ukraina og Zelensky-regimet ble gitt tid til å tenke og Russland søkte forhandlinger med Vesten og garantier om at Ukraina ikke skulle bli medlemmer av Nato. Dette ble brysk avvist av både “kong” Zelensky og hans allierte i Nato. Når Putin for andre gang bygde opp store styrker langs grensene mot Ukraina i slutten av 2021 og tidlig i 2022 ble det klart for meg at Russland ville gå inn militært i Ukraina, og at krig ville komme.

Ukrainsk forsvar kollapser

“De ukrainske væpnede styrkene står i fare for å kollapse hvis de fortsetter å lide store skader, ifølge den pensjonerte amerikanske oberstløytnant Daniel Davis. Den amerikanske offiseren bemerker at den ukrainske siden daglig mister mer enn tusen militære døde under fiendtlighetene, mens en betydelig del av det trente personellet gikk tapt i kampen om Mariupol da russiske og donetske styrker fordrev den nynazistiske Azov millitsen fra byen. Azov bataljonene var svært krigsvante etter å ha kjempet mot styrker fra Donetsk og Luhansk helt siden 2014. Samtidig må de ukrainske troppene i stedet for erfarne kontraktssoldater ta vernepliktige som aldri har holdt våpen i hendene. Bare 20 prosent av ungt militært personell som slutter seg til Ukrainas væpnede styrker har noen gang avfyrt et skudd, ifølge en studie fra Modern Warfare Institute. Dermed fungerer disse i realiteten som kanonføde for regimet i Kiev. De store tap Ukraina har måttet ta fratar Kiev muligheten til å organisere et motangrep. Mange Nato-trente ukrainske soldater overgir seg til de russiske styrkene

Ifølge Davis øker risikoen for sammenbruddet av Ukrainas væpnede styrker hver dag på grunn av at profesjonelle soldater erstattes med rekrutter. Han bemerket at det ikke er mulig å kompensere for tapet av spesialstyrkene som har falt i krigen. Tidligere har oberstløytnant Davis fra de amerikanske væpnede styrkene sagt at vestlige generaler bevisst skjuler reelle data om situasjonen til Ukrainas væpnede styrker i Donbas. Den amerikanske militæranalytikeren Scott Ritter kom på sin side med en rekke uttalelser der han vurderte situasjonen ved fronten og konfrontasjonen mellom Vesten og Russland. “Kort sagt, ja, alt er over. Det vil ikke ta lang tid før alle kommer til den konklusjonen. Men faktum gjenstår, Russland vinner på alle fronter: i militæret, på slagmarken. Politisk må vi bare se på sammenbruddet av det europeiske politiske systemet og den fortsatte degraderingen av Biden-administrasjonen her i USA. Men også på det økonomiske området har Russland snudd situasjonen, sanksjonene har slått tilbake på USA og Europa,” gjengir WarNews 247 i uttalelsene fra militæranalytikeren Scott Ritter. Russland har vunnet på alle fronter og Vestens strategi har feilet fullstendig. Prisen befolkningen i Europa og USA vil måtte betale vil bli svært høy. Milliarder av dollar er pøset inn i konflikten, store mengder våpen er gitt og russiske styrker har ødelagt betydelig vestlig materiell i sine angrep. Om noen måneder vil høstkulden og vinteren sette inn -og siden Putin sitter med bedre økonomiske kort enn Europa -er risikoen stor for at befolkningen vil måtte tåle skyhøye strømpriser, strømutkobling og rasjonering. Prisen for å tukte Russland kan bli svært høy.

44 tanker om “Amerikansk militær: “Det er over, Ukraina har kolossale tap – Russland vinner på alle fronter – Europa og USA kollapser”

 1. Kjell, eg synest det du skriv er usmakeleg.
  Det er ingen grunn til å gleda seg over at ukrainske soldatar vert drepne i hopetal.
  At russarane har bomba dei ukrainske soldatane frå fly og med avanserte missilar er trist.
  Putin er verre enn Hitler, ein grusom sadist, med null empati .
  Han er så simpel at han brukar mat som våpen. Me risikerer matmangel pga hans slue spel.
  Putin er tvers igjennom ein løgnar. Det er berre ein måte å ta han på – drepa han. Me får håpa USA med Europa samla sett er for sterke for han.
  Som fleire opposisjonsfolk i Russland har sagt. Putin må nedkjempast militært.
  Kjell, det er fælt at du støttar ein “ny Hitler”.

  15
  18
  • Torstein. 90 prosent av denne artikkelen er fra WarNews 247 som siterer hva amerikanske militære har sagt.
   Ukraina, Europa og USA er i ferd med å tape dette spillet.
   Min holdning er tydelig. Dette skulle vært løst med forhandlinger og kompromiss og en deal som tok hensyn både til Ukraina, de russisk-språklige i Øst-Ukraina som i folkeavstemning ville ha selvstendighet fra Ukraina -og for Russlands sikkerhetsbehov. Jeg kan forstå hvorfor det var viktig for Putin å holde Nato vekk fra Ukraina. Hva tror du USA hadde gjort dersom Russland eller Kina hadde fått opprettet baser i Mexico?
   Hva gjorde USA da Sovjet begynte å utplassere raketter på Cuba?
   -Vesten og regimet i Kiev hadde muligheter til å finne gode løsninger med Putin.
   Hadde Putin vært så ond og Hitleraktig som du mener, så hadde han slått til mot Ukraina da landet var svakere militært enn de er nå. Før Nato pumpet opp støtten til Kiev.

   Krig er aldri bra, men Gud har gjennom sitt ord sagt at det skal være kriger og rykter om krig. Det er Hans plan. Det er Hans gode vilje med endetiden og slik er det fordi Guds veier er annerledes enn menneskers veier. Guds har andre rettferdighetsbegrep enn humanister har. For de fleste i verden vil anse Gud som en blodtørstig tyrann. En ond Hitler som sender ild og svovel over mennesker som krever å elske med dem de vil.
   En ond tyrann som krever underkastelse.

   18
   11
  • Jeg må si meg enig med Kjell sin argumetasjon, synes mange er altfor blinde for skjøgen Babyolon ( USA) og all den ondskapen ho har påført menesker.
   Putin er ikke en god mann , men det som skjer nå er ikke noe han vil , men som han føler seg tvunget til å gjøre , som om han har fått festet kroker i kjeven og blir trukket en veg han ikke vil.
   Bibelen skriver at de hellige skal glede seg over Babylon ( USA) sitt fall og jeg vet hvorfor , det er Russland som kommer til å sørge for USA sitt fall , men ingting skjer uten at det er rammet inn i Guds plan !

   Å anklage Kjell som mange gjør her , blir som å spotte profetene, de som er satt til og advare !

   16
   10
  • Torstein skriver: Putin er tvers igjennom ein løgnar. Det er berre ein måte å ta han på – drepa han.
   Virkelig kristelige holdninger Langesæter har.
   Putin lyver sier løgneren som løy om Guds vilje om George Bush, som løy om at USA valget ville bli avlyst og som har løyet og hevdet at Paulus er en falsk profet.
   Men, vi ser hva slags verdier Torstein Langesæter representerer.
   Drep Putin. Bekjemp Putin militært.
   For å si det slik. Vesten tør ikke angripe nasjoner som er sterke.
   Under andre verdenskrig måtte Russland jage nazi-styrkene ut av landet og nå jager russiske styrker ukrainske nazister ut av Ukraina.
   De siste femti år har vist hvem USA og NATO angriper.
   USA angrep Vietnam og tapte.
   USA og Nato sendte sine bomber og fly mot et betydelig svakere Serbia. De bombet så og fikk myrdet Saddam Hussein.
   Deretter bombet de det lutfattige Afghanistan og drepte titusener inntil USA og Nato trakk seg ut med halen mellom beina.
   I 2011 bombet de den langt svakere regjeringen til Gadaffi og fikk han drept. De forsøkte også å ødelegge Syria og drepe president Assad. USA og NATO er faktisk verre og mer ondskapsfulle enn det Putin er. Vil kalde USA og NATO og Jens Stoltenberg for kaldblodige mordere som har drept mange hundretusen med sine kriger for å opprettholde Babylon den stores grep over verden.
   Gud bruker Putin for sin hensikt. Den som ikke klarer å forstå at Putin ikke kan gjøre mer enn hva Gud tillater ham å gjøre, har avskrevet Gud som den suverene Herre.
   Jeg er redd for din sjel Torstein.
   Du har tidliger forkastet Guds Ord, kalt Paulus en falsk profet mens du selv legger frem profetier som er bunn falske.
   Dette kan gjøre deg til en falsk profet.
   Bare ut fra det har skrevet og din forkastelse av Paulus gjør at du ut fra en bibelkristen kontekst ikke kan anses som en kristen.

   16
   10
  • Ja Kjell. ENDELIG klarte du å beskrive Putin NØYAKTIG slik han er:
   “En ond tyrann som krever underkastelse.”
   Og du gjør ALT for at andre skal underkaste seg tyrannen Putin.

   11
  • Og så glemte jeg å nevne Ziri Haugen som ikke har annet enn løgn og bedrag å komme med. Hun som FORSVARTE at Ruzzerne bombet 21+ sykehus, og utdanningsinstitusjoner, barnehager og forsvarte blodbadet i f eks. Bucha, hvorav 31 BARN. etc. etc…
   Og ikke minst løgnen om at hun er kristen. Ziri er et STORT BEDRAG som hører avgrunnen til.

   11
  • Se det Siri.
   Da kom du også under forbannelsene til Birgir Hermansen.
   Det er en vanhellig allianse som går i mot Guds folk.
   Først fariseeren Birgir Hermansen i kompaniskap med Torstein som mener at Paulus er en falsk apostel.
   I tillegg har vi den ugudelige Oslofjord.
   En vanhellig og uren treenighet av ugudelige som ikke kan annet enn å forbanne folk.
   Guds folk er ikke en del av dette urene samrøret mellom fariseere, vranglærere og ugudelige.
   Når du argumenterer mot slike møter du ikke respektfull dialog, men pur hat og ondskap og blir stemplet.
   Se det som en heder når Birgir forbanner deg.

   9
   2
  • Mye skjer. Krig og elendighet. Håper landene, soldatene, familiene og alle de andre menneskene der snart får fred nå…

   Det handler ikke hva land gjør mot hverandre men hvordan det påvirker Israel.

  • Torstein’
   Du sammenligner vel ikke Putin med Hitler?
   Putin har da ikke noen gasskamre for å utrydde jøder.
   Putin er tvunget til å gjøre som gamle Sovjet.
   Bekjempe nazismen som har fått fotfeste i hjertet av Europa i Ukraina.

 2. Putin er nazist, diktator og massemorder. Kjell Andersen og Søkelys støtter Putin, og står derfor for okkult nazisme. Kjell Andersen prøver å omvende sårbare kristne, til å vende seg til nazisme. Jeg vil sende varsel til PST.

  10
  12
  • Du vil sende varsel til PST ? 😂😂😂

   Ps. min kone er fra Russland, mine barn har russisk stats borger skap , min far reiste til Russland og kjøpte maskiner og utstyr midt under den kalde krigen , fra vesten har jeg bare fått plage og møye , men fra Russland kommer min livs kjærlighet.
   Hva tror du jeg føler å tenker når sånn trang synte hjærne vaske de folk som deg tyr til renne SS metoder med angiveri tenker, forstår du fra Oslofjorden at du selv opotrer totalitært mot anderledes tenkene ? forstår du at du er så ensporet og hjærne vasket at du vil tilatte ett totalitært regime for alle som ikke tenker å tror på det du har blitt hjærne vasket til å tro ? Nei du forstår det ikke , men vi som møter sånne som deg , vet at vi ikke lenger lever i ett fritt land , men ett totalitært vesten , ett eksempel er pride bevegelsen.

   Gud kommer til å straffe vesten hardt !

   Les Valdres profetien !
   Men du fra Oslofjorden vil vel også angi Gud til PST 😂😂

   11
   11
  • Lykke til. Dine holdninger virker da svært fascistiske.
   Du er en slik som vil undertrykke andres ytringsfrihet.
   Vi har sett mye av slik fascisme de siste årene.

   9
   8
  • “Putin er nazist, diktator og massemorder. Kjell Andersen og Søkelys støtter Putin, og står derfor for okkult nazisme. Kjell Andersen prøver å omvende sårbare kristne, til å vende seg til nazisme. Jeg vil sende varsel til PST.”

   Tja, Putin er vel på linje med det kriminelle Biden regimet og alle andre tidligere amerikanske regimer unntatt Trump administrasjonen. USAs imperialisme har vel drept millioner, også kvinner og barn i meningsløse kriger siste 50 årene. Putin er vel ikke noe verre eller bedre enn USAs ledere unntatt Trump. Trump var vel den eneste presidenten som ikke startet en krig. Selv om mange løgnaktig sa at Trump ville starte verdenskrig, er vel det Biden regimet som er nærmest å gjøre dette. Vesten er ikke noe bedre enn Putin. Men de liker å sette seg opp på sin moralske pidestall. Men de kommer til å bli revet brutalt ned.

   11
   7
  • Rune Lye. Hva er det som får deg til å blande din kone og barn og din far inn i kommentaren til Oslofjord? Oslofjord skrev ikke om deg og din kone og dine barn. Oslofjord skrev om NAZISTEN PUTIN. Som forøvrig også er en terroristleder. Hva DU, Rune, måtte FØLE, er fullstendig yten betydning. Det er ikke PUTIN du er gift med, og har barn med, vel?
   Hvis du har det så vanvittig vondt av å være i Vestev, hvorfor flytter du da ikke til terrorredet Ruzzland og terroristleder Putin? Det er vel enkelt?
   Det er riktig at Gud kommer til å straffe Vesten hardt. Men tror du Ruzzland blir uten straf? Nei, HELE VERDEN skal få sin straff, står det. Les BIBELEN.
   Det er helt sant som Oslofjord skriver:
   Kjell Andersen og Søkelys støtter Putin, og står derfor for okkult nazisme. Kjell Andersen prøver å omvende sårbare kristne, til å vende seg til nazisme.
   Både DU, Geir, EH og Kjell Anderzen har helt klare facistiske holdninger. De støtter facistene i Ruzzland, og den facistiske kneblingen av ytringsfriheten i Ruzzland, og som de nå på ekstremt brutal nazistisk måte har begynt å innføre i Ukraina.
   Selvfølgelig blir det støttet av facistene til Zøkelyz og Kjell Anderzen.

   1
   8
  • Birgir Hermansen du sår hat og du får hat , jeg elsker russere du hater dem.
   Du sier hva har min kone og mine barn med Putin gjøre , da må jeg spør deg hva har Putin med Russland å gjøre og hvorfor sanskjoneres Russland av vesten ? mine russiske familie del blir rammet av dette , men i ditt svar til meg , syner du at du er ute av stand til å se den sammenhengen, så forblindet du er av ditt eget hat.

   Jeg har gjentatte ganger sagt at jeg verken tar parti med Gog ( Putin) eller skjøgen Babyolon ( USA) dette er verdens makter og myndigheter, mens du Birgir svelger Babylons ( USA ) sin propaganda rått og du er dessverre ikke alene om det.

   Ps. under den kalde krigen , kjente min far til fredens veg , han kjøpte ikke den vestlige propaganda som demoniserte russere, min far var ikke bekjenede kristen , men ha brukte mye bibelske prinsipper, bla sa han ” En profet blir ikke vanvørd andre plasser en sin egen hjem bygd ”
   Birgir du er en som ikke akter på profetene, du spotter dem !

   7
   2
  • Birgir Hermansen er så full av hat at det er vanskelig å finne noe sammenligningsgrunnlag.
   Det er litt som blogger JKCs forhold til PBE.
   Psykelig hat ligger til grunn i alt han sier.
   Skulle tro at Hermansen var en gammel frontkjemper eller Azov-tilhenger. Han støtter blindt nazistene som har myrdet og lemlestet titusener av sivile i Donbas.
   Alle som ikke underkaster seg det Hermansen mener at folk skal mene, stemples og skjelles ut.
   Jeg tror selv Hannah skjemmes over ham.

   8
   2
  • Jeg så EH at du også var på navnelisten over dem Birgir Hermansen forbanner.
   Ta det som en heder. Azov sympatisøren Birgir har funnet deg verdig til å komme på Birgir Hermansens liste over “okkulte nazister”
   Han forsøker å brunbeise alle som ikke underlegger seg Pride-medias synspunkter på konflikten.
   Hans utspill blir stadig mer ekstreme og hatefulle.
   Det er derfor han STØTTET nazistene da de utførte FOLKEMORD på de russisk talende i Donbass.
   Han HATER Russland fordi Russland står i mot globalismen og takker nei til GAYPRIDE og REGNBUEN.
   Det er disse verdier Birgir kjemper for:
   https://www.youtube.com/watch?v=UsEEXXfTnNU

   6
   2
  • En liten hilsen til Satanisten Arnt A Nazi og Ziri Haugen. Dere kaller dere kristne. Gi meg ETT bevis for at det er sant. Ziri Haugen lyver fortere enn hesten galopperer. Satanisten ikk bare LYVER fortere enn hesten galopperer. Han kaster FOGBANNELSER over mennesker.
   Hadde dere ikke påstått at dere var kristne, hadde jeg ikke gitt dere en eneste kommentar.

  • Hvordan tror du MIN familie har det Rune? Hvordan tror du DE føler seg? De blir daglig terrorbombet av de ruzziske facistene/nazistene. De brenner kornåkrene deres. De STJELER levebrødet deres(kornet), som de har klart å berge. De stjeler stålindustrien deres. De har lagt Mariupol i RUINER, bombet ihjel og skutt og voldtatt og henrettet og sultet folk ihjel. I beste Josef Stalin-stil har ruzzerne tvangsdeportert bortimot 2,4 – 2,6 millioner Ukrainere. De ha torturleire, hvor de torturerer UKRAINERE, mange blir DREPT i leirene. Alt jeg har nevnt er KRIGSFORBRYTELSER. Og du mener jeg skal bry med om DIN familie? Du er ikke LITE frekk heller. Det er tross RUZZLAND som startet krigen. Det gjorde de allerede i 2014. Det er RUZZLAND som har ansvar for å AVSLUTTE krigen.
   Husk også HVORFOR de startet krigen. Det var ene og alene fordi at LANDSFORRÆDEREN Janukovitsj ikke klarte å oppfylle Putins plan, om å overgi hele landet til Ruzzland. En plan Putin og hans logrende bikkjer hadde planlagt helt tilbake i 2004 – 2005.
   Ruzzland BEGYNTE med Krim. Først LØY Putin gang på gang, at Ruzzland har ingen grønnkledde militær på Krim. Ikke mange måneder etter sa Putin, med hele verdenspressen til stede, at de faktisk hadde planlagt å annektere Krim siden 2005. En tidligere Putin-rådgiver sa at de egentlig begynte å planlegge å annektere HELE Øst Ukraina allerede i 2002.

   1
   5
  • EN ting glemte jeg å nevne Rune. Selv Putins VENSTRELÅR, Lavrov, har fratatt Ukraina retten til å være en nasjon. Min familie, og Ukrainere i sin hflhet har, ifølge RUZZISKE myndigheter, ingen rett til å være UKRAINERE. Og DU vil at JEG skal bry meg om DIN familie. Frekkheten kjenner ingen grenser. Finn på noe annet. For du har ingen troverdighet.

  • Lavrov har rett. Ukraina fortjener ikke å være en nasjon.
   De er under Guds dom for nazisme.
   I dag kunne vi lese i norsk MSM at Zelensky skal ha brutt med tidligere venner og støttespillere for å “blidgjøre den nasjonalistiske (nazistiske) fløyen i Ukraina.
   Russland må ikke gi seg før de har denazifisert Ukraina helt.
   Ukraina har en skitten og mørk forhistorie med jødehat og bidro aktivt i holocaust.

  • Denne krigen handler om USA sitt dollar hegemony , den handler om skjøgen Babyolon sin utnyttelse av andre og hvordan Gud bruker Gog for å felle dom over henne., men dette forstår du ikke Birgir og du velger og bruke lidene Ukrainere som skjold i ditt forsvar for Babyolon.

   Ukrainere og Russere er broder folk, som har blitt satt opp mot hverandre av USA, jeg elsker Ukrainere like mye som min egen familie og lider med dem , når du prøver å fremstille det som jeg ikke gjør det , så er du en løgner Birgir, full av hat.

   Du bør lese om da kong Salemo skulle avgjøre barne retten mellom to kvinner.

  • Rune, spre glede.

   Kanskje tar jeg feil men noe sier meg at dette interesserer deg.
   kom over den, men tar meg ikke tid til se hele, det er gammelt nytt for meg:

   https://www.youtube.com/watch?v=e5yZcsZ2m1A

   Dette er IKKE nødvendigvis riktig, men kan man sin Bibel så gjør det intet om vi ser.

   Gidder ikke diskutere med motstanderne her om videoen. De kan mene hva de vil. Bryr meg null. De har ikke guts til å se heller 🙂

   Hilse kona di. Vi møtes 😉
   Skjønne folk i Russland 🙂 Ukraina også, de betyr også mye for meg…

  • Denne krigen handler om Ukrainas EKSISTENS. Ukraina ble, i 1994, lovet trygge grenser. USA, Storbritannia og Russland garanterte i 1994, ved SKRIFTLIG avtale, Ukraina trygge grenser. Dessverre sviktet både USA og Storbritannia da det gjaldt som mest, i 2014. De var FEIGE. Akkurat som både DU og Zøkelyz, Kjell Anderzen og resten av Zøkelyz-hallelujagjengen.
   Det er utrolig å påstå at Ukrainere og Russere er et BRODERFOLK. Det er RUSSLAND som har startet det hele. IKKE USA. Og det VET du like godt som alle andre.
   Kommentarene dine viser og beviser at det eneste du elsker, er din egen MØKK.

   1
   5
  • Ett godt råd til deg Birgir, prøv å roe deg ned .
   Alt er i Guds hender og hans vilje skjer uansett.

   7
   1
  • Birgir.
   Denne krigen dreier seg ikke om Ukrainas overlevelse.
   Det er en proxykrig hvor USA og Vesten bruker nazistene i Ukraina til å drepe russere. Dette har nazistene holdt på med siden 2014.
   Da nazister med hjelp av amerikansk CIA kuppet den lovlige presidenten i en liksom revolusjon. Det minnet om nazismens overtakelse i Tyskland.
   Ukraina vil bestå som land når Putin og Russland har denazifisert landet og fordrevet det korrupte regimet til Zelensky.
   Disse bruker krigen til å berike seg selv og forlanger at befolkningen i Amerika skal lide.
   Gjennom dine skriverier viser du at du følger en terroristleder som på samme måte som med Hamas, senker folkene sine ned i nød og fattigdom. Den korrupte terrorlederen du følger ofrer livene til tusener av ukrainere for sin egen stolthets skyld.
   https://www.youtube.com/watch?v=WC-pY9GEsBc
   Denne terrorlederen ofrer ikke sitt liv for noe som helst.
   Han ofrer mange andres liv på grunn av sin stolthet og narsissisme. Vesten burde fortelle ham at det finnes langt viktigere ting å kjempe for enn hans fascistiske regime,
   Men hadde ikke Biden jukset til seg valget, hadde Trump vært president i USA og intet av dette hadde skjedd.
   Men som tidligere. Eliten av folket ville ha Barabass fremfor den sanne Messias Jesus.
   Må du våkne fra din søvn og omvende deg fra din dårskap og finne verdens frelser, Jesus Kristus.

   5
   1
  • Hei Hannah, videoen den var bra den .
   Jeg tror og håper vi snart blir ryket bort fra denne jorden , for ting begynner å stramme seg til og det står att.når vi ser alt dette skjer, da skal vi oppløfte våres hoder og vite at våres utfrielse er nære.

   5
   1
  • Send ditt varsel Oslofjord.
   Det er ennå ytringsfrihet i Norge.
   Du skriver som en typisk nazist. Truer og nekter meninger du selv ikke er enig i.
   Samtidig fortsetter og intensiverer Zelenskey regimet sin utrenskning og fengsling av politiske motstandere og frie røster som han begynte med rett etter at han vandt president valget med hjelp av Sorros m.fl dypstat magnater.
   Er vel på tide at du med Ukrainia flagget og Slava Ukrainia på din profil snart skjønner at 100% av den fremstilling vi får fra Dypstat Nato maktens proxy krig med Russland i Ukrainia er propaganda? Dette er en krig både mot det Russiske og det Ukraniske folket med ett proppaganda og pr apperat lille Adolf med kort bart ville frydet seg over å besitte!

   4
   1
  • Siri skriver “Alle som ikke underkaster seg det Hermansen mener at folk skal mene, stemples og skjelles ut.
   Jeg tror selv Hannah skjemmes over ham”

   Du ser andres feil Siri, du verden…. Aldri dine egne…

   Jeg skjemmes IKKE av Birgir. Det gjør HELLER ikke Jesus.

   Birgir vet at det er mye jeg ikke liker at han skriver. (Det jeg ikke synes så om, synes sikkert ikke Gud heller om) Det er maaaange her inne som skriver mindre bra ting. Jeg har selv gått i grøften, og det er ikke morsomt å be om unnskyldning, ikke lett… Men har måttet det mange ganger.

   Hannah B, du trenger ikke be Birgir finne verdens frelser. Han har forstått noe andre her inne ikke har forstått. Det er endel her inne som setter seg over Birgir.

   Rune, takk for tilbakemeldingen. Ikke be Birgir roe seg, jeg merker ovenfranedholdningen i det, og du kunne sagt det samme om deg selv mange ganger her inne (ro deg ned). Og det med at alt er i Guds hender, Hans vilje vil skje -som du skrev til ham, er noe absolutt Birgir vet.

   2
   1
  • Kanskje mente du det pent men det låter ikke helt rett i mine ører å HEVE seg over NOEN ting overfor Birgir.
   Jeg synes vi kun kan bruke det uttrykket når vi selv er helt skyldfrie.

   Alt godt.

   Jeg husker du prøvde deg på en unnskyldning, Rune, en gang. Jeg synes ikke den var som den burde ha vært. Men tror du mente det bedre kanskje…(Til og med en 5åring kan google hva-hvem-hvordan- unnskyldning)

   MEN DU ER TILGITT <3 Og orker ikke mer diskusjon med deg før himmelen, da kan vi diskutere urter, dovendyr eller bjelkedimensjon i arken 🙂 🙂

   Og takker for en av yndlingsverset du henviste til i Lukas 21

   28Men når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet! For deres forløsning stunder til.

   Jeg tror vi er kun noen få her inne som vet at lutring er noe helt annet enn t r e n g s e l e n. Gud ELSKER også at vi venter og lengter.

   Man forstår måned for måned, ofte uke for uke nå -hvem er med, og hvem ikke. Og det er triste opplevelser noen ganger. Vi merker folk tar avstand fra oss. En trykket atmosfære bare vi åpner munnen.

   Jesus kommer snart. Må alle her inne bli med…. <3

  • Det må jeg si, Hannah B. Du er akkurat som Rune Lye. Du kan ikke lese i det hele tatt. I tillegg skriver du på samme måte som satanisten Arnt A Nazi. Du gjør ynkelige forsøk på å skjule dine egne nazistiske holdninger på en fordekt måte. Retorikken er klart nazistisk/facistisk, i ekte Luther/Hitler-stil.

  • Rune
   Det er vanskelig å debattere saklig med ei bølle og en mobber.
   Birgir har overfor meg vist at han ikke er en kristen. Men jeg har selvsagt vondt av hans familie i Ukraina.
   Akkurat som jeg har vondt av familier som bor i de områder ukraina i åtte år har angrepet og plaget.
   Det er jo ikke noe overraskende at Birgir tar undertrykkernes side.
   Det har han jo ALLTID gjort.
   Han var på overgripernes side når det vaksiner.
   Han fordømte dem som stod opp mot Covid-fascismen.
   Han kalte John MacArthur for falsk profet.
   Listen er lang.
   Han kalte Guds mannen Svein-Magne Pedersen for “Svein-Mange-Pengesen osv osv.
   Han er en spydig og ikkefrelst mobber.
   Så enkelt er det.

   3
   1
  • Rune, skriv gjerne “ok” eller “har lest” om det jeg skrev 02:39
   Så vet jeg du har lest. Det kan være andre enn deg som ga likes.

  • Gjennom dine skriverier viser du at du følger en terroristleder som på samme måte som med Hamas, senker folkene sine ned i nød og fattigdom. Den korrupte terrorlederen du følger ofrer livene til tusener av ukrainere for sin egen stolthets skyld.
   Og så kaller du Zelensky for en terrorleder. Du som kaller deg KRISTEN? Hvor dypt går det ann å falle. Her blir Ukraina terrorbombet DAGLIG etter direkte ordre fra terroristleder Vladolf Putler, og du sier ZELENSKY er terroristleder? Himmel og hav. Jeg må si igjen: Hvor dypt går dat ann å falle. Du får MYE å svare for på den dagen bøker åpnes og du skal møte for domstolen. DET skal være sikkert. Hvis du ikke omvender deg fra løgnen og til sannheten.
   At du sammenligner mine skriverier med Hamas’s terrorisme, sier mer enn ALT om hvilke umenneskelig tanker du har underlagt deg. Det er sp VISSELIG Ruzzland som vil legge UKRAINA under sin klamme, nazistiske/facistiske klamme ideologi. Som du i all din heslighet selvfølgelig gir din støtte til. Akkurat som Hamas, som har som mål å legge Israel under ISLAMS klamme nazistiske/facistiske/islamistiske klamme ideologi.
   Jeg forsvarer Ukrainas president Zelenskys rett til å forsvare sitt land med hvilke metoder det enn måtte være nødvendig å bruke. Fakta er at det er det UKrainske FOLKET som ofrer seg for landet. DU ofrer deg for djevelens og satans sak. Putler ofrer sine unge, uerfarne soldater, for å få det til å “se ut som” at det er UKRAINA som er den stygge ulven. DET er forskjell. Ukraina ble 24.02.2022 angrepet på et FALSKT grunnlag. Og du VET det. Det var Ruzzland som begynte krigen i Donbas i 2014. Ikke separatister. Og det VET du.

 3. 😕 NORGE FORTSETTER IDIOTIEN! 😕
  Er FOLKER Spurt om Dette?? 😕
  Dypstatsjøgen har gitt 14 panservogner til nazi-regimet i Ukraina.
  Folket er ikke spurt, men hadde de spurt hadde de fått ja av saueflokken. Den er så inn i helvete hjernevasket at det er utrolig. Mange som ser at både klimasvindelen og giftsprøyta er globalistenes verk ,klarer ikke å se globalistgalskapen i Ukraina. Det nytter ikke hvor mange bevis og hvordan man argumenterer. De er simpelthen ute av stand til å ta til seg informasjon.

  • Nå har Zøkelyz og Kjell Anderzen fått enda et nazi-/facistsvin, som ikke tø stå fram med fulkt navn, som støttespiller.
   HIPP HURRA for NAZI-/FACISTBLOGGEN Zøkelyz.

  • Folk i Norge er nesten fullstendig hjernevasket. De støtter blindt nazistene som slåss mot Russland.
   De er på feil side av historien.
   Flertallet i Norge er fullstendig hjernevasket av hva de blir servert av Gay-pride mediene.
   Regnbuens barn flagger med det ukrainske flagget på sine Facebooksider. Denne nazi-demonen har trengt dypt inn i mange såkalte “kristne” dessverre.
   Gjennom å flagge Ukraina støtter de i virkeligheten folkemordet mot russere i Donbas.

  • Dypstatsskjøgen har mange tilhengere i Norge, GHS.
   De mangler åpenbaring over denne tiden, og fordi de ikke eier åpenbaringens ånd er de ute av stand til å se Guds finger.
   Gud har utvalgt og reist opp president Vladimir Putin som Sitt redskap til dom over et korrupt Ukraina og en vestlig verden som har vendt seg bort fra Gud og dyrker sine urene lyster.
   Mange i kristenheten er forblindet og forført og tillater at det sitter krigsånder på deres skuldre og roper løgn inn i ørene på dem.
   Vi som ser Guds finger forstår at Gud har tillatt forførende ånder og dra ut og hisse opp mennesker til å være harde og uforsonlige.

  • Fri pinsvenn skriver: «Gud har utvalgt og reist opp president Vladimir Putin som Sitt redskap til dom over et korrupt Ukraina og en vestlig verden som har vendt seg bort fra Gud og dyrker sine urene lyster.»

   Hvor finner dere dette i Guds Ord?

  • Les Guds Ord Hannah.
   Gud reiser opp konger og avsetter konger.
   Gud reiste opp og utvalgte Nebukudnesar som sin tjener, et redskap til dom over Judea og Jerusalem.
   Det er Gud som har ordinert dette.
   Paralellene er åpenbare til det som skjedde med Judea i 587 før Kristus. Intet av det som skjer vil kunne skje uten at Gud har en hensikt. Du bør dyp pløye i Ordet og så finner du av dette.
   Det er profetiske mønstre som går igjen.
   Men det krever åndelig tålmodighet og villighet til å granske.
   Men bruker du tiden rett, vil du se bildet.
   Dersom du vil ha et bibelsitat. Hvor står det i Guds Ord at folk skal kjøre biler? Du må søke selv Hannah.

   2
   2
  • Fri pinsven skriver: –

   “Les Guds Ord Hannah. Du bør dyp pløye i Ordet og så finner du av dette.”
   Ja, jeg tenkte starte i 2026…

   -“Det er Gud som har ordinert dette.
   Paralellene er åpenbare til det som skjedde med Judea i 587 før Kristus.”
   Åå… sier du det?

   -“Det er profetiske mønstre som går igjen”
   Du verden…

   -“Men det krever åndelig tålmodighet og villighet til å granske.
   Men bruker du tiden rett, vil du se bildet”
   Ja fri pinsvenn, ta det til deg 🙂 Stå på, gi aldri opp 🙂

   Gud er ikke ute etter å ta livet av ukrainerne. Han DØDE for dem, vet du det pinsven? Han trenger ikke Putins soldater for å ødelegge dette folket som Han elsker så høyt. EN dag skal Han komme igjen for å DØMME levende og døde. Kanskje er det heller Zelensky Gud heller ville hatt en prat med… Hva vet vel du om dette? Skulle nesten tro du var en rabbi…

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.