Amerikansk kristenrocker Jonathan Steingard i Hawk Nelson: “Jeg tror ikke lengre på Gud”

Ledende vokalist Jonathan Steingard fra kristenrock bandet  Hawk Nelson har nå offentlig stått fram og fortalt bandets tilhengere at han ikke lengre tror på Gud. Steingards offentlige bekjennelse om at han ikke lenger anser seg som en troende har fått noe oppmerksomhet i amerikanske kristne aviser. Både Christian Post og Charisma News har omtalt frafallet til den religiøse vokalisten og enkelte reagerer med sorg over nyheten om sangeren som har mistet troen. Det var med ordene “Etter å ha vokst opp i et kristent hjem, vært barn av en pastor og spilt og sunget i kristent band, og har hatt ordet “kristen” foran nær sagt alt i mott liv, har jeg nå funnet ut at jeg ikke lenger tror på Gud,” skrev Jonathan Steingard på Instagram sist uke.

En rekke medier og sosiale profiler har kommentert Jonathan Steingards frafall fra den kristne tro. Flere peker på at sangeren neppe kan ha hatt et personlig møte med Jesus Kristus -og at vi snakker om et kultur-religiøst frafall fra en person som aldri virkelig har trodd på Jesus. En av dem som har kommentert Steingards frafall er den kristne You Tube profilen Mario Emery-Paul Brisson som er kjent fra You Tube kanalen “The Vigilant Christian”

Én tanke om “Amerikansk kristenrocker Jonathan Steingard i Hawk Nelson: “Jeg tror ikke lengre på Gud”

  1. Er det rart i denne gale verden hvor ondskap normaliseres og det ingen grenser er igjen…hadde det ikke vært for at jeg har levd et liv i verden med det som er der, og Jesus kalte på meg da jeg var i begynnelsen av 20 årene og opplevd Hans kjærlighet og omsorg, hadde det vært mulig å si det samme.

    Uansett hvor vanskelig livet kan være, kan jeg ikke si at Gud ikke finnes, for det er som det står skrevet i Heb: «Tro er full visshet om det som håpes, overbevisning om ting som ikke sees»! Jeg har mange ganger sagt til Gud: «Jeg vet du kan gjøre alt, men Jeg har ikke tro for alt»! Gud helbreder, Gud gjenoppretter, alt er mulig for Gud og ingenting er umulig, men Jeg har ikke tro for alt i min avmakt.

    Ja, jeg kan være sint, men det er ikke Gud sin feil at jeg feiler! At mine valg i livet Gud ga meg ikke alltid er bra, kan jeg ikke i ettertid klandre Gud for, kun meg selv! Holder fast på håpet, uten å ha nådd målet!

Det er stengt for kommentarer.