“Alle ble smittet av en fullvąksinert ansatt som hadde fulgt alle smittevernråd.”

Vaksinebløffen kollapser  Den nye “normale” hverdagen. Fullvaksinert personale smitter andre som dør. Ingen vet hvordan smitten oppstod. De har fulgt alle smittevernsråd. Molde kommune informerer i dag: “En beboer ved Kirkebakken omsorgssenter døde tirsdag kveld av korona. I løpet av november har det vært tre dødsfall ved institusjonen som skyldes korona. Alle ble smittet av en fullvaksinert ansatt som hadde fulgt alle smittevernråd. – Våre tanker går til de pårørende, uttaler kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen.
Fire ansatte og fem beboere er blitt smittet som følge av utbruddet på institusjonen.

I løpet av det siste døgnet har Molde kommune fått melding om tre nye smittetilfeller og alle har ukjent smittevei.”, gjengir Malvind Børresen på Facebook. “Sykehuset er full av vaksinert patienter sa legen i Bergia, spørsmål hvorfor media driver hekserjakt mot uvaksinert????????? Jeg tenker på to ting. For første for å splitte samfunnet i 2 grupper For det andre for å skjule at folk dør av vaksine🤔🤔🤔🤔
Våkne opp folkens 🤗🤗🤗🤗🤗,” skriver Susanne Karlsen og viser til en video som forteller at 100 prosent av de som er innlagt med Covid nå¨er fullvaksinerte. “Dette er fordi smitten er i selve vaksinen;” skriver Sylvia Lyssand Selmi. “Den ødelegger immunforsvaret og gjør folk syke. Kan det være så vanskelig for folk å forstå?
Trur nesten de har vondt i viljen,” skriver Hege Sæter. Eivind Straumstein mener at
“det blir det fullstendig absurd når helsedirektøren i dag sier at det “vurderes strengere tiltak for uvaksinert helsepersonell”, som i praksis gjerne betyr forbud mot omgang med pasienter.” For helsemyndighetene betyr sannhet ingenting. Alt som betyr noe er å få befolkningen til å la seg genmanipulere og gjøre sitt blod urent. “Folk sove dypt og det er så trist😥💔 folk dør foran oss på skjermen og flere blant oss ser absolutt ingenting😭💔. Ser hva som skjer med idrettsutøvere verden over vaksine skader og drepe dem og Media er taushet. Jeg gråter 😭😭💔,”skriver Susanne Karlsen avslutningsvis.

 

7 tanker om ““Alle ble smittet av en fullvąksinert ansatt som hadde fulgt alle smittevernråd.”

 1. Jeg så “Debatten” på NRK i går, tirsdag.
  Til min store forbauselse fikk en uvaksinert spesialsykepleier stå fram og fortelle om sin skepsis mot vaksinen. Ikke Charter-Svein denne gang!
  Men det de andre deltakerne messet om var at uvaksinert helsepersonell utgjør en risiko for syke og svake pasienter. At det nærmest er en skandale at uvaksinert personell får omgås pasienter. At fullvaksinerte blir smittet, blir syke og smitter videre, prellet av som vann på gåsa. Men heldigvis varslet ikke regjeringen tvang ennå.
  At Fremskrittspartiet har forlatt sin liberalisme og frihet for enkeltmennesket fikk vi demonstrert i går. Representanten Bård Hoksrud krevde at det skulle bli lovpålagt at helsepersonell skal vaksinere seg! Det er blitt et totalitært parti.

  • Helt riktig det du sier. FRP har jeg stemt på siden 1988 – men det var spesielt da de klarte å stenge Rygge flyplass, for å lage støy, sånn at folk ikke fulgte så nøye med at de overlot Finanssystemet til EU – at jeg for godt forlot partiet. Og selv om Hagen er inne i politikken – så tviler jeg på om det spiller noen rolle – jeg har hørt rykter om at også han har vaksinerte seg. Så da er det ikke mange igjen – for å tale de uvaksinertes sak.

 2. Fra Frp skal en ikke vente for mye, de snur trøya etter vær og vind til det de tror de tjener mest på.

 3. Denne djevelske svindelen corona hoaxet har utviklet seg til, finnes det snart ikke grenser for manipulering av folket. Tenk at de går ut og offentlig kondolerer for en gammel person som allerede hadde en fot i graven. Dette er psykisk krigføring mot samfunnet. De nevner bare coronadøde og de får sin egen kondolanse fra myndigheter. I mens dør det haugevis av mennesker av andre sykdommer. Når de holder på slik opprettholder de frykten i befolkningen og stadig fokus på corona. Folket glemmer at det dør mennesker hele tiden av andre ting også influensa.

  • Riktig – og det dør fler av influensa, enn av Corona. Men problemet er mediene – spesielt NRK som nok har ledertrøye for å ødelegge landet vårt – nå med hersk og splitt – men er godt på vei tll å få sterke marxistiske under og overtoner…

 4. Det er artig at det no er rekordhøg smitte.
  Etter FHI sine forklaringar burde det vera heilt motsatt når så mange er vaksinert.
  Kvifor begynna ned ny nedstenging?
  Det virkar tilfeldig og bortkasta alle desse restriksjonane landet har vore gjennom.

  • De har en agenda – derfor snur de på ting de i utgangspunktet har sagt – og så går de imot det som var riktig råd for en tid tilbake.

Det er stengt for kommentarer.