Svein Magne Pedersen etter gårsdagens Koronadebatt på NRK “Hold ditt blod rent. Da lever du lengst!”

Koronadebatt på NRK 1 kl. 21.20 i kveld. Den ble en slagside hvor skadevirkningene av sprøyten ikke ble nevnt med et ord. “Her ble det ikke nevnt noe om grunnen til at man ikke vil ta “vaksinen”, og det er de alvorlige bivirkninger og dødfall som følger “vaksinen”. Heller ble det ikke sasgt at dette er en eksperimentell vaksine som ennå ikke er godkjent, kun “nødgodkjent”. Heller ikke at viruruset muterer og stadig nye sprøyter må til. Det ødelegger immunforsvaret- og man blir åpen for andre sykdommer. Eksperten, dr. Mike Yeadon sier at hvis man ikke har symtomer, er man ikke ikke smittebærer. Her var det ikke tale om de mange dødsfallene (over 200 i Norge) som relaterer seg til “vaksinen”, samt de mange tusen som er alvorlig skadet på grunn av giftsprøyta (som dr. Mike Yeadon kaller den).

Og Pedersen fortsetter: “Hvorfor er det ingen som sier fra om det livsfarlige innholdet i denne sprøyta? Hva med fortielsene av årsaken til at ivermektin og hydroxycloroqin ble utilgjengelig straks sprøyta ble introdusert? Disse medisinene kunne ha reddet liv. Det var utvilsomt for at “vaksinen” skulle råde grunnen alene. Selvfølgelig bør man ha smittevernregler og følge dem, men hvordan kan man med god samvittighet nærmest presse folk til å ta en hasteutviklet og lite utprøvd “vaksine” som man ikke vet langtidsvirkningen av? Mennesker er blitt prøvekaniner og må ta følgene av det. Et godt råd: Har du ikke tatt sprøyta, bør du ikke ta den heller. Hold ditt blod rent. Da lever du lengst,” er rådet fra evangelisten som hver eneste år ber for titusener av syke. “Hold ditt blod rent!” er oppfordringen fra evangelist Pedersen som har fått Åndens lys over vaksinens skadevirkninger. “0 debatt om bivirkninger og død av vaksine. Selv om friske sportsutøvere dør på fotballbanen og i andre sammenhenger i større grad enn det noen gang har vært sett tidligere. Og alle disse friske idrettsfolk som har fått blodpropper og har blitt syke og invalidisert får ingen plass i debatten. De sopes fortsatt under teppet. At fullvaksinerte går rundt med smitte og smitter andre kom også i liten grad fram. Det handlet mest om at alle må ta vaksinen. Kom heller ikke fram at de fleste som og dør av covid 19 nå er fullvaksinerte. Så får vi bare vente å se. Sannheten vil komme en gang,” skriver Lisbeth Munkelien. Ingriid Stella Oppebøen reagerer også på ensidigheten i gårsdagens tv-teater: “Hvorfor er det ingen!! Villighet til å stille disse spørsmålene, vise hele bildet….det er ufattelig. På et eller annet tidspunkt her kommer folket til å vende seg mot pressen og den oppløses.”  David Auke følger opp med: “Korrupsjonen avslørt IGJEN! Hvor lenge skal folket GIDDE?” “Ondskapen er lett å avsløre. Her i regi av NRK. Maken til syk propaganda skal man lete lenge etter!,” skriver Ingmar Ellefsen om gårsdagens propaganda-teater på NRK.

6 tanker om “Svein Magne Pedersen etter gårsdagens Koronadebatt på NRK “Hold ditt blod rent. Da lever du lengst!”

 1. Her nevnes fotballspillere. Kan tilføye at en av disse løpebrødrene Ingebrigtsen sliter med ettervirkninger av vaksinesprøyta. Dette leste jeg i VG. Kroppen yter ikke slik han skulle ønske, og sesongen kan være ødelagt.
  Det utrolige er at han sier om sprøyta: “Jeg ville gjort det igjen.”

 2. Jo, bivirkninger og dødsfall ble nevnt i et par setninger. Nemlig at “vi må bare erkjenne at ikke alle tåler en vaksine, og komplikasjoner kan oppstå. Slik vil det alltid være. Men de aller, aller fleste tåler vaksinen godt.”

 3. SMP burde selv sett til å få sitt blod renset. Han har synd i sitt liv som han fortsatt ikke har gjort opp for, og ikke har tatt et oppgjør med.

  • Få høre, Birgir Hermansen….!
   Han kan ikke ha så mye uoppgjort synd, for han blir brukt av Herren til å utfri folk fra sykdom og lidelse. Herren hater synd og kan ikke bruke en som ikke vil ta oppgjør med synd i sitt liv.
   Jo da, djevelen kan utføre mirakler gjennom folk han også, men ikke så lenge de gjør det i Jesu navn og gir Ham æren.
   Da var den lagt død.

   1
   1
  • Der spyttet fariseeren Birgir Hermansen igjen ut av sitt onde og urene hjerte.. Alltid skal han angripe Guds tjenere. Vi er nå langt inne i det store frafall hvor Guds fiender gjør alt for å sverte og underminere Guds tjenere.
   Birgir hadde stilt seg i flokken av dem som som kritiserte Jesus også.

 4. Svein Mange Pedersen snakker ikke sant, ivermektin er tilgjengelig og mange har tatt overdose av denne medisinen, da den ikke virker mot korona.

Det er stengt for kommentarer.