Alex Jones: Hva hadde skjedd om Joel Osteen hadde gått ut mot Planned Parenthood?

alex-jonesPaven er slange som leder sine etterfølgere rett til helvete..Disse tv predikantene, det er kun føl deg vel, følg meg og du skal bli rik. Nei du vil bli forfulgt, det er det som vil skje. “Se for deg at Joel Osteen valgte å gå ut mot Planned Parenthood, tenk deg hva som kunne ha skjedd. Det kunne ha reddet livet på millioner av babyer, men han vil ikke gjøre det. Joel Osteen og disse andre skulle engasjert seg i kampen for barna. Det ville ha gjort en vanvittig forskjell, men hva ser vi………Med noen få unntak er alle tause..Skremmende tause.. Sjekk ut hva Alex Jones har å si om disse lunkne, populære men ofte så redde og feige predikantene.

https://www.youtube.com/watch?v=VNO3Mzho03M

16 tanker om “Alex Jones: Hva hadde skjedd om Joel Osteen hadde gått ut mot Planned Parenthood?

  • Ja, Tommy; det er vel derfor han gir millioner av dollar årlig til misjon og hjelpearbeid…Hva bidrar du med? utenom sure oppstøt?

  • Hjelper det noe da Tiger’n? En form for avlat kanskje? Og er det egentlig ikke penger tatt fra hjorden han gir vekk? Han er kanskje en slags administrasjon som tapper 40 prosent til egen luksus`.

  • Joel Osteen kunne ha vært tydelig, men velger bestandig den lette veien som gjør at han alltid er politisk korrekt og inne med systemet og synderne han ikke utfordrer. Han kunne gjerne komme med mange god-ord til folk, men også være tydelig og ta et oppgjør med synd og ugudelighet. Han har vært totalt taus om abort og planned parenthood og tenker ikke på at mange av de som blir abortert vekk kunne vært potensielle kirkegjengere i hans lakewood church.

  • Man kan gi så mange millioner man bare vil til hjelpearbeid, det gjør Norge som nasjon også..og hva har det med saken å gjøre? Osteen fremstår som en kristen, men forkynner stikk motsatt av hva bibelen sier. Les artikkelen jeg postet..Han forkynner alt annet enn Kristus og evangeliet, og oppfyller så og si alle advarsler bibelen gir om en falsk profet..og her er beviset:

   Verden hører den falske profet fordi han forkynner det verden elsker: (osteen)

   1 Joh 4:5a

   “De er av verden. Derfor taler de av verden, og verden hører dem.”

   De troende hører apostlene:

   1.Johannes 4:5b

   “Vi er av Gud. Den som kjenner Gud, hører oss. Den som ikke er av Gud, hører oss ikke. Av dette kjenner vi sannhetens ånd og villfarelsens ånd.”

 1. Joel Osteen er ikke den tydelige eller konfronterende typen. Derfor opplever du aldri at han taler negativt om noen. Dette er i utgangspunktet en svært god egenskap. Men, jeg er enig i at det hadde vært positivt om han var mer tydelig, men jeg er ikke et sekund i tvil om hva han mener om fosterdrap, homofili og samboerskap!

  • Så finn ETT sitat eller EN tale der han tar oppgjør med dette da? Det blir ikke lett Tiger’n?

  • Det å tale negativt og å ta et oppgjør med er to vidt forskjellige saker. Det er fullt mulig å ta et oppgjør med f.eks. abort UTEN å tale negativt om person. Det finnes bibelske eksempler på det.

 2. Vel, jeg tror ikke det er det Osteen er mest opptatt av; å preke hva andre gjør feil. Det finnes nok av de som snakker i det uendelige om fosterdrap, homofili og helvete, for magre forsamlinger. Hvilke frukter kommer det ut av det???
  Kanskje det er viktig at noen også har en slik tjeneste som det Osteen har? Og nei, det er slett ikke mot Guds Ord det han forkynner:-) Men, når det er sagt; jeg tror ikke det er sunt å bare høre på hans forkynnelse… Personlig hadde jeg nok mer sans for hans far! Han hadde en fin balanse i hva han forkynte, syns jeg.

  • Du påpeker poenget til Alex Jones i det du skriver her. Det er ikke mange som er veldig tydelige om fosterdrap lengre og derfor hadde en røst som Joel Osteen gitt en utrolig drahjelp til det ufødte liv dersom han hadde brukt sin talerstol og tv program til nettopp det. Han hadde kanskje tapt noen kollektkroner, men hva betyr det når penger og gull ikke kan kjøpe ett menneske plass i himmelen? Det er gjennom å forkynne klare ord om Guds rike at man skiller agnene fra hveten. Selv om hans far var påvirket av Word of Faith var han likevel til tider tydelig i endel saker. En egenskap Joel burde ha tatt med fra sin far. Jeg har en følelse av at mange innenfor denne type tro, på en måte samler seg skatter (kirkemedlemmer) her på jorden på bekostning av å være tydelig og samstemte med Guds ord.

 3. Er viktig å lese Guds Ord i dag for å ikke bli ført vill. Det er mange falske lærere og profeter blant oss i dag, mer enn noen gang! Bibelen er veldig klar på at det skal bli sånn i de siste tider.
  Det gjelder å ha kjærlighet til Sannheten (Guds Ord) for å ikke bli ført vill. Vi skal holde fast på apostlenes lære, og de som holder fast på apostlenes lære er fra Gud.
  Legg merke til dem som er nøye med å dele ut sannhetens ord på rett måte og dem som kommer med smigrende ord og forteller det som klør i øret. Typisk tegn på falske profeter er at de er grådige og havesyke.

  • Havesyke er nok svært utbredt her ja. Jeg har undersøkt en av de som har debattert her. Dette er en forkynner som i 2012 kjøpte et hus for 2,6 millioner og banken tok pant på 3,5 millioner. Altså; denne mannen som er rundt førti år, har lån til laaangt over pipa…Da tenker man gjerne at det er misunnelse som driver sjikanenen av de som forkynner Guds velsigelser?
   Blir litt det samme som de som avviser at Gud helbreder syke, da de ikke blir helbredet selv.
   Vantroen herjer….Men samtidig regjerer grådigheten som du sier, og jeg må sige at det er direkte motbyelig å høre Jan Hanvold forkynne “så og høste”, betale 10 % og få igjen 50 %:-(
   Begge deler blir feil, og det gjelder vel som i så meget annet, å finne en gylden middelvei…?

  • Korrekt. Egentlig svært lite interessant at en som er medlem i en okkult sekt formaner kristne ledere.

  • Nå har jeg brukt mye tid på youtube. Og hørt en del av alle slags folk. Må si at det er enbutfordring å finne noen som klarer å bære et sant budskap frem på en redelig måte. Mange. Eller det aller fleste er ulver. 90% sannhet preker forteller de for forførelsens skyld og slår nockout med de siste 10% med løgn som vri hele budskapet i seg selv til løgn. Twistet sannhet. Feil bilde

Det er stengt for kommentarer.