Alarm i Midtøsten: Antar at et atombombeutrustet Iran bare kan være uker unna

Krigstromming i Midtøsten, frykter at Iran bare er uker unna å ha utviklet atomvåpen. Etter at en bombe eksploderte utenfor den israelske ambassaden i New Delhi fredag, er igjen oppmerksomheten rettet mot Irans finansiering og støtte til terrorisme, melder det israelske nettstedet Debka. Bombeeksplosjonen som man tror ble utført enten av iransk etterretning eller av en muslimsk gruppe finansiert av Iran. Uten å ta bort oppmerksomheten mot det som bør være Biden regimets første prioritet -som må være å håndtere Irans raske fremsteg for å kunne utvikle atomvåpen. Advarsler om at Teheran er i ferd med å kunne ferdigstille atomvåpen innen noen uker, har fått alarmklokkene til å ringe både i Washington, Paris og Jerusalem, skriver Debka søndag.

Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan uttalte freag at Irans andre dårlige egenskaper er landets ballistiske kapasitet til å avfyre missiler, støtte til terrorisme og aggressjon, som må bli skjøvet til side nå for å adressere noe som er lang mer kritisk nå. Og han navngav det som en eskalerende kjernefysisk krise ettersom Iran nærmer seg å ha nok spaltbart materiale for et kjernefysisk våpen. Det hvite hus utnevnte fredag Robert Malley som var arkitekten bak Obamas omstridte atomavtale med den islamske republikken. Dette har som tidligere meldt ført til økt bekymring både i Jerusalem og Riyadh for at Biden regimet vil forsøke å gjenoppta det statsminister Netanyahu i 2013 mente “at minner om 1938 og ett iskaldt gufs fra München.” Samtidig som nyheten om at Biden hadde utnevnt Robert Malley som utsending til Iran fortsetter amerikanske B-52 bombefly met atomvåpenkapasitet til å fly over Gulfen etter overgangen fra Trump til Biden. Den nye presidenten ser ut til å teste en “to-spors” strategi overfor Iran, et push for diplomati og militær avskrekkelse. Og i Paris uttalte den franske presidenten at “det er svært lite tid igjen for å forhindre at Teheran skaffer seg atomvåpen. Han stresset også behovet for at Saudi-Arabia må få en plass ved bordet under eventuelle reforhandlinger med Iran. Teheran selv skjøt tilbake lørdag og sa at noe annet enn en full gjenopptakelse av atomavtalen fra 2015 er totalt uaktuelt. Den isralske regjeringen har lenge fremholdt at en slik gjenopptakelse av en “very bad deal” er totalt uakseptabelt for Israel. President Donald Trump tok USA ut av atomavtalen i 2018 da det ble avslørt at Iran brøt avtalen ved produksjon av mer avanserte setrifuger for anriking av uran. Blant annet ble det avslørt at Iran produserte langt mer anriket uran enn avtalen tillot  I tillegg ble det oppdaget flere anlegg det internasjonale atombyrået ikke hadde adgang til. Som reaksjon innførte USA kraftige økonomiske sanksjoner mot Iran for å presse regimet til å gi opp ambisjoner om å få seg atomvåpen. Iran krever at disse sanksjonene blir opphevet som første steg for å starte nye forhandlinger. Denne måneden begynte Iran og anrike uran opp til 20 prosent  i sitt undergrunnsanlegg ved Fordow kjernefysiske anlegg.

Israel forbereder seg på å måtte angripe alene

Aviv Kochavi - RamatcalKontroversene om Irans omstridte atomvåpenprogram fikk fornyet oppmerksomhet da den israelske militærsjefen general Aviv Kochavi i forrige uke uttalte at det å gjenoppta den gamle atomavtalen vil være galt og feil -selv med enkelte forbedringer. Han fortsatte med å uttale at Iran bare var måneder eller uker unna atomvåpen. På basis av denne analysen hadde han instruert de israelske forsvarsstyrkene til å forberede seg på flere operative planer, i tillegg til de som allerede er utarbeidet. Han la til at det vil være opp til det politiske lederskap i Israel til å beslutte hva som skal gjøres, men at planene for alle muligheter må ligge på bordet. Den israelske forsvarssjefen skal ha sagt dette uten klarering fra verken statsministereren eller forsvarsministeren. I følge talsmannen for IDF skal forsvarssjefen ha ført seg personlig bundet til å komme med en advarsel for hva han selv vurderte er den største trusselen mot israelsk nasjonale sikkerhet, Et atomvåpen utrustet Iran vil komme til å utgjøre den største trussel både for Israel og andre land i regionen. Advarselen var rettet både til Iran og den israelske offentligheten -og ikke til amerikanerne. Imidlertid skal general Aviv Kochavi ha delt sitt syn med den amerikanske general  Kenneth McKenzie, som er sjef for USAs sentral kommando da de hadde samtaler i Israel i slutten av forrige uke. Den amerikanske generalen tilbrakte to timer i samtaler med Mossad leder Yossi Cohen for å dele etterretingsopplsyninger om situasjonen i Iran, skriver Debka videre. Den israelske statsministeren Binyamin Netanyahu som har skrevet ut nyvalg i Israel i mars, har lenge ansett seg selv som garantist for å stoppe Irans atomvåpen-ambisjoner. Den israelske statsministeren frykter at Joe Biden som på hjemmefronten gjør alt for å utslette arven etter Trump, også vil gjøre om på Trumps Midtøsten politikk, noe som kan resultere i at Washington selger ut Israels sikkerhet. Israel har tidligere vist at de er villige til å gå svært langt for å utslette det de anser som en eksistensiell fare for nasjonens eksistent, og i 1981 gikk Israel til militæraksjon og bombet den irakiske atomreaktoren Osirak i 1981. Reaktoren var under konstruksjon og lå utenfor Bagdad. Den ble påført omfattende skader. Israel kan godt komme til å gjennomføre et angrep mot Iran -dersom Joe Biden svikter Israel.

Tekst: Redaksjonen /Debka-news

 

10 tanker om “Alarm i Midtøsten: Antar at et atombombeutrustet Iran bare kan være uker unna

 1. Om Iran har A-våpen : Så har de hatt leveringsmidler ( missil ) for slike våpen i mange år – de kan nå helt til Sør-Sverige.
  Men : Israel har tre rakett-skjold : Det største mot lang-distanse missil. Disse anti-missil-rakettene ( systemet ) er i stand til å finne ut om innkommende missil har A-våpen. Iran vil trolig sende flere missil med konvensjonelt stridshode – slik at jødene har brukt opp sine antiraketter. Deretter vil de sende missil med A-stridshode mot byer i Israel. Israel har fem relativt nye ubåter bygget i Tyskland : Om galningene i Iran sender A-missil mot Israel : Så vil de strategisk plasserte israelske ubåtene straks sende A-missil mot byer i Iran. Jeg tror ikke at iranerne tør dette – men de kan prøve å ødelegge gass-plattformene som Israel har utenfor sin kyst.

  • USA sine gamle B-52 bombefly ( flyvende festninger fra 1950-tallet – men oppgradert siden ) er neppe stelth – og kan således oppdages på radar. Disse flyene har vært i Gulf-området i mange uker nå. Iran har nok skaffet seg de russiske bakke-luft rakettene ( S-300 eller S-400 ) som er uhyre farlige for fly. Tyrkia har også skaffet seg slike raketter fra Russland. I en krigssituasjon vil USA / Israel først slå ut radar-anleggene i Iran – for deretter å gå inn over landet med B-52-bombere.

 2. Jaja, alle dere falske kristne og alle hedninger.. Nå nærmer det seg Jehovahs dag. Den begynner med at verden finner religion kombinert med ABC-våpen for farlig å leve med. Derfor forbyr nasjonene gjennom FN alle former for offentlig religiøs utfoldelse worldwide.

  Etter denne aksjonen utroper de “Endelig fred og sikkerhet!” Og da kommer en brå undergang over dem – HARMAGEDDON!

  6
  5
  • Du kommer med gammelt nytt broder. Den dagen du snakker om har vært spådd i snart 2000 år og vært tallfestet i et utall ganger siden 1400 tallet. Hvorfor tror du det kommer nå, når alle de andre profetene også har vært helt sikre på at det er rett rundt hjørnet??

  • Harmageddonreligionen til “guds sønn” er ikke mer enn vel hundre år gammel. Religionen var en forettningside som Advokaten Rutherford etablerte på restene av den falske profeten Russels studiegrupper for endetidslære. Rutherford publiserte store mengder falske endetidsprofetier. Harmageddonlæren var bare en av dem. Man kan si at det som skjedde i Rutherfords hode var synonymt med JV’s lære. Rutherford levde et liv i luksus på enfoldige folks bekostning. Og som så mange andre svindlere ble han ble alkoholiker. Sannsynligvis måtte han døyve sin dårlige samvittighet med noe han også. Hele JV’s historie er godt dokumenteret.

   Det er ganske avslørende at “guds sønn” har sagt at han “ikke er medlem av vakttårnet”. Hvem er medlem av vakttårnet? Det han derimot gjør er å forkynne vakttårnets lære som Jhovas vitner bygger på. Så han er nok medlem av jehovas vitner. For i følge denne religionen er det kun medlemmer av JV, “guds organisasjon”, som blir “akseptert av jehova”.

   “Jehovas sønn” er innsmigrende når han “rettleder folk til sannheten”. “Spør kun meg hvis noen lurer på noe”. Men han er full av forakt og aggresjon hvis folk er uenige med ham. Da blir de straks stemplet som “djevelens barn” som ganske snart skal straffes med harmageddon.

   Hvem vet om “guds sønn” har heltestatus i sitt lokale “rikets sal”? Hvis da ikke lokalet er solgt for å skaffe mer penger til JV-selskapet i USA?

   Men uansett. Faktum er vel at knapt noen har skapt så mye negativ reklame for JV, og Rutherfords lære, som “guds sønn”. Og på sett og vis kan det kanskje være greit?

   2
   3
 3. ”HVER SOM PÅKALLER JEHOVAHS NAVN BLIRFRELST!”

  Bibelen er klinkende klar! Guds Navn står syv tusen – 7000 – ganger i BÅDE det gamle OG det nye testamentet. Det hjelper ikke at vår tids filistre har fjernet det i sine oversettelser og skrevet inn BAAL – Herren – i stedet.

  Ettersom ”alt som før er skrevet i Bibelen er skrevet til oss” – de sanne kristne – blir spørsmålet: Hvem er motbildet til fariseerne som Jesus dømte til evig død?
  Jo ingen ringere enn Vakttårnvitnenes styrende råd! De har kuppet Jehovah Guds Navn og lar kvinner tale i menighetene og fratar menigheter worldwide deres menighetshus som de selger til inntekt for sin nye ”by” i USA. Utad inntar de ikke blod, mens de hyklerisk lar blodet deles opp i fraksjoner som de inntar. De tillater hjertetransplantasjoner der donoren lever og må avlives før transplantasjonen. Regulært drap! Men det fantes ingen mennesker på den duken Peter fikk senket ned i et syn der kristne fikk se hva man deretter kunne innta som jødene tidligere hadde forbud mot. De er derfor kannibaler!

  Disse sier de er salvet med himmelsk håp, men vil altså for enhver pris ikke dø. Hvilket hykleri! ”Døden er en vinning”, sa Paulus og la oppgitt til: ”Hvem skal fri meg fra dette legeme?” Slik kunne ramse opp disse falske salvedes falske læresetninger. ”De er uten bryllupsklær”, sier Skriften, og ”skal kastes utenfor”. Og deres dom pågår NÅ.

  Noen ekte salvede har latt seg rive med dem, og slipper med ”noen slag og flere slag” – solid tukt. Den store skare av ”de andre får” med jordisk håp vil derimot på et gitt tidspunkt vende seg bort fra det falske ”styrende råd”- et begrep som ikke finnes i Bibelen.

  Akkurat som i forbildet med Adonja og Salomo. Alt var klart for at den tilsynelatende odelsgutten Adonja ble salvet til Israels konge. Han og folket var til og med på vei mot salvelsesseremonien. Men Jehovah ville det annerledes. Han fikk folket til å forlate prosesjonen og vende seg til Salomo. Så ble Salomo salvet, mens Adonja ble forkastet.

  Dette ligger foran oss, og vil avstedkomme at Jehovah Guds folk – de som påkaller Hans Navn – vil få en ekte ledelse av sanne salvede tjenere. Sammen skal vi bygge opp den ”nye jord der rettferdighet bor”. Dit er også DU hjertelig velkommen!

  4
  2
  • “jesu bror” refererer altid til vakttårnet. Aldri Jehovas Vitner. Da kan vi vel anta at han har blitt ekskludert fra en JV-menighet. Jeg tror slike ekslusjoner blir tatt høyt oppe i systemet etter direktiver fra høyeste hold. Derfor det fariseeriske “vakttårnet”. Kanskje ble kravet om å være en av de ytterst få som skulle til himmelen litt for drøyt for dem? Men han henger fremdeles sammen med noen av medlemmene.

   Bibelen sier mye om hvem som er velkomne i Guds evige rike. I Matt 7, 21 sier Jesus at “påkallelser” ikke trenger å bety noe som helst. Det som betyr noe kan man lese om i Matt 25, 31 og utover. Eller i historien om den barmhjertige samaritan og andre lignende historier. Fruktene av et hellig liv blir beskrevet mange steder i Bibelen. En direkte motsettning til disse fruktene var den dype forakten “jehovas sønn” uttrykte ovenfor noen ungdommer han møtte på en tur sammen med noen andre jehovas vitner i Rjukan.

   Troen viser seg i handlinger. Alle handlinger er en konsekvens av en eller annen tro. Og type tro avsløres av handlingenes karakter. Og omvendt. Så kan hver og en tro hva de vil om “jehovas anklager” når han proklamerer entusiastisk at alle falske kristne (i praksis, alle de som ikke tror på jv-læren) snart skal ødelegges i harmageddon.

   1
   2
  • Vakttårnvitnene er IKKE Jehovahs vitner. I sin dåpstale blir de avkrevd lojalitet til Vakttårnet, mens Bibelen sier at kristne skal lyde Gud mer enn mennesker. Jehovahs vitner derimot er et begrep hentet fra Bibelen, ikke fra Vakttårnet. Som i alle andre sammenhenger i disse siste dager er alle organisasjoner og nasjoner kuppet av satanister. Slike som deg..

   2
   2
 4. Til : Enda en kommentar
  Da vet du hvem denne JV-en er og hvor han holder til ? Jeg har trodd at han bor i Flå kommune – siden han omtaler bjørneparken i Hallingdal. Tidligere journalist og delvis vaktsjef ? Jeg tok kontakt med lederen for Jehovas Vitner i Hallingdal ( de har Rikets sal også der ) – men han kjente ikke til denne mannen.

Det er stengt for kommentarer.