Aggressiv kvinnelig fosterdraps-tilhenger angrep kristen kvinne som deltok i anti-abort markering

En aggressiv tilhenger av fosterdrap avbildet sekunder før hun går til fysisk angrep på den kristne abortmotstanderen Mary Stern Baggett

Mens Gud har sine redskaper til å holde frem sannheten om at abort er drap og brudd på Guds lov, har også djevelens rike sine tilhengere og representanter. Nylig stod to kristne abortmotstandere på fortauet utenfor en fosterdrapsklinikk og anvendte sin tros og ytringsfrihet. Dette falt en kvinnelig fosterdraps-tilhenger tungt for brystet og helt uten varsel, gyver kvinnen løs på den unge kvinnen som sammen med en mannlig abortmotstander gjennomførte en fredelig demonstrasjon utenfor en abortklinikk som utfører drap av barn i mors liv. Bildet viser enn aggressiv kvinne sekunder før hun gyver løs på kvinnen som deltar i demonstrasjonen mot fosterdrap. Mens amerikanske kristne ennå engasjerer seg i kampen mot drap av barn i mors mage, er norske kristne nå nærmest tause. Opptrinnet der den åpenbart aggressive kvinnen går til angrep på de fredelige abort-motstanderne skjedde utenfor “Alabama Women’s Center” i Huntsville. Abortmotstanderen som ble angrepet av den aggressive og blodtørstige fosterdraps-tilhengeren var Mary Stern Baggett fra den kristne virksomheten “Warrior for Christ”

Økende hat mot kristne fra venstreliberale aborttilhengere. Se klippet fra hendelsen i videoen under

3 tanker om “Aggressiv kvinnelig fosterdraps-tilhenger angrep kristen kvinne som deltok i anti-abort markering

    • Selvfølgelig skal vi kjempe mot fosterdrap. Disse troende som kjemper utenfor abortklinikkene har reddet en god del barn fra døden ved å overtale mor til å beholde barnet fremfor å drepe det. Selv om “krigen” tilsynelatende er tapt skal vi likevel fortsette å kjempe og advare mennesker mot å drepe sine barn. En dag skal disse som har fått drept sine barn stå til ansvar fremfor Gud -og kan hende også at vi på den dagen vil få spørsmålet -hvorfor lot dere dette skje?

  1. Hvorfor ikke det, når Herren ser til hjertet og dømmer menneskene etter det som er der?

    Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.