Israel under angrep -Vi står sammen med Israel i bønn -etter nærmere 300 rakettangrep mot landet

Lørdag 4 mai vil for mange israelere gå over i historien som en dag preget av av omfattende palestinske rakettangrep mot landets sivilbefolkning. På tross av at Hamas og islamsk hellige krig og andre terrorgrupper på Gaza stripen har avfyrt nærmere 300 raketter mot Israel, har heldigvis ingen israelske liv gått tapt. Så langt er det meldt om tre skadde på israelsk side i det som må betegnes som et av de mest omfattende rakettangrepene mot Israel på flere år. Hamas og islamsk hellig krig har lovet å trappe opp angrepene og skyte raketter lengre inn i Israel dersom Israel ikke slutter med å gjengjelde rakettangrepene med luftangrep mot ulike Hamas posisjoner inne på Gaza stripen.

Søkelys vil sammen med andre venner av Israel i kveld erklære at vi står sammen med nasjonen, at vi står sammen med befolkningen som er under angrep og at vi på ny ber at Israels Gud skal beskytte det folket han utvalgte som sitt eiendomsfolk blant nasjonene. Vi, som Guds folk og som gjenfødte kristne som proklamerer at Jesus Kristus er Herre og Israels Messias, vil stå sammen med Israel i bønn. Vi ber om at Gud skal beskytte sitt folk og at det engang skal bli fred for det hardt prøvede folket som fikk tilbake sitt land etter nazistenes forsøk på å utrydde alle jøder fra Europa og områder de okkuperte under krigsårene 1940-1945. Selv om det i dag her i Norge er politisk ukorrekt å vise støtte og sympati med Israel, velger vi likevel å gjøre det og vi vil oppfordre Guds folk i Norge til å støtte Israel både i bønn og økonomisk med å kjøpe produkter som er produsert i Israel. Slik opplevde en israelsk familie en av dagens mange rakett-eksplosjoner i det sørlige Israel..

7 tanker om “Israel under angrep -Vi står sammen med Israel i bønn -etter nærmere 300 rakettangrep mot landet

 1. Det stunder nå med raske skritt mot Jehovah Guds store dag i Harmageddon. Mon jeg finner troen, sa Hans sønn om sin gjenkomst.

  Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst, lover skriften flere steder. Dessverre blir de fleste narret av kristenheten til å tro at sønnen og Faderen er samme person. Husk da at “en liten surdeig” ødelegger hele deigen/troen.

  Tor, Odin og Hels helveteslære sammen med Platons lære om en udødelig sjel har også gjennomsyret den bunnfalske kristenhetens råtne lære.

  “Det blir ikke mange mennesker tilbake” i forhold til alle milliardene som lever nå. Blir DU en av dem?

  2
  2
  • Vi venter på Jesus Kristus, dagen nærmer seg da han kommer i skyen for å rykke bruden opp for å møte Ham vi tilber og elsker. Jesus Kristus Guds enbårne sønn!

   1
   1
  • Ja, dagen nærmer seg. Og kanskje skjer det en natt. Kanskje i natt.
   Og alle som har vært innom denne siden har fått med seg dette:
   Romerne 10:9-10:
   “For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst. 10 Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst.”
   Vi kan ikke si vi ikke visste.

   En fin sang til JV og alle andre:
   https://youtu.be/-jABcYKhDrI
   Se gjerne flere sanger av Joey og Rory Feek. Joey døde dessverre i 2016.

 2. Ja, det er fin tekst på sangen. Men dessverre så støtter Rory Feed homoekteskap.Vil nok ikke anbefale en som synger kristne sanger med slike holdninger ettersom han har en ånd som inneholder ting som går imot Gud.

  • Visste ikke dette. Har sett mest på youtube-videoene med de fineste sangene + historien med Joey og kampen mot kreften.

Det er stengt for kommentarer.