Advokat Rudy Guiliano med oppsummering av denne ukens høringer om valgjukset

I videoen under oppsummerer Judy Guiliano denne ukens juridiske gjennombrudd i forbindelse med høringene som har vært omkring valgjuks-saken

Facebook Comments

5 tanker om “Advokat Rudy Guiliano med oppsummering av denne ukens høringer om valgjukset

 1. Nå får vi bare håpe Rudy Guiliano klarer seg gjennom covid 19-sykdommen. Er vi riktig heldige, får opplevelsen 76-årigen på bedre tanker 😉

 2. Men jeg ser absolutt ingenting rart på denne videoen, men må innrømme at jeg jo var interessert i «beviset» ikke pratinga til guilani så jeg spola litt her og der.

  Kan noen vise til hvilket tidspunkt i videoen du påstått ser «den rykende pistolen» kan jo være noe jeg har gått glipp av her?

  Eventuelt en annen video uten prating som viser dette. (Er ikke interessert i lyden fra Giuliani, for bevisets del er den irrelevant.)

  For meg ser det ut som noe du kunne filmet i 100% av alle valglokaler, men jeg er åpen for å ha gått glipp av noe, eller at det foregår noe her som er interessant for en etterforsker som jeg ikke kan se.

  • Legg også merke til at Kellyanne Conway er en såkalt «polster» og har sitt eget meningsmålingsfirma, så hun burdte ha en unik innsikt i spørsmålene om meningsmålinger o.l. Og egne tall å gå utifra.

   3
   2
 3. Ja, da er det vel bare å ta det til retten og se om det holder vann ?‍♂️ Så ikke mistenkelig ut for meg, men det er jo derfor vi har eksperter til å vurdere/etterforske sånt.

  Jeg har hele tiden vært tilhenger av å ha en rettferdig prosess og å få beviser frem i lyset. Men om jeg var dere ville jeg ikke holdt pusten. Om så dette var bevis på valgsvindel vil jo ikke å endre resultatet ved et kontor i Georgia endre utfallet.

  Men som sagt om noen har juksa bør det etterforskes og de skyldige straffes.

  Men kanskje litt tidlig å konkludere uten å ha intervjuet vitner, sjekket utstyr, telt om for hånd, sett på stemmeskjemaene etc.

  En tidligere slik avsløring viste jo f.eks bokser med kamerautstyr, ikke valgsedler ?

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *