Å forstå tiden vi lever i. Bill Gates, vaksine, Covid-19, dyrets merke og 666

Bill Gates er neppe antikrist, men han forstår uansett hvilken plass han vil ha i endetidsbildet. Som en del av rikmanns-eliten, globalistene, Bilderbergergruppen og tett støttespiller av verdens helseorganisasjon har Bill Gates en sentral rolle å spille. Enkelte kaller det konspirasjonsteorier, andre igjen nekter å forholde seg til vrkeligheten, mens andre igjen, tror at det som vi ser skje med Covid-19, vaksine, 5G og det usynlige Corona-viruset, samt uroen for å undergrave president Trump, er et ledd i den store planen om å innføre dyrets merke

Bill Gates og den globale maktelite vil undertvinge oss alle full kontroll og tilsist påføre oss en vaksine, sammen med et ID-implantat som kan være oppfyllelsen av åpenbaringsbokens trettende kapittels forutsigelse om dyrets merke og 666 i de siste dager. Blant kristne eksisterer det nå forskjellige syn på om Guds menighet vil måtte gå gjennom perioden hvor ingen kan kjøpe eller selge uten dem som har dyrets merke, navnet eller tallet for hans navn som er 666. Meningene om hvorvidt bruden skal hentes ut før det hele slippes løs er delte, men uansett ståsted og teologi om dette, kan vi vel alle innrømme at tingene nå begynner å legge seg til rette. Så lagt har folks almene respekt for lov og orden og for Guds bud holdt mørkets krefter tilbake. Imidlertid er denne respekten i ferd med å forsvinne og uansett teologisk ståsted. Tiden er kort og jeg tror vi alle gjør klokt i å være rede for det som kommer. I videoen under går forkynner Robert Breaker gjennom det som er i ferd med å utfolde seg for våre øyne

https://www.youtube.com/watch?v=KoA7i84xlhI

26 tanker om “Å forstå tiden vi lever i. Bill Gates, vaksine, Covid-19, dyrets merke og 666

 1. Jeg tror Bill Gates er den falske profeten , som er beskrevet i bibelen og han legger til rette for dyret .

  1
  2
  • Lyst å minne om ett sitat fra Valdres profetien ” like før Jesus kommer igjen og 3 verdens krig bryter ut ”

   Selv om ting er skremmende sier bibelen at når vi ser alt dette skje, da skal vi oppløfte våres hoder og vite at utfrielsen er nær .

   2
   4
  • Profetiene og tolkningen av endetidstegnene er like spinnville hver gang. Dette er kun ønsketenking og rein og skjær overtro. Tilværelsen var slett ikke bedre før, verken da romerriket kollapset, svartedauden drepte 40-60 prosent av befolkningen mange steder eller den ene krigen avløste den andre, ofte i kristendommens navn. Ingen verre “endetidstegn” nå enn før.

   Alle som noensinne har levd, har nødvendigvis oppfattet sin egen tid som mest relevant. Enkel psykologi.

   4
   2
  • Bibelen sier klart og tydelig at Jesus kommer tilbake før disiplene er døde. Alle bortforklaringer er rasjonaliseringer.

   Forstår ikke at voksne folk tror på dette røret?

   4
   1
 2. Hva med jødeutryddelser og Nanking-opprør og vulkanutbrudd? Men det er selvsagt lov å håpe og leke med tall.

  3
  1
 3. Hei Guran , så du kommer til å ta dyrets merke når det kommer?
  Jeg har problemer med å forstå sånne som deg Guran , som er så naive i sin ateisme at dere fornekter det åpenbare og legger alt på tilfeldighetenes altar, beklager Guran men jeg tror ikke på tilfeldigheter.

  3
  2
  • Hadde de kristne hatt rett, kunne de vunnet alle veddemål. Men hittil har absolutt alle spådommer slått feil. I to tusen år. Istedenfor å satse alle sparepengene på at profetordene skal slå til, tjener pavekirken og pengepredikantene enorme summer ved å misbruke skattesystemer og lure minstepensjonister.

   Når folk påpeker galskapen, må de skremmes til lydighet med apokalyptiske framtidsvisjoner. Slik Gud blir forklart, er han en sadistisk terrorist som hensynsløst lager umulige regler for sitt eget angivelig syndige skaperverk der det eneste saliggjørende er å underkaste seg og oppfylle alt den allmektige og allvitende har satt i scene.

   Heldigvis er Gud bare en skrøne. Fullstendig tilfeldige profetioppfyllelser og bønnesvar, all meningsløs ondskap, åndelig føleri ogfordummende projiseringer overbeviser meg bare om at kristne tar feil i sin gudsdyrkelse. Religiøse kverulanter som krangler seg imellom om konstruerte dogmer, og henviser til motstridende bibelvers for å forsvare kristen umoral og alt, er selve beviset på en impotent guddom.

   Ta verdens problemer på alvor, bruk menneskelig fornuft til å løse utfordringene til felles beste, men ikke søk til oldtidsskikker for å takle et gudestyrt ragnarok som aldri kommer.

   Får endelig håpe religiøs dumskap dør ut med pensjonistene.

   3
   4
  • Så du Guran tror ikke på at dyrets merke vil bli innført ?
   Vi får se !
   Det er ikke om å gjøre for meg å ha rett i alt mulig , jeg er bare ette menneske, men meg og deg Hugo ser tydeligvis forskjellig på denne verden og det som skjer nå i disse dager, jeg er helt sikker på at de vi ser nå er en del av en proses for og innføre dyrets merke og egentlig trenger en ikke engang være kristen for å se hvilken retning samfunnet tar i å bli mer og mer ett kontroll samfunn .
   Men får å spørre deg rett ut Guran, om det blir innført oblikatorisk fysisk id merking av folk , som det eksempelvis er på hunder og katter i dag , vil du da ta dette id merket , eller vil du ha sterke betenkeligheter med å gjøre det, så sterke at du nekter å la deg id merke ?

   Bil Gates ønsker å innføre fysisk id merking av mennesker , det er ingen hemmelighet , Bil Gates her også noen mål og visjoner som er direkte skremmende og de har han framsatt i mange år, Bill Gates har også profetert om kommende pandemier som tilfeldigvis passer som hånd i hanske med hans galne fremtida visjoner og innføring av kontroll samfunn.

   Men du Guran mener at vi skal bare godta alt dette og gå det i møte som noen dumme sauer …

   Som sagt tidligere jeg er ikke naiv som deg Hugo og jeg tror ikke på tilfeldigheter , prosesen med å innføre dyrets merke er åpenbar, en trenger ikke engang være kristen for å se og forstå hva som skjer .

   5
   3
  • Det kan være nyttig å sjekke ut Jeff Berwick siste videomonolog.
   Jeg har skrevet flere artikler om Jeff Berwick, som er blant dem som ser mer enn mange.
   Jeff Berwick både tror og snakker om bibelske profetier om 666 og det som kommer.
   Han er langt mer oppadgående rent intellektuellt enn det mange innenfor kirke og menighet er.
   Om Berwick kan du lese her https://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Berwick
   Ellers min intro og hans siste video her https://www.sokelys.com/?p=30387

   3
   2
  • Enhver sjetteklassing forstår at man ikke kan vurdere eventuell ID-merking til hva Johannes bibelbabler om i sin psykose på Patmos. Vi må som sagt prøve å bruke vår naturgitte intelligens til å resonnere oss fram til den beste beslutningen uavhengig av religiøse delirier og drømmesyn i antikkens antiromerske retorikk.

   En så stor tekstsamling som Bibelen, inneholder selvsagt også allmenn livsvisdom, vakker poesi og visse sannheter om vår opplevde virkelighet og noen historiske fakta. Men å bruke samtlige tekster og påstander som guddommelige leveregler fører dessverre galt avsted.

   Det blir som å tviholde på Guds klare regler for slavehold, og Pauli ord om at slaven må være lydig under sjefen, som fundament for å beholde slaveriet. Guds bud er uforanderlige og evige, det skal også Jesus, som selv er Gud, ha gjentatt. Å spise reker og fjellgrevling er like galt i dag som på Moses’ tid. Hvorfor bare beholde de ti bud når Gud er Gud fra Evighet til evighet?

   Menneskehetens sivilisasjoner forandrer seg og utvikler seg, på mange måter til noe bedre, på andre kanskje til noe verre. Vi trenger ingen profetevner for å innse tendensen til utvikling og forandring. Til vekst og fall. Så dumme er vi ikke.

   (Det negative i “modernitet” og kunnskap skyldes blant annet “valparadokset”: jo flere muligheter og valg et rikt samfunn tilbyr, jo tydeligere blir alt vi også velger vekk og mister; mer frihet kan gjøre at vi føler oss ufrie.)

   Jeg har altså ikke vurdert ordningen du nevner. Kanskje det er smart, kanskje det er dumt. Men jeg antar at de godt voksne her kan bekrefte at dyrets tall og merke er forsøkt klistret til nær sagt ethvert samfunnsfenomen lek og lærd ikke har likt. Det har like bombesikkert vært kodeord for keiser Nero (som er mest trolig) som Napoleon, for de forferdelige postnumrene, Folkeforbundet, EAN-koder, digitalisering eller nå denne brikken de forskremte og forblindete har lagt for hat.

   Du må gjerne være bekymret om det hjelper deg og oss til bedre beslutninger. Men ikke la frykten føre deg inn i blindgater og hjelp der ingen hjelp er å få.

   Vi kan teknisk sett ikke vite om guddommen din finnes eller ikke, men sannsynligheten for at alle motstridende ortodoksier (rette lærer) om endetid og bortrykkelser, sataniske kriger og lykkeriker skulle være «sanne», kan vi heldigvis garantere at er forsvinnende liten.

   Mennesker har alltid søkt trøst hos foreldre, flaska eller falske profeter når farer har truet I urolige tider.

   3
   3
  • Tillegg til Rune: Å tillegge motparten en mening han eller hun ikke har, og så energisk komme med motargumenter mot det konstruerte synet, slik du gjør når du sier jeg ønsker ID-merking og at dette er forferdelig, er lage en stråmann, sette opp et fugleskremsel som en falsk motstander.

   Debatteknikken blir på engelsk også kalt “red herring” («røkt sild»), en fullstendig avsporing med noe dramatisk og «illeluktende».

   Det er vanskelig å forstå både fortid og samtid. Derfor uttrykker selv historiefaget bare _historien_ om hva som har skjedd, ikke det som faktisk hendte. Men å hente fasitsvar i eldgamle profetier, forstyrrer mye mer enn det hjelper.

   Ifølge kristne fanatikere skulle det skje dramatiske ting, synlig for alle, 20. juni i år. Og «bortrykkelsen» vil skje før november. Den som lever, får se 😉

   3
   2
  • Enda et postskriptum til Rune Lye:

   Pass deg også for å sammenlikne godtroende tilhengere av samfunnslutvikling med «dumme sauer». Den metaforen brukes i religiøst stammespråk gjerne om en annen gruppe… husk at «pastor» betyr «hyrde» eller «sauegjeter» 😉

   4
   2
  • Ok, enda et poeng til Runes innlegg:

   Hvis du skal sammenlikne et framtidig kontrollsamfunn med noe, er Guds rike eller teokratiet (prestestyret) et passende eksempel!

   Ifølge de kristne styrer og kontrollerer Gud absolutt alt. Han kjenner til og med forutsetningene for og utfallet av «fri vilje». Og Gud straffer nådeløst ikke bare handlinger som bryter mot hans jernlov, også urene tanker.

   Verre sentralstyring, tankekontroll og uproporsjonal straff enn under Guds evige, gjennomborende søkelys og terrorstraff, er ikke mulig å tenke seg. Ifølge teologien skapte han menneskene som sitt eget lidende leketøy.

   3
   2
 4. Ja du Guran, jeg må tydeligvis ha truffet ett ømt punkt hos deg , bare ett spørsmål til , hva vile du gjort om du befant deg i dyp havs nød og det ikke fantes noe redning ? ville du med ditt intellekt bare konstanter at det var det og druknet eller ville du i den desperasjon sendt avgårde en aldri så liten bønn til Gud ?

  Regner med at du ikke klarer å gi ett enkelt ja eller nei spørsmål på dette Guran , uansett jeg avslutter med dette min tråd med deg på dette tema.

  Mvh
  Rune

  4
  3
  • Kjære Rune L.

   Jeg ville ikke bedt til Gud, nei. Den uvanen er borte for lengst. Som ropet etter mamma. Både vi og et skip i havsnød blir påvirket av ballasten, altså det vi er lastet med.

   Om du i ditt intellekt hadde levd i en annen kultur, med en annen bakgrunn, for eksempel i den greske antikken eller om du tilhørte en annen tro i Tibet, ville heller ikke du ikke bedt til israelittenes Jahve.

   Gamle gubbers gnål om endetidstegn og forestillingen om en iboende lengsel etter ørkenguden får du dra lenger ut på landet med. Dette er og blir indoktrinert barnelærdom fra mainstream-kulturen vi er marinert i. Selv min gamle, navnekristne mor skjønte at trosforestillinger fullstendig avhenger av hva omgivelsene har lært oss. Alle tenkende mennesker vet dette.

   Men selvsagt er det et naturlig menneskelig trekk og ville unngå død og smerte, og derfor klamre seg til noe, for eksempel til masta eller til et håp. Hvorvidt dette håpet er den treenige Gud, Satans skaper, Jesus Kristus og den hellige spiritus i en og samme ubestemmelige størrelse, eller ikke, handler selvfølgelig om personlig bakgrunn, ikke om objektiv sannhet.

   Tror endetidsromantikerne er farlige for sårbare sinn i vanskelige tider. Det gjelder ikke minst selverklærte YouTube-profeter og strenge foreldre som skremmer store og små som ligger under dyna i mørket og ikke slipper fri fra guddommens røntgenblikk . Faren for pinefulle straffedom, eller utslettelse mens de føyelige fester videre, ligger som snublesteiner og snarer uansett hvor de søker tilflukt.

   I Guds verden gjelder hans meningsløse spilleregler for rett og galt og underkastelse og pine. Der overvåkes ikke bare nettbruk og småhemmeligheter, men enhver tanke. Det er enda verre en Resetts globalisme og de nasjonalkonservatives skrekkvisjoner om en verdenskeiser eller den internasjonale jøde- og homomafiaen.

   Huttetu sier vi til sånt.

   4
   4
  • Skrev et svar med et klart nei og en god begrunnelse.

   Men “ateistisk argumentasjon” blir tydeligvis moderert og sensurert vekk? Greit nok. Redaktøren prøver trolig bare å skåne de rettroende fra sannheten de ikke klarer å vri seg unna? Eller kanskje han heller vil spre nasjonalkonservativ propaganda basert på bibelsk grunn og la hysteriske endetidsfantasier stå uimotsagt? Eller så er Søkelys forbeholdt intern kristenkrangling om teologiske detaljer uten rom for grunnleggende kritikk av selve fundamentet for gudstroen?

   Det går som sagt helt bra foe min del, uansett hva Søkelys velger å formidle.

   Viktigst er at det verken blir noen guddommelig bortrykkelse eller dommedag som folk trenger å bekymre seg for. Samfunnet blir ikke hardere og kaldere uten Gud.

   3
   2
  • Din kommentar ble ikke sensurert. Den slapp ikke gjennom spamfilteret av en eller annen grunn. Men jeg la den ut manuelt.

   4
   1
  • Hei Guran, jeg skal gjør ett unntak og svare deg .
   Det står at det skal komme sånne som deg i det siste tider , som fornekter og håner og spør hvor er din Gud hvorfor drøyer han osv.
   Du bekrefter bibelen og er som en plate som går på repet, fulstedig låst , jeg er redd en grusom virkelighet kommer til å innhente deg, jeg håper og ber Guran at du kommer i havs nød og får sjansen til å rope på Gud i din nød og bli frelst , det vil være mye bedre for deg, en at du går fortapt i ateismens villfarelse.

   6
   3
  • Ps Guran , når du er i stand til å gi ett tydelig svar på hvordan du ville tenkt og gjort i havs nød , da beviser du at du ikke vet hva du snakker om.

   Kun Gud vet hvordan du vil velge i havs nød ikke engang deg selv.

   Jeg har personlig vært i havs nød og det mer en engang .

   5
   2
 5. Vi lever i kritiske tider , vil anbefale alle å lese Valdres profetien , alt som står der har skjedd frem til nå , det eneste som står igjen er Jesus gjenkomst , utbrudd av 3 verdens krig og de påfølgende konsekvenser .

  2
  1
  • Alt som er forutsagt i Johannes Åpenbaring vil skje.
   Dyrets merke, vaksine, 5 G, Bill Gates, Black Lives Matter, Demokratenes kuppforsøk.
   Alt er en del av den store Luciferianske planen som har vært planlagt lenge. Dette er så enkelt at selv ikke en dåre farer vill.
   Det vil finnes de som ser, og det vil finnes de som nekter å se.
   Gud har forutbestemt hvem av oss som vil være opplyste fordi vi følger Ham som er selve lyset.
   Gud har forutbestemt noen til frelse og andre til vrede.
   Mennesker liker selvfølgelig ikke å tanken om at de er predestinert til evig fortapelse, men de må bare protestere, og si i mot at det vi ser skje er oppfyllelsen av det profetiske ord.
   Herren ler av dårskapen til dem som forsøker å motarbeide og bruke menneskelige argumenter for å si i mot den sanne kunnskap.
   La Herren ta seg av dem som avviser Herrens ord eller gjør spott på det. De kan ikke noe for det selv, de skriver og gjør som de gjør, fordi de er forutbestemt til å lide sin evige mørke skjebne.
   Herren ler og spotter deres dårskap.
   Du Rune, vær takknemlig fordi du er utvalgt av Gud fra verdens grunnvoll ble lagt. Utvalgt til frelse og evig liv.
   Dem som ikke ser, klarer ikke å se fordi de ikke er forutbestemt til å vinne frelsen.

   5
   3
  • Ja, Herren ler av dårskap. Han har angivelig alle menneskelige følelser. Glede, sorg, sinne og så videre. Og menneskene skal være skapt i hans bilde. Sant? Det betyr at guddommen også blir kåt, ikke sant? Hva hisser Herren? Lot som tilbød voldtekt av egne døtre for å blidgjøre Gud? Voldtekt av slavekvinner? Bibelens Jahve og de kristne er kjent for sin ekstreme sexfiksering.

   Vel, jeg ler mest av dårskapen hos dem som ikke innrømmer sin egen kulturbestemte forutinntatthet. Den kreative tolkningen av Bibelens mange åpne tekster er ønsketenkning og tilpasninger.

   Er ganske sikker på at endetidstegnene var minst like åpenbare for de bibelkyndige under trettiårskrigen 1618–1648, en forferdelig trengselstid for alle som opplevde perioden som sin egen samtid, sitt eget «her og nå». Det meningsløse jordskjelvet i Lisboa 1755 fikk opplysningstidens filosofer til å stille kritiske spørsmål om de kristnes lære om Guds styrelse og endetid.

   Og Jehovas vitner oppstod jo nettopp som en endetidssekt med en lang rekke tidfestelser av undergangen. Alle datoer og årstall ble belagt med soleklar begrunnelse i Bibelen. Og slle var feilaktige. Nå strever vitnene med å vri budskapet om at Jesus kom tilbake med første verdenskrig i 1914, den gang et åpenbart katastrofeår, og prøve å forklare hvorfor hans tilbakekomst og jordeliv 106 år seinere ennå ikke har ført til den annonserte kollapsen.

   Det er uttallige eksempler på «sikre» endetidstegn. Bare synd at alle som forutså undergangen i sin egen forferdelige samtid, med umoral, katastrofer og onde herskere, døde før de kunne se at de tok fullstendig feil. Det eneste de oppnådde, var å skremme medmennesker. Teologer og tåkefyrster ga folk dårligere livskvalitet ved å spre religiøs frykt som sten til byrden av praktiske problemer og smerter. Dessuten fikk de bibeltro religiøs begrunnelse for nedslaktning av trosmotstandere og medmennesker som var annerledes og dermed umoralske.

   3
   3
  • Guran du tror du vet alt best , det er det som er selve arve synden , alle de feil du nevner finner du hos alle , enten de er ateister eller kristne , for å si det enkelt til deg, verden blir ikke bedre om alle blir ateister som du tror , menneske blir ikke kvitt sitt grådige og lystige begjær som gir seg utslag i så mangt, Karl Max har alt lansert en sånn teori og for å si det mildt, i praksis så gikk den på tryne så det holdt, men i ditt hode så er det vel oss kristne sin feil at kommunismen feilet .

   Mennesker spår men Gud rår .

   5
   1
 6. Rune, du skriver vi lever i kritiske tider. Jeg kaller det spennende tider 🙂
  Tenk å være så heldige å leve her og nå. Vi ser det Bibelen sier hver dag.

  Men kritiske tider for dem som ikke lever med Gud. Ja det haster for dem nå, og jeg tror mange av dem vet det. Snart er det for sent. De som irriterer seg mest her inne har ikke sitt forhold til Gud i orden, og Gud kaller på dem. Gud er bare god og rettferdig. Vi har en fri vilje. Jeg velger: Sammen med Ham for alltid.

  Ja det kan også bli kritisk for oss innimellom, men sammen med Jesus så når vi frem uansett hva vi vil oppleve. En dag snart ser vi Hans ansikt 🙂

 7. Ingen er forutbestemt til frelse eller fortapelse. Men me vart utvalgt i Kristus før Verdas grunnvoll vart lagt.Alle er fortapte i utgangspunktet. Men den som tar i mot frelsen i Jesus Kristus, han er gått over fra døden til livet. Alle dem som tok imot Han, dem gav han rett til å bli Guds barn. Det står ingen ting om spesielt utvalgte. Les Joh.3.16, Det skulle være klart nok. Heldige meg som var utvalgt i Kristus.At eg var med på Korset.

Det er stengt for kommentarer.