699 000 har sett videoen “27 ting som muligens skjer i september og oktober

charisma-newsFra Charisma News: Fra profeti til sekulær analyse, mange er opptatt av hva som kan komme til å skje denne høsten. Den siste ukes verdensomspennende børskrasj og ny oppgang kan bare være begynnelsen på det som kan komme til å skje i september og oktober. Vi har først avslutningen av Shemitah, deretter den jødiske høytiden Yom Kippur og deretter igjen den islamske offer festen for ikke å nevne CERN eksperimentene og pave Francis besøk i Amerika.

Så hva kan dette bety for oss? Se videoen for å få en gjennomgang av de 27 hendelser som mange tror vil skje i september og oktober. Se videoen som hittil er sett av mer enn 699 000 mennesker

https://www.youtube.com/watch?v=HZ03_m50T-M

3 tanker om “699 000 har sett videoen “27 ting som muligens skjer i september og oktober

 1. Jeg gleder meg til september måned, for da får vi se at alle disse spåmennene tar feil. Den måneden vil komme å gå som vanlig.
  Vi blir overøst med bibelske skriftsteder som er tatt ut av sin sammenheng, og så blir missene glemt…og til neste år er det på en igjen…

  • Jeg tror at mange av teoriene er feil, og spesielt ille er det når en rekke “profeter” hevder å ha fått datoen på bortrykkelsen.
   De utroligste ting brukes for å “bevise” at bortrykkelsen vil finne sted 23 september 2015. Når man summerer det hele er vel Jonathan Cahn den mest troverdige, i og med at man også innenfor børs ofte opererer med 7 års sykluser på “bear marked” eller “korreksjon”-

   Når det gjelder disse som har datoen på bortrykkelsen, et eksempel “Renee Moses” med sine mer enn 66700 følgere er det utrolig hva som brukes for å bevise at 23.09 er datoen på bortrykkelsen.
   Her er et eksempel: https://www.youtube.com/watch?v=vZjo0N3TDvQ
   Ser du i videoen kommer tallet 239 frem, ergo et bevis på at CNN signaliserer at noe vil skje 23.9
   I denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=6ilbW-nE3-Y
   dukker nummeret 23.9 opp igjen og vipps har du beviset på bortrykkelsen der også.
   Det de 66700 av hennes følgere glemmer er at denne profeten har bommet med datoen på bortrykkelsen minst 3 eller 4 ganger tidligere, og at det ligger klar nettsider som heter “jesuscomming 2017”
   Det er grunn til å advare mot alle som har datoer og årstall for Jesu komme, da det er direkte konflikt med Bibelens ord.
   Et siste eksempel som brukes som bevis på at bortrykkelsen kommer 23 september er dette klippet: https://www.youtube.com/watch?v=cjuaKhKfI2s

 2. Jeg tror vi kommer til å få en oppvekker i september og i oktober. På Den økonomiske delen I Usa. Og jeg er redd for at det vil skje en katastrofe i USA som vil ramme de hardt, og at det besøket fra paven vil ha en stor betydning på en forandring som vil skje i USA.

  Men det blir ingen opprykkelse i september eller oktober, det er jeg sikker på, for dyrets merke må Være på plass, Før den store trengselen kommer.og det er store krefter som Gjør at dette ikke er lenge til.

Det er stengt for kommentarer.