Ønsket evangelist Finn Arne Lauvås å drukne Jan Kåre Christensen og ønsker Torp han i en kiste?

Finn Arne Lauvås til Jan Kåre Christensen: ” Da jeg døpte deg skulle jeg holdt deg så lenge under at du ikke kom levende opp!”

torp-jkc-finn-arneEr det så at pastor Jan Aage Torp ønsker Christensen død og i en kiste mens evangelist Finn Arne Lauvås ønsket å drukne Christensen da han døpte han på
Karmøy engang på 1980 tallet? Ja, hevder blogger Christensen i sin siste artikkel på himmelske blogg. Illustrert med en vakker og blomsterdekorert hvit kiste forteller Christensen torsdag i fullt alvor at evangelist Finn Arne Lauvås nå ønsker at han hadde druknet ham under dåpen engang på 1980 tallet, mens pastor Jan Aage Torp også  ønsker å få meg og den Himmelske blogg fjernet. Underlig at så mange ønsker å se meg borte? -skriver Christensen i en artikkel som minner meg om at sommeren ennå ikke er helt over

druknet2

Blogger Jan Kåre Christensen tyr i dag til morsomme anklager, da han torsdag på sin egen blogg avleverer følgende salve mot pastor Jan Aage Torp og evangelist Finn Arne druknetLauvås: “Ingen kunne tale som Lauvås i bilder fra GT, men i dag, hva da? Han ønsker meg død, at han hadde druknet meg da han døpte meg. Bilde av en kiste, også Jan Aage Torp ønsker å få meg og den Himmelske blogg fjernet. Underlig at så mange ønsker å se meg borte?” -Og Christensen fortsetter: Lauvås døpte meg som ungdom – 18 år gammel – nå mener han at skulle (ha) druknet meg da jeg mener han er blitt en erstatningsteolog og vranglærer!  Fint da han døpte meg til Kristus, det var en stor dag! Men det var en trist dag at den samme Lauvås ville drukne meg da jeg ikke kunne godta hans erstatningslære,” skriver Christensen som torsdag ellers går skarpt i rette med dem som forkynner erstatningsteologi. Hele Christensens blogginnlegg om Jan Aage Torps og Finn Arne Lauås ønsker om å drukne Christensen kan du lese her

5 tanker om “Ønsket evangelist Finn Arne Lauvås å drukne Jan Kåre Christensen og ønsker Torp han i en kiste?

  1. Hva er det egentlig med søkelys og denne besettelsen av Christensen?? Det kommer artikkel etter artikkel om han..er han så interessant? Forstår dere ikke at han får publisitet akkurat slik han ønsker? Hvorfor skrinlegger dere ikke denne syke mannen og ikke gir ham mer oppmerksomhet? Han er en nettbølle som leker kristen, men som ikke er annet enn syk? Hvorfor publiseres det sak etter sak om han?

  2. Vi kan jo lure på hva Jan Kåre egentlig røyker? Begynner å tro at herr Lauvås vil drukne ham pga lærespørsmål. Uansett hva JKC røyker har han åpenbart innhalert for mye. 🙂 Om 20 dager skal han “roastes” i retten. Han bør kanskje møte med livvakter og redningsvest.

  3. Sitat:
    “Lauvås døpte meg som ungdom – 18 år gammel – nå mener han at skulle druknet meg da jeg mener han er blitt en erstatningsteologi og vranglærer!”
    ————–
    Har Lauvås skriv det-: ?

  4. Jeg syntes dette innlegget var meningsløst. JCK får holde på med sitt! Det som er interessant med JCK er utfallet av rettsaken og hva norsk rettsvesen tenker om tvisten mellom Torp og JKC. Alt det andre JCK skriver om på sin blogg er uinteressant, syntes jeg, i fra min lille horisont.

Det er stengt for kommentarer.