3 SECRET PLANS of the WEF Against the next Election & Against CHRISTIANS | Klaus Schwab

Pastor Steve Cioccolanti om Verdens økonomiske forums planer om å angripe kristne å få dem stemplet som sekter. Skremmende planer. Hør pastor Steve Cioccolantis budskap

9 tanker om “3 SECRET PLANS of the WEF Against the next Election & Against CHRISTIANS | Klaus Schwab

 1. Dette er virkelig gode nyheter – for sanne kristne. Det betyr i så fall at vi kan se lys i tunnellen – HARMAGEDDON! Da skal Jehovah Gud utrydde alle som angriper Hans jordiske tjenere worldwide. Da hjelper ikke Soros’ antifa-milliarder hedningene. For da skal Jehovah Gud ved Kristus gjøre en evig ende på alle de onde menneskene. Jippiijai !!!

  4
  12
 2. Det var samme fyr som var helt sikker på at verdenshandelen kom til å kollapse når en båt gikk på grunn i Suezkanalen. HAHA for en troverdig fyr!!

  10
  2
 3. Vanskelig å fjerndiagnostisere noen, men JVs selvforelskede stormannsgalskap, fanatiske menneskeforakt og teologiske skråsikkerhet minner om de samme tendenser hos en viss bibellærer og bussjåfør. Mang en profet og pastor har lidd av personlighetsforstyrrelser.

  Måtte den sadistiske kynismen i JVs overtro, som han angivelig har fått fra sin Jehova, ikke ramme noen, verken direkte eller indirekte.

  😜

  8
  1
  • Arils symptomanalyser innebærer INGEN substansielle argumenter. For det har han jo ikke. Han forsøker imidlertid å distansere seg fra et mulig Harmageddon ved å skrike så høyt som mulig. Aril er en stakkar som forsøker å overvinne sin frykt med utagerende rabalder. Det er han ikke alene om.

   Samtidig er Aril et must for at Bibelens sannheter skal gå i oppfyllelde. Uten slike som “Aril” hadde ikke profetiene vært sanne. Det er derfor svært viktig at Søkelys lar disse skrikerungene stå frem og oppfylle Jehovah Guds ord. Takk også til Aril.

   2
   10
  • Aril er bare nok et bevis på at Bibelens profetier vil bli oppfylt. Han oppfyller deler av dem allerede nå. På tross av at han er en munn som spruter ut vantro, spott, hån og gjør alt for å latterliggjøre mennesker som tror på Gud og hans inngripen i historien. -Har Aril et lite haleheng av “kristne” navn her inne som syntes Aril er en flott fyr med gode meninger. Disse “kristne” navn gir han tommelen opp og blir såret på Arils vegne når noen sier tydelig i fra.
   Disse såkalte “kristne” blir ikke såret på vegne av Guds hellighet. At Aril spytter på Gud.. Nei deres sinne er rettet mot de få som sier i fra. Spottere ala Aril vil alltid finnes. Det er først etter Harmageddon at spottere av Gud og troens folk vil bli brakt til taushet.

   1
   9
  • Du er nok ikke seriøs, bibelsk tro😀
   Det er kun tull, ikke sant?
   (Og FOR et navn for deg, verre falskhet skal man lete lenge etter)

   Du sier: «og de blir såret på Arils vegne når noen sier tydelig i fra»

   Når «noen sier tydelig ifra» ?

   Du bibelsk tro synes at en såkalt kristen Lye skal kunne kalle Aril en jævel og annet? (verre falskhet har jeg aldri hørt)

 4. Måtte JV og alle bli friske og få det godt så de får leve legge i landet. 🥰

 5. Enda en kommentar til JV & Co.:

  Gjetninger er en paradegren for dommeddagsprofeter og religiøse konspirasjonsteoretikere. Tusenvis av innlegg og kommentarer fra internett-predikanter og apologeter tyder på det.

  La meg så selv komme med en spekulasjon:

  Jeg gjetter på at JVs gjentatte tomprat om frykt handler om hans egne følelser? Han virker drevet av angst og usikkerhet i all sin svulmende dumklokhet og selvhevdende kynisme?

  På tross av manglende bevis, belegg og gode grunner for religiøse dogmer, har JV funnet «den store forklaringen» som en bedøvelse for sin egen indre uro? Hans selvforelskede intelligens og kreativitet har funnet så mange besnærende detaljer og sammenhenger i metaforer og tåkeprat at han er blitt hellig overbevist av sine egne teorier? Slik har JV fått sitt himmelske regnestykke til å gå opp. Han har dermed befridd seg selv fra personlige sjelekvaler, anfektelser med røtter i barnetro, religiøs skrekkpropaganda og kulturspesifikke fantasier? Gud Jehova har i JVs forvirrede verden vært en mafiaboss med revolveren rettet mot JVs tinning: «elsk meg eller dø!» Dealen som han ikke kan avvises, er nå forstått og akseptert. Vel, «good for him» som amerikanerne sier. Og drøm søtt. Alle trenger god søvn.

  Personlig er jeg like redd for Jehovas Armageddon som for at julenissen skal si jeg har vært slem.

  😇

  • Tiden går, sier vestens folk. Kineserne derimot sier “tiden kommer”. Så vi får se……..

Det er stengt for kommentarer.