Last ned: Svenna: Trygg og fri

Den norske sangeren Svenn Arne Lysgård fikk hjemlov mandag 20. august 2007 etter et kort sykeleie. Han er best kjent som Svenna. Han ble 55 år gammel. Svenna hadde et tøft ungdomliv og ble radikalt frelst for ca 30 år siden. Han brukte sine gaver som som popsanger mens han var journalist. Fengselsmisjon lå Svennas hjerte nær og han har sunget i mange norske fengsler. Første gang jeg var på fengselsbesøk var det nettopp Svenna som hadde konsert, dette var i Trøgstad fengsel for ca 10 år siden.

Svenna har vært en god støttespiller til Prison Fellowship, også internasjonalt. Han har vært på turneer med PF i England, Skottland, Romania og Ungarn. De siste årene har Svenna bodd i Sverige. Svenna har skrevet mange sanger og en av de sangene som brukes mest ved gruppebesøk i fengslet er “Det kommer en ny tid”.

Her kan hans plate: Trygg og fri som kan lastes ned som zip fil

svenna Trygg og fri

Kjøp

Svenna Lysgård-Blues uppon the rock

http://cebesmusik.se/produkter/product-category/svenna-lysgard-blues-uppon-the-rock/

6 tanker om “Last ned: Svenna: Trygg og fri

 1. Så fint at du har lagt med en artikkel om Svenna også. Han har endel sanger som er veldig fine.

  • Jeg måtte lytte gjennom plata med Svenna sanger. Rart å tenke på at han er hjemme hos Gud nå. Flott at min gode venn Terje hadde lastet ned plata til Svenna.

  • Hadde litt problemer med å få lastet ned platen, så måtte få litt hjelp. Nå har vi fått det til. Supert Kjell, nå skal jeg kose meg på morgenstunden å høre på Svenna ? Ha en velsignet dag.

   1
   1
 2. Det er så mange år siden jeg har hørt ham, at jeg hadde glemt han, helt til jeg kom over den sangen på YouTube. Ja, det er rart han ikke er blandt oss lenger, men musikken lever videre og det kan vi kose oss med. Rart det er så lite å finne om han på nettet også synes jeg, synes mange av sangene har satt spor etter seg med en god atmosfære.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.