244 Døde Fra Covid-19 VAKSINENE I Løpet Av Kun 8 Måneder I New Zealand!

“244 Døde fra Covid-19 vaksinene i New Zealand! 240 Døde fra Covid-19 vaksiner i Norge! Og mange 10-tusenvis av døde fra vaksinene i over 100 andre land! Er ikke dette rett og slett legalisert mord på mengder av mennesker? Avslutningsvis kan jeg ikke unnlate å igjen rette en henvendelse til redaktøren i den kristne avisen DAGEN, Vebjørn Selbekk, som gikk ut i sin egen avis og krevde at alle vi som er  VAKSINEMOTSTANDERE nå måtte ta alt ansvar for alle de som dør fra Covid-19! Jeg spør deg nå igjen Vebjørn Selbekk: Tar du nå f.eks. alt ansvar for de 244 personene i New Zealand som så langt har dødd av den vaksinene DU KREVER vi alle bør ta?  Eller for de snart 400 personene som har dødd av det samme i Norge?,” spør Helge Normann i et blogginnlegg

Se nå litt nærmere på denne listen over uskyldige mennesker som måtte bøte med sin liv for å tilfredsstille myndigheter og fanatiske vaksine tilhengere som ønsker at vi alle MÅ vaksinere oss! Denne listen med navnene til hvert eneste dødsoffer ble sendt inn til MedSafe i New Zealand. Du kan selv se denne listen, (og du kan laste den ned og dele den med andre om du ønsker, f.eks når noen spør deg om HVORFOR du ikke vil ta en av disse Covid-19 vaksinene?) her:

https://view.publitas.com/freedom-globe/244-dode-i-new-zealand/

Dette er en liste med navn i perioden Mars 2021 til og med Oktober 2021. For hele året 2021 blir nok antallet døde derfor betydelig større. Det vi faktisk snakker om her er legalisert MORD og det er på høy tid at folk begynner å våkne og får opp sine øyne for den forferdelig grådigheten til “Big Pharma” og flere av verdens største bedrifter. En grådighet med en agenda bak som har fått dem til å manipulere media og myndigheter i nesten alle land verden over.

Ja, for de nevnte 244 døde personene fra New Zealand er jo kun en liste fra et (1) lite land. Det er både hundrevis og titusenvis av tragiske dødsoffer fra disse vaksinene i nesten alle land verden over. I det lille landet Norge er tallet dødsoffer pr. i dag antagelig nærmere 400 personer!

Den samme kilden i New Zealand sitter også på en liste som er ca. 25 ganger større enn denne listen. Med andre ord en liste med godt over 6.000 navn på personer som har blitt lagt inn på sykehus over hele New Zealand med kritiske helseproblemer! Mange av disse ligger på et sykehus i det dette skrives og kjemper for sine liv.

Avslutningsvis kan jeg ikke unnlate å igjen rette en henvendelse til redaktøren i den kristne avisen DAGEN, Vebjørn Selbekk, som gikk ut i sin egen avis og krevde at alle vi som er VAKSINEMOTSTANDERE nå måtte ta alt ansvar for alle de som dør fra Covid-19! Jeg spør deg nå igjen Vebjørn Selbekk: Tar du nå f.eks. alt ansvar for de 244 personene i New Zealand som så langt har dødd av den vaksinene DU KREVER vi alle bør ta?  Eller for de snart 400 personene som har dødd av det samme i Norge? (Ca. 240 døds-tilfeller rapportert til FHI, men siden FHI kun har hatt kapasitet til å behandle ca. halvparten av innsendte meldinger, kan vi vel gå ut ifra at tallet i alle fall er 400 døde personer i Norge, hvis ikke flere!)  Eller de mange titusenvis av andre over hele verden som også DØDE fordi de hørte på noen som deg og tok en av disse forferdelig farlige vaksinene?  Se her:

https://view.publitas.com/freedom-globe/vebjorn-selbekk-brev-3-2/

Og til slutt, les min personlige historie som har med hva en god venn går gjennom akkurat i disse dager:

https://fienden-innsiden.net/en-sjokkerende-historie-om-covid-19-fra-thailand/

Det hører dessverre med til historien at han igjen havnet på sykehus i forrige uke, denne gangen med meget vonde, store kuler i halsen. Så store av vi kunne se dem på halsens utside.  Legene på sykehuset konkluderte:

Ja, – dette er dessverre en meget vanlig reaksjon på Covid-19 vaksinene!

Helge Normann,

Tbilisi den 23. November 2021

Dette innlegget er hentet fra blogginnlegget under

244 Døde fra Covid-19 VAKSINENE i løpet av kun 8 måneder i New Zealand!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *