19 år gammel frivillig misjonær voldtok barn på et barnehjem, hevder demon tvang ham

Matthew-Lane-Durham-Facebook219 åring ble pågrepet for voldtekt av barn i midten av juli

Matthew Lane Durham (19) dro som frivillig “misjonær” til Kenya for å voldta gutter og jenter i alderen 4-10 år på et kristent barnehjem i Nairobi.  I midten av juli ble 19 åringen pågrepet av amerikansk politi i sitt hjem og siktet for voldtekt av små barn. Matthew Lane Durham sier på sin side at det var medlemmer av den religiøse organisasjonen som presset frem tilståelsen men overfor en venn skal han ha sagt at det var en demon med navn “Luke” som har drevet ham til å voldta barna ved barnehjemmet i Nairobi Kenya. 19 åringen fra Oklahoma ble pågrepet den 17 juli og risikerer og tilbringe resten av livet bak murene. I følge anklagene skal hele fire ganger besøkt barnehjemmet i Kenya hvor han skal ha utført seksuelle handlinger med barn så unge som fire år gamle.


matthew-lane-durhamMatthew Lane Durham fra Edmond i Oklahoma risikerer livstid bak murene etter å ha
innrømmet seksuelle overgrep mot små gutter og jenter mens han var frivillig misjonær ved Upendo barnehjemmet i Nairobi denne våren. Det var under hans fjerde besøk på
barnehjemmet som fant sted mellom april og juni at han skal ha seksuellt misbrukt både gutter og jenter i alderen 4 til 10 år. Et av barna skal i følge FBI ha vært HIV-positiv. Tenåringen ble konfrontert med anklagene av barnehjemmets grunnlegger etter at en vaktmester skal ha reagert på hans oppførsel mot barna. I følge barna skal Matthew ha trukket barn til side og hatt seksuell omgang med dem. Durham benektet først det hele, men innrømmet så at han slet med homofili, trang etter barnepornografi og at han også hadde hatt seksuell omgang med mindreårig barn. Det var under det siste besøket ved barnehjemmet at han hadde spurt om å kunne sove i en overskuddskøye blant barna slik at han hadde fri adgang til barna han angivelig skal ha begått overgrep mot.

https://www.youtube.com/watch?v=Kjjy81UuUFI

Skylder på en demonen Luke

Den 19 år gamle gutten møtte fredag for en amerikansk domstol og i følge påtalemyndighetene skal Matthew Durham ha sagt at det var en demon som fikk han til å misbruke barna seksuelt. I følge de formelle anklagene skal Durham ha voldtatt opptil 10 gutter og jenter i alderen 6 til 9 år på barnehjemmet i Kenya’s hovedstad, Nairobi. durham23n-2-webBarnehjemmet som tar seg av forsømte og funksjonshemmede barn blir drevet av en kristen orgranisasjon. I følge rettsdokumentene skal Durham ha tilstått seksuelle overgrep da han ble konfrontert av den kristne organisasjonens medlemmer. Aktoratet sa fredag at Durham skal ha fortalt en venn at han hadde en demon som heter “Luke” inni seg, og at det var “Luke” som sa at han måtte misbruke barn. Durhams forsvarer hevdet at det var barnehjemmets misjonsmedlemmer som hadde presset 19 åringen til å tilstå ved å nekte ham mat og holde tilbake passet dersom han ikke tilsto. 19 åringens advokat sa videre at medlemmer av den religiøse organisasjonen under det første “avhøret” som fant sted i Kenya hadde oppfordret gutten til å si at han hadde en demon i seg. Durham vil mandag møte i retten til et nytt fengslingsmøte og en videre er det planlagt en rettslig høring i løpet av neste uke. I følge rettsdokumentene skal Durham i perioden april til juni ha utført seksuelle handlinger med flere barn, både gutter og jenter skal 19 åringen ha voldtatt og blant annet ha tvunget dem til oralsex. I juni skal en vaktmester på anlegget ha reagert på merkelig oppførsel og barna sa når de ble spurt, at 19 åringen skal ha berørt dem seksuelt og bedt dem berøre seg selv mens han så på. Upendo barnehjeet gir skolegang, mat og husly til forsømte og funksjonshemmede kenyanske barne og blir finansiert gjennom frivillige gaver og sponsing. Barnehjemmets grunnlegger bor i Edmond men er opprinnelig fra Nairobi.