17 mai, Norges nasjonaldag og vi minnes de nærmere 600 000 barn som er blitt drept i mors liv siden 1978

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

Norge feirer i dag sin grunnlovsdag og over hele landet skal glade barn om noen timer strømme ut i gatene med flagg og store smil om ansiktet for å rope “hurra hurra!”. Både i byer og bygder vil de glade barn kose seg med softis, pølser og annet godteri som følger med. Allerede tidlig på formiddagen skal titusener av barn fra norske skoler ut å marsjere i det tradisjonelle skoletoget, og noen timer senere skal småungene ut å marsjere i det som vi kaller “småbarnstoget”. Imidlertid kunne de to barnatogene ha vært betydelig større -hadde det ikke vært for loven om selvbestemt abort

Abort er et avskyelig mord, og helsepersonell som utfører fosterdrap er mordere.

Lov om selvbestemt abort som ble vedtatt våren 1978 ble av de gamle troende omtalt som “fosterdrapsloven” -og dette er et navn som egentlig passer abortloven svært godt, fordi ordet forteller hva et kunstig fremkalt svangerskapsavbrudd egentlig er. Hvert eneste år siden 1978 har et sted mellom 14000 og 15000 ufødte barn blir drept i Norge. Det å bli utsatt for abort er det aller verste et foster i mors mage kan oppleve. Ordet “abort” er et ord som blir brukt for å dekke over realitetene. Nemlig at det er snakk om et overlagt drap på et lite medmenneske som våren 1978 ble fratatt det rettsvern vi alle burde ha, nemlig retten til liv.  “Da jeg bare var foster, så dine øine mig, og i din bok blev de alle opskrevet de dager som blev fastsatt da ikke en av dem var kommet,” (Sal 139,16) skrev kong David ca 990 år før vår tidsregning. Disse ordene skrevet av kong David under inspirasjon fra den Hellige Gud avslører at Gud vet, at Guds øyne følger med -og at Den Allmektige Gud en dag vil stille menneskene til ansvar. Både våre politikere, våre abortleger, vårt helsepersonell og egentlig hver eneste en av oss, -vil engang ble stilt til ansvar for hva vi har gjort, eller ikke gjort -med barna som blir drept i mors liv.

Guds Ord

“Da jeg bare var foster, så dine øine mig, og i din bok blev de alle opskrevet de dager som blev fastsatt da ikke en av dem var kommet,”         Foto: You Tube

“Du skal ikke slå ihjel” er en kort setning bestående av fem ord. Det femte bud i Bibelen legger ned forbud mot å drepe, og dette betyr også at det er forbudt å drepe et ufødt barn i Herrens øyne. I den tidlige kristne kirke ble dette standpunktet gjentatt gang på gang, og i det tidlig kristne skriftet som heter “Didaché” som betyr “de tolv apostlers lære” heter det blant annet:” Lærens andre bud: Du skal ikke slå i hjel. Du skal ikke bryte ekteskapet, du skal ikke skjende gutter (seksuell omgang med smågutter), du skal ikke drive hor. Du skal ikke stjele. Du skal ikke drive med trolldom, du skal ikke blande gift. Du skal ikke drepe et foster ved fremkalt abort, heller ikke skal du drepe et nyfødt barn.” -Og denne tanken var noe den kristne kirke urokkelig holdt fast på helt frem til vår tid. At abort eller fosterdrap er i strid med Guds vilje og således er en stor synd i Guds øyne er noe som er bombesikkert.

Drapsloven har 40 årsjubileum

Jon Lilletun (KrF) var blant dem som presset på for å få avsatt Ludvig Nessa og Per Kørner. (Foto: Søkelys)

Den 30 mai 1978 vedtok stortinget med en stemmes overvekt å innføre dagens abort eller fosterdrapslov. Denne uloven gav kvinnene rett til å avgjøre hvorvidt deres ufødte barn skulle leve eller drepes. Gjennom denne loven ble lovløshet og synd legalisert og siden da har minst 600 000 barn blitt myrdet mens de var i mors liv. I noen få år kjempet kirken kraftig mot denne uretten, men ettersom tiden gikk og synden fikk fotfeste i det norske folk, stilnet motstanden av -og tilslutt var det bare noen få prester i statskirken som jobbet mot denne uloven. Disse ble kjapt “nøytralisert” og en etter en ble de fjernet fra sin kirkelige tjeneste -gjennom å bli avsatt etter en rettslig prosess. En av dem som bidro til å få avsatt “abortprestene” Børre Knudsen, Ludvig Nessa og Per Kørner var avdøde Jon Lilletun i KrF. Gjennom dette fikk vi se KrFs sanne ansikt og realiteten anno 2018 er at både KrF og folkekirken forlengst har lagt abortkampen død. Siden uloven ble innført har omkring 600 000 ufødte barn blitt drept i mors liv. Dermed har det opp gjennom årene manglet omkring 24 000 skoleklasser som ikke har fått deltatt i skoletogene på 17 mai. Det at disse barna har blitt myrdet i mors liv er en stor, ja en kjempestor tragedie som på et eller annet punkt vil komme til å nedkalle Guds dom over vår nasjon.

Manes til abortkamp

I Guds eget ord leser vi: “Frels dem som hentes til døden, og hold tilbake dem som føres skjelvende bort til retterstedet!  Når du sier: Se, vi visste ikke noget om det, mon da ikke han skjønner det, han som veier hjertene, og han som gir akt på din sjel, mon ikke han vet det og gjengjelder enhver efter hans gjerninger? (Ordsp 24,11-12) -Og disse tydelige ord burde mane den kristne kirke til fornyet kamp for å hjelpe de ufødte barna som trilles inn på våre sykehus for avlivning. Daglig blir det utført et sted mellom 40 og 43 fosterdrap her i Norge. Disse drapene er noe Guds folk må protestere mot, og om en knapp måned, onsdag den 13 juni. vil det nok en gang bli arrangert en sørgemarsj og minnestund for det ufødte liv i Oslo. Den som står bak den årlige markeringen i Oslo er Ludvig Nessa som er en av få som ennå forsøker å holde denne saken varm. Søkelys vil komme tilbake med nærmere opplysninger om årets sørgemarsj når disse foreligger. Tilslutt: Måtte Guds kirke reise seg til motstand mot abortloven og måtte Guds folk våge å holde frem hva Gud mener om våre 15 000 årlige fosterdrap. Måtte du og jeg reise oss i protest mot denne uretten.

 

10 tanker om “17 mai, Norges nasjonaldag og vi minnes de nærmere 600 000 barn som er blitt drept i mors liv siden 1978

 1. Norge er en satanistisk nasjon, og etter Harmageddon vil det knapt være liv igjen på våre breddegrader. Abortfilmen viser til dels hvorledes fostere klippes armer og ben av i levende live.

  Steven Spielberg kunne ikke maktet å produsere en film som er mer ond og avskyelig enn det norske feminister og selviske, ufølsomme kvinner utfører daglig med mange menns stilltiende samtykke.

  Det er høyst åpenbart at menneskene er kommet til veis ende. Jeg skal juble den dagen Kristus på vegne av min Far Jehovah Gud gir disse det samme tilbake som de selv ga andre. DET er rettferdighet.

  Til alle: TIDEN ER KOMMET NÆR!

  13
  3
  • Joh. 16:1-4:

   ” Ja, det kommer en tid da de som slår dere i hjel, skal tro at de utfører en tjeneste for Gud. Det skal de gjøre fordi de verken kjenner min Far eller meg. Dette har jeg sagt dere for at dere skal huske at jeg sa dette om dem, når deres tid kommer”.

   9
   1
 2. Takk til redaktøren av Søkelys for klar og enkel tale : Det du skriver om avdøde stortingsrepresentant Jon Lilletun var nytt for meg. Om jeg husker rett ; var vel Kjell Magne Bondevik statsminister da to av disse gode prestene ble avsatt ?
  Ja , vi har alle har mye å svare for når dommens dag kommer ! Hvordan utfallet blir for hver enkelt ; kan ingen vite på forhånd. Man får bare håpe !
  I alle fall kan man ikke degradere Jesus til bare en engel , nekte for at det finnes en evig fortapelse – samt å stadig true oss andre med mantraet ” Harmageddon “.
  Men vi vet at Vår Herre ikke tåler de lunkne – som slett ikke har mot nok til å stå fram med eget navn når de kommer med sine proklamasjoner og angriper oss andre – som bruker fullt navn.

  3
  7
 3. Den eneste måten å få omgjort abortloven på er å invitere 2.5 millioner fundamentalistiske troende muslimer til å bosette seg i Norge.

  Hvis man ikke vil det, vil man heller ikke omgjøre dagens abortlov.

  • Helt korrekt Erik Lindstad. Spesielt om du er opptatt av å dø av pest i stedet for kolera.

 4. Takk.
  Jeg vil tenke på disse skattene Gud har skapt når 17.mai toget går…

  Har alltid syns det har vært vanskelig å fatte det. Og så er det såå mange!

 5. Bibelen nevner aldri abort spesifikt. Men det finnes flere steder i Skriften som gjør det klinkende klart hva Gud egentlig synes om abort.

  Jeremias 1:5 forteller oss at Gud kjenner oss før Han former oss i livmoren.

  Salme 139:13-16 forteller om Guds aktive rolle i det som skapes og formes i livmoren.

  2. Mosebok 21:22-25 beskriver samme straff – døden – for de som forårsaker babyens død i livmoren som for de som dreper et levende menneske. Dette indikerer klart og tydelig at Gud ser på en baby i livmoren på samme måte som et voksent menneske.

  For en kristen så handler ikke abort om kvinnens rett å velge. Det handler om liv eller død for et menneske som ble skapt i Guds bilde (1. Mosebok 1:26-27; 9:6).

  • I 2. Mosebok 21:22-25 er Bibelselskapets oversettelse tvetydig. En annen oversettelse sier det slik:

   22 Hvis noen menn slåss med hverandre og de skader en gravid kvinne så hun føder for tidlig, men det ikke fører til noe dødsfall, da skal den skyldige betale det kvinnens ektemann krever i erstatning for skaden, og han skal betale det gjennom dommerne. 23 Men hvis det skjer et dødsfall, skal det gis liv for liv.

   Her omtales selv uaktsom abortus provocatus som grunnlag for dødsstraff for overgriperen dersom det lille mennesket ikke overlever tidligfødselen.

   Skandinavia er i dag i tet for den vestlige mordoffensiven som dirigeres av dens store inspirator – Satan Djevelen. Staten tillater mord på egne, små innbyggere – og det under dekke av “godhet”.

   Ondt er blitt godt, hat er blitt kjærlighet og krig er blitt fred nå som vi er tilbake i Sodoma og Gomorra.

   9
   1
 6. Jeg gremmes over denne ubeskrivelige ondskapen satt i system. Hvem kan med sine fulle fem stå opp og forsvare dette?
  Kjære Gud, takk for du ser alt!

 7. Jeg har lest om hvordan drapene foregår og syntes det er grusomt, men etter å ha sett filmen er jeg i sjokk og blir kvalm. Råskap på sitt verste. Stakkars de små. Nå sitter jeg å tenker på dr. Mengele.

Det er stengt for kommentarer.