Christensen advokat Brynjar Meling boikotter Nettavisen og Fredrik Græsvik “tror ikke sine egne øyne”

En artikkel i Nettavisen har provosert den politisk korrekte Brynjar Meling voldsomt. Advokaten som gjorde en slett jobb i Christensen saken er kjent for å forsvare terrorister og netttroll.

Advokat Brynjar Meling som er kjent for å forsvare blogger Jan Kåre Christensen og Mulla Krekar går til boikott av Nettavisen fordi denne publiserte artikkelen “Her setter NRK opp rasistfellen” som er skrevet av Karikaturtegner Karine Haaland. Dette melder nettstedet “Resett” tirsdag.  “Karikaturtegner Karine Haaland mener NRK, med kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i spissen, provoserer nordmenn etter at de satte opp norskpakistanske Nomar Mubashir til å lede kanalens 17. mai-sending. Haaland skriver i et innlegg i Nettavisen den 13. mai at NRK setter ut sin årlige tradisjonsrike “rasist-felle”. “Alle forstår at når NRK, med sin historie som statlig propagandakanal og promotør for diverse totalitære ideologier, og med sin notoriske forakt for etnisk norske og alt som er norsk – plasserer to ikke-etnisk norske i hovedrollen på 17. mai – er det ikke for å hedre de mange innvandrerne som elsker Norge og alt landet vårt står for. Det er for å “vise dem” – de etnisk norske”, skriver Haaland.

Innlegget får Krekar-advokat Brynjar Meling til å reagere. Han skriver i et innlegg på Twitter at han aldri mer skal la seg intervjue av Nettavisen.

– Vel, heldigvis er det en menneskerett å bestemme hvem man vil la seg intervjue av. @Nettavisen kan bare forsøke å ringe meg. Så lenge de sprer sånn møkk, takker jeg pent nei til intervju. Takk for meg, skriver den profilerte advokaten, -skriver Resett videre.  Meling som er mest kjent for å forsvare islamistiske terrorister var som kjent også advokat for hetseblogger Jan Kåre Christensen som ble rettslig beseiret av pastor Jan Aage Torp. Meling har gjennom den såkalte “Christensen saken” hatt sugerør både inn i statskassen og inn i lommebøkene til de sjeler som sponset Christensens meningsløse anke til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh.

“TV 2-journalist Fredrik Græsvik var en av de som svarte Meling. Han trodde ikke sine egne øyne da han leste Haaland sitt innlegg.

– Det må da være et forsøk på satire? Hun kan da virkelig ikke mene at folk med annen kulturell bakgrunn eller hudfarge skal gjemmes bort? Jeg nekter å tro det, twitrer Græsvik.

NRK har fått kraftig kritikk for oppsett av programledere under årets 17. mai-sending, men har valgt å ikke gjøre forandringer,” skriver Resett hvis artikkel i sin helhet kan leses fra Resett.no

Karikaturtegner Karine Haalands artikkel i Nettavisen kan leses her: “Her setter NRK opp rasistfellen”

9 tanker om “Christensen advokat Brynjar Meling boikotter Nettavisen og Fredrik Græsvik “tror ikke sine egne øyne”

 1. Brynjar Meling hater oss kristne og norske verdier. Det var derfor han forsvarte Krekar og Jan Kåre Christensen. Disse to hater også oss kristne og norske verdier.
  I sitt forsvar av begge to søkte Brynjar Meling å ødelegge alt kristelig og norsk, godt hjulpet av hans to klienter. Begge sakene var et komplott mot norske verdier og oss kristne.

  Begge to har fortsatt sine komplotter mot oss etniske kristne norske. De to tåler ikke lukten av kristenmannsblod og det gjør heller ikke deres advokat Brynjar Meling. Og dette er noe vi etnisk kristne kristne betaler skatt for !!

  10
  8
  • Tror ikke Meling hater de kristne. Han har bakgrunn fra Frelsesarmeen og har vært aktiv soldat og musikant.

   3
   11
  • Jeg tror ikke Meling hater kristne, årsaken til at Meling sier ja til saker som er håpløse å vinne, slik Christensen saken i realiteten var, ligger i ønske om å tjene penger. Alle kriminelle har krav på, eller mulighet til å la seg bistå i retten av en advokat. Meling så at her var det lette penger å tjene og slo til. Hans mål var ikke å vinne saken, men å tilby sin klient noe som skulle minne om et forsvar. I og med at tiltalte beviselig var skyldig i tiltalen, var det Melings jobb å forsøke å forsvare sin klient. I ettertid ser det ut som om domfeldte og hans forsvarer ikke samarbeidet og lagde en strategi i retten. For Christensen var det spørsmål om et forelegg på 10 000, samt å unngå å bli stemplet som “straffedømt” i politiets register, for Meling var det snakk om å hale ut mest mulig penger av en fillesak.
   Christensen mener selv at Meling gjorde en god jobb, jeg vil vel heller si at Meling gjorde det beste han kunne siden det var snakk om en sak han ikke kunne vinne. Enhver som har besøkt Christensens blogg vet jo at han har publisert et stort antall blogginnlegg hvor pastor Torp ble sjikanert og mobbet på det groveste. Å bli omtalt som “horebukk, horkarl, psykopat, narsissist, løgner, en satan, narreapostel, ekkel gammel gris, sosiopat, spedalsk, ekkel sjefshykler, tyv, megakjeltring osv osv er ikke spesielt hyggelig. Vi vet jo at den straffedømte bloggeren titt og ofte tar i bruk skjellsord mot dem han hater, og Christensen mener jo helt åpenbart at de han kjemper imot er noen “forpulte horebukker”. Ut fra dette som folk kjenner til og så med egne øyne når de besøkte Christensens nettsted, så viste vi jo at saken ikke stod om hvorvidt JKC var skyldig eller ikke. Meling hadde en nesten håpløs sak og målet hans var vel neppe å vinne saken, men å tjene pengene saken ville gi.

   5
   9
  • En riktig konklusjon Kjell Andersen Det er faktisk så ille at det for en glatt advokat er best å tape sakene slik at de ruller videre i ankesystemet. Da røsser honorarene inn. Klarer advokaten å få tapersaken sin helt frem til menneskerettsdomstolen kan det bli en hyggelig hotelltur til Europa også.

   12
   3
 2. Hans Rustad forteller om Norges ødeleggelse og tar for seg litt av bakgrunnen for dette:

  “Tidligere tider la vekt på dannelse, en slags merverdi ved det å være menneske som man tilegner seg gjennom å studere kulturens ypperste resultater. Dannelse er noe annet enn utdannelse. Man kan utmerket være utdannet uten å ane hva dannelse er.

  Dannelse har med anstrengelse å gjøre. Anstrengelse for å bli menneske. Gjennom vestlig kultur har mennesker anstrengt seg. De har skapt.

  Men der hvor det blir for mye kollektivisme, skjer det på bekostning av kulturen.

  Den norske suksessen som nådde sitt klimaks på 1960-tallet, bar selvødeleggelsen i seg helt fra begynnelsen av det nasjonale prosjekt tidlig på 1800-tallet, ved at det metafysiske element: fornuften som ikke er fremmedgjort i livsspørsmålene, men utdyper dem, ikke ble tatt med videre. Den tilnærming til kristendommen som nærmet seg troen gjennom intellektuell, fornuftsmessig og filosofisk undersøkelse og fordypning, ble mer og mer glemt. Men dermed gikk det råte i selve det bærende innhold i kulturen. Uttæret av en triumf uten innhold og mening falt det store treet i løpet av 1970-tallet, forlatt og foraktet av en hel generasjon.

  Staten er sterkere enn noengang. Men nasjonen, forstått som nordmenns hjem, forsvinner i rasende fart.

  Folk flest er ikke klar over at dette er offisielt regjeringsprogram, vedtatt av Stortinget i form av stortingsmeldinger siden 1970-tallet. Like lite som de har tatt inn over seg konsekvensene av den nøytrale ekteskapsloven.

  Endringene har vært for voldsomme til at folk orker ta dem inn over seg. De har nok med å leve.

  Man skulle tro at med den voldsomme forandringen vi har gjennomlevd de siste 40 år, ville dette være en kartlegging og diskusjon offentligheten var opptatt av. Men det som særpreger debatter om «norske verdier», er overfladiskhet. Det er som vi er redde for å se oss tilbake.”

  https://www.document.no/2018/05/15/skal-det-finnes-noe-norge/

  13
  1
 3. For få år siden hadde statskanalen NRK 17. mai-feiring som vanlig på TV. Da hadde de kuttet ut korset i flagget vårt – som stod godt synlig under hele sendingen i TV-ruten.
  Vi har en allmektig Gud som verken sover eller slumrer – eller som glemmer hva som før har skjedd : I skrivende stund ser det ut som Vår Herre har kuttet ut hele 17. mai – sendingen fra NRK. Takk for det !

 4. Brynjar Meling er en ateist og human etiker med venner som er anti-kristne. Bare se de sakene han støtter.
  Jan Kåre Christensen er også anti-kristen som har forfulgt og mobbet alle kristne forkynnere i de siste ti årene. Det er derfor Brynjar Meling forsvarte han. Begge to hater lukten av kristne mennesker og de er ute etter kristenblod og å jage vekk alt som er etnisk norsk og kristent fra Norge.
  Hele saken til Jan Kåre Christensen var drevet av et brennende hat mot oss kristne.

  2
  3

Det er stengt for kommentarer.