11 tilfeller av ny virusvariant oppdaget i Norge

En ny mutasjon av det kinesisk-utviklede Coronaviruset er nå påvist i Norge. I følge FHI er det påvist 11 tilfeller av virusmutasjonen B.1.525. Storbritannia og Danmark har oppdaget rundt 30 tilfeller, og den er også funnet i USA, skriver NRK. De har snakket med FHI, som frykter at den kan være mer smittsom. Det har endringer på det stedet i viruset som kan ha noe å si for smittsomhet, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet (FHI) til statskanalen. Vold sier til NRK at de vil holde den nye varianten under oppsikt, slik de gjør med de andre mer smittsomme mutasjonene. Hittil har det vært snakk om en “britisk” og “sør-afrikansk” varian av Kinaviruset. Corona-viruset har ridd sin seiersgang over store deler av verden og mange frykter at det vil komme en mutasjon de såkalte vaksinene ikke virker på.

4 tanker om “11 tilfeller av ny virusvariant oppdaget i Norge

 1. De følger bare planen. Først en kraftig lockdown av alt som kalles “rødt nivå”.
  Så etter at de har manipulert opp og ned smittetallet, så åpner de litt opp igjen.
  Etter en stund med noe åpenhet, så øker smittetallet igjen, og vips, rødt nivå, enten lokalt eller nasjonalt. Så etter en stund med høye “smittetall” som blir presset ned av nedstengning og sosial avstand, åpnes det opp igjen -mens enkelte områder forblir på rødt pga lokale smitteutbrudd. Gulroten som holdes foran oss er vaksinen.
  Men, det er et stort MEN, nemlig mutasjoner som kan være mer farlige og smittsomme og som vaksinen ikke gir beskyttelse fra.
  Dermed trengs flere skudd med vaksiner som er tilpasset den siste mutasjonen og sånn kan de holde det gående i lang tid.
  Sier myndighetene “hopp!” -så hopper sauene, sier myndighetene “stans” så stanser sauene. Dette kan de holde gående lenge.
  På tide med sivil ulydighet. De kristne skulle være i front her.

  1
  3
  • Så langt har myndighetenes strategi lykkes, når det har vært mye smitte et sted og det har blitt stengt ned, har smitte tallet sunket. Når folk har vært uforsiktige har smittetallet steget. Ikke vanskelig å skjønne for normale mennesker.

 2. Jeg tror det er for tidlig å knytte rytteren på den hvite hesten til covid19. Pest og død blir jo nevnt i forbindelse med rytteren på den gule hesten. De to andre ser ut til å representere krig og vanskelige tider. Alt dette har eksistert siden Johannes fikk åpenbaringen. Og ingen ting tilsier vel at disse seglene brytes akkurat i disse dager?

  Kan det være at disse hestene ble sendt ut nettopp når Johannes fikk denne åpenbaringen? Det kan se ser ut som de ble sendt ut med ganske kort mellomrom etter hver som seglene ble brudt.

  Hvis en virusepidemi “seirer” vil det si at den tar livet av alle. Hvis noen overlever eller slipper unna har vedkommende seiret over viruset. Det er noe med denne tolkningen som ikke stemmer synes jeg.

  Jeg har sett så mange ganger at man setter kjerra foran hesten. Og det kan være skummelt i disse dager.

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.