⚠️ Who Triggers WW3: CIA, ISIS or RUSSIA 🇷🇺? The Truth About the Attack on Moscow Concert

Pastor Steve Cioccolanti siste video har aldersbegrensning og kan kun ses på YouTube. Temaet pastor Cioccolanti stiller spørsmål om er hvem som utløser tredje verdenskrig. CIA, ISIS eller Russland? Hvem stod bak terrorangrepet i Moskva. Et terrorangrep som så langt har krevd 144 liv.  Pastor Cioccolanti tar utgangspunkt i teksten i Johannes Åpenbaring 6,3-4 som taler om åpningen av det andre segl og rytteren på den røde hest.

Se videoen fra YouTube

 

 

6 tanker om “⚠️ Who Triggers WW3: CIA, ISIS or RUSSIA 🇷🇺? The Truth About the Attack on Moscow Concert

  1. Jeg syntes der er underlig at ikke pastoren og profeten her kunne forutsi denne tragiske og dramatiske hendelsen?!

    4
    1
    • Hensikten med profeti er ikke å forutsi slike hendelser, men at mennesker skal vende om. En profet er ikke det samme som en spåmann/kvinne.

      4
      2
    • Er han profet? Han er vel, i likhet med MANGE (for ikke å si alle) andre, en skrønemaker.

      4
      1
    • Guds tjenere er vant med hån og spott.
      Jesus ble også spottet Matt 27,42: Andre har han frelst, sig selv kan han ikke frelse! Han er jo Israels konge; la ham nu stige ned av korset, så skal vi tro på ham!

      De ugudelige og spottere gjorde narr av profetene, Jesus og apostlene. Det ser vi jo i Skriften.
      Med tanke på det mørket som preger Birgir “Nabal” Hermansen er det ikke så overraskende å se at han også gjør narr av troende som er fylt av det profetiske.
      Fariseere er det mange av i kristenheten.

      2
      5
    • Til Eivind Fagerheim:

      Jo, begreper som «profet» og «profeti» kommer av et gresk ord for forkynner og har skiftende betydning i ulike sammenhenger.

      Ifølge «Store norske leksikon» er en profet «i religiøs sammenheng (…) en person som mener å motta direkte meddelelser (åpenbaringer) fra en guddom, i mange tilfeller mens vedkommende faller i søvn eller er i ekstase. For å bli anerkjent som profet må også andre tro at det eksisterer en slik forbindelse mellom profeten og guddommen. (…) Hensikten med slike åpenbaringer skal være at profeten deretter kan snakke og/eller handle på guddommens vegne. Budskapet som formidles inneholder ofte et varsel om kommende katastrofer og gjerne også et sterkt element av kritikk av det bestående samfunnet, eller av en etablert religion som profeten ønsker å endre på radikal måte. (…)»

Det er stengt for kommentarer.