YouTube slettet Project Veritas avslørende video om hvordan Pfizer forsket på å skape muterte virus for profitt

Ikke uventet har Google eide YouTube slettet videoen hvor Jordan Tristan Walker som er Director of Research and Development – Strategic Operations og mRNA Scientific Planning ved Pfizer avslørte hvordan selskapet for profitt forsket på å utvikle muterte utgaver av Corona-viruset. Jo flere utgaver -desto mer dollar inn i kassa for Pfizer. Det var Project Veritas ved James O’Keefe som la ut en video hvor Jordan Walker -som trodde han skulle på date med en mann -som var en undercover i Project Veritas -avslørte hva de holder på med i Pfizer som utviklet mRNA vaksinen. Et gjennomkorrupt og råttens selskaper som vasser i død og lidelser for profitt. Og i main stream media som VG, Dagbladet, Dagen, TV2 og NRK er tausheten om saken overdøvende….

Videoen med den avslørende samtalen ble publisert på YouTube og hundrevis av alternative nyhetssider delte videoen -som “fake news media” eller gammelmedia holder seg langt unna. Imidlertid har ikke Elon Musk eide Twitter bannlyst videoen, ei heller den russiske sosiale plattformen VK eller plattformer som Rumble.

Søkemotoren Google ser ut til å være den eneste søkemotoren på nettet som hoster opp informasjonen som vist i tweeten overfor. Søkelys har sjekket andre søkemotorer og kan konstatere at Google er den eneste som forsøker å manipulere og holde tilbake informasjon når man søker på kombinasjonen Jordan Tristian Walker Pfizer..

6 tanker om “YouTube slettet Project Veritas avslørende video om hvordan Pfizer forsket på å skape muterte virus for profitt

 1. Heia Søkelys!!
  Fake news mediene her i Norge omtaler ikke dette med et eneste ord.
  Goebbels-propaganda maskineri her i Norge er svært effektivt.
  De er uhyre selektive i hva de presenterer for befolkningen.
  Saueflokken skal holdes i uvitenhet.

  4
  8
  • Dere har helt rett. NRK og TV2 har ikke nevnt det i sine nyhetssendinger i dag, ei heller fant jeg noe om det på nettsidene deres.
   VG skrev litt om det og skal ha ros.
   Ellers er tv-media svært selektive når det gjelder hva de velger å fortelle og hva de velger å fortie.
   Og Arnt A. Dersom det hadde vært et russisk angrep mot et sykehus i Ukraina som førte til 14 døde, hadde det blitt gjentatt i nyhetssendinge hele dagen gjennom.
   Vi har sett denne “selektive” utvelgelsen av hvilke nyheter de vil spre. Trump tok med seg hjem klassifiserte dokumenter og oppbevarte dem i en safe. Omtale og terping i dagevis hos msm.
   Biden tok med seg hjem tilsvarende (funnet på fire forskjellige steder, deriblant i en garasje. Omtalt en eller to ganger hos msm.
   Twitterfiles avsløringene av samrøret mellom de sosiale plattformene og demokratene, knapt omtalt. Hunter Bidens laptop from hell, knapt omtalt. Avsløringene om Pfizer og forsøkene på å skape mutasjoner av virus -fortiet av msm.
   Arnt A- dere har helt rett. Det vi ser er bevisst manipulering av befolkningen.

   4
   7
  • De prøver å bortforklare det med at hun hadde en knute på livmoren fra 2014, som kunne være årsak til at «vaksinen» ble utløsende for blødningene, men det er vel ikke annet å forvente.

   2
   6
  • Det begynner å bli vanskelig for vaksinetilhengere til å skjule dette. Millioner av mennesker har sett avsløringene som både Googe og YouTube forsøker å tie i hjel.
   Media har gjort dette til en ikkesak og dermed vil flertallet i Norge fly rundt helt uvitende om hvilke folk og selskaper de har satt sin lit til.
   Fra dag en takket jeg nei til vaksinen og er uendelig glad for at jeg lyttet til Den Hellige Ånd som advarte meg mot disse vaksinene.
   Mange kristne avviser ideen om at Ånden taler og at Den Hellige Ånd kan varsle. Den som lydhør for Åndens stemme burde ha latt seg advare.

   3
   5

Det er stengt for kommentarer.