You Tube: Hevdet at navngitte motstandere var homo, ble selv avslørt etter å ha flørtet på homofil dating side

col-casper.2You Tube profilen ColCasperUK brukte all sin tid på å sverte andre kristne You Tubere med løgn og udokumenterte påstander. Så ble det avslørt at han selv for kort tid siden la ut sitt navn og bilde på en gay dating side.  Det har i snart ett år pågått en intens, bitter og skitten krig i det såkalte kristne “truther” miljøet på You Tube.  Profilen ColCasperUK har sammen med en rekke andre såkalte “truthere” spyttet ut et stort antall videoer hvor de anklager og “avslører” store You Tube profilers påståtte synder. En av dem som har blitt møtt av slike påstander og løgner, er You Tube profilen Marion The Vigilant Christian som har mer enn 305 000 følgere.

Den snart ett år lange konflikten som har rast blant en rekke profilerte kristne You Tube mario-vfigurer har inneholdt alle elementer med ubegrunnede påstander, løgn, omfattende sverting og påstander om personer som man ikke har kunne dokumentere. En rekke profiler innenfor det såkalte “truther” miljøet som opprinnelig var opptatt med å avsløre frimurere, den nye verdensorden og ikke minst det såkalte “illuminati” har endt om i en krig hvor de ulike profilene er opptatt av å eksponere og avsløre andre “truthere” som løgnere, homofile eller falske lærere. En rekke større profiler med et forholdsvis stort antall følgere eller abonnenter, deriblant “Truthneversleeps”, “Nephtali1981”, “Fullarmorofgod”, “Edifying Others” og ColCasperUK. Den som har gått lengst i sin bitre krigføring er ColCasperUK som gjennom de siste månedene har lagt ut et stort antall videoer hvor hensikten er å skade og sverte sin hovedfiende som er Mario Brisson som står bak You Tube kanalen “The Vigilant Christian” som har 305000 abonnenter.

Videoen som avslørte ham er fjernet

 

Hevdet at Mario er gay, ble selv avslørt på homofilt datingnettsted

ColCasperUK som egentlig heter Steve Conolel har i løpet av det siste året publisert et col-casperstort antall videoer hvor han sverter og anklager en rekke personligheter med påstander om at de er frimurere, satanister, gnostiske vranglærere og det som verre er. Tidligere i desember publiserte ColCasperUK en video hvor han hevdet på basis av ren spekulasjon og uten noen som helst form for bevis at Mario the vigilant Christian var gay, men bare to uker skulle gå, før en annen You Tube profil kunne fremlegge bilder fra en dating side for homofile at ColCasperUK for bare noen dager siden selv hadde tilbudt seg selv på aktuelle datingnettside, hvor han detaljert la ut hvordan han likte svarte menn i senga. En video som avslører dette kan ses her. Dermed gikk det ikke lang tid før ColCasperUK selv måtte publisere en video med tittelen “So it seems I’ve been exposed as a raging flaming black cock craving faggot” hvor han fremstiller det hele som noe som skjedde for flere år siden selv om han forrige måned var inne på datingsiden å oppdaterte sin status.

https://www.youtube.com/watch?v=QAEN6AsCGQU&t=93

På tross av å ha blitt avslørt og tatt med buksa nede fortsatte ColCasperUK i flere uker etter avsløringen å publisere flere slike “exposed” videoer men han har etter at han selv ble avslørt som homofil med en skitten livsstil deaktivert mulighetene for seerne til å kommentere hans nylige videoer. Før dette var det mange av de som så hans videoer som spurte hvorfor han var så vanvittig besatt av personen Mario, for i video etter video fremmer den nå avslørte “gay christian truther” nye absurde påstander mot sin fiende av en eneste årsak, å påføre han skade. Enkelte har spekulert i motivet for dette åpenbare col-casper.2hatet, misunnelse, besettelse eller kanskje forelskelse er blant de motiver som er blitt nevnt. Etter at han selv for to uker siden ble avslørt som homo etter at han selv hadde anklaget andre for å være det, har det vært relativt taust fra den ondskapsfulle røsten. Først fortsatte han å legge ut noen nye løgnvideoer med absurde påstander, men med kommentarfeltet deaktivert. I den siste uken har det vært taust. “Dette var en ond røst som spredde hat og mørke om andre menneske på You Tube, og han ble advart, men nektet å lytte. Kanskje Gud brukte avsløringen til å stilne hans røst -som spredde mørke og mistenksomhet blant hele det kristne samfunnet som eksisterer på You Tube,” skrev en som lenge har vært frustrert over den skitne krigen som har pågått mellom ulike troende i det sosiale fellesskapet. Mario The Vigilant Christian som selv er klar over den ondsinnede kampanjen som blant annet er rettet mot ham, har så langt valgt å ikke kaste bort sin tid tid på å besvare anklagene og fortsetter i det spor han oppfatter som sin tjeneste i Guds rike.