Washington post inngår forlik med Nick Sandmann og punger ut etter Fake News story om unggutten

Fake News avisen “Washington Post” har inngått forlik med Nick Sandmann som urettmessig ble hengt ut som mobber og rasist av en rekke amerikanske fake news medier. Så langt har 18 åringen gått til søksmål mot 8 forskjellige mediehus som publiserte den falske historien om tenåringens møte med aktivisten og sosialisten Phillip Nathan. Fra før har CNN måtte punge ut med et ukjent antall millioner dollar til den 16 år gamle studenten fra Covington Catholic High School som var i Washington for å delta i en stor ja til livet marsj. Åtte medier som publiserte dypt ærekrenkende påstander om Sandmann har blitt saksøkt. Så langt har to nyhetsmedier, CNN og Washinton Post måtte bite i det sure eple og valgt å betale erstatning til ungdommen fremfor å møte i retten.

Så langt har CNN punget ut et ukjent antall millioner etter å ha ærekrenket en tenåring på det groveste. Fake News avisen Washington Post har nå inngått forlik etter å ha blitt saksøkt for 250 millioner dollar av unggutten. I en melding på Twitter skriver Sandmann dette: “Vi har inngått forlik med Wasington Post og CNN, kampen er ikke over. 2 felt og 6 igjen!” Etter at en rekke medier publiserte sine ærekrenkende og løgnaktige historie om Nick Sandmanns møte med urbefolknings aktivsten Phillip Nathan, har Nicholas Sandmann blitt en utgiftspost for de to mediene som har krøpet til korset. Nicholas Sandmann som fylte 18 år i går er et levende bevis på at det nytter å kjempe mot venstrevridde fake-news medier.

Facebook Comments

4 tanker om “Washington post inngår forlik med Nick Sandmann og punger ut etter Fake News story om unggutten

 1. Nei, Torodd Fuglesteg bare beviste at journalister også er mennesker og at mennesker av og til gjør feil.
  Menneskelige feil finner man over alt. Senest i bolighus i Oslo som nå må rives fordi de ble oppført med feil type materiale.
  Men for Bjørn S er det sensasjonelt og oppsiktsvekkende at journalister er mennesker. Og da kan man lure på under hvilken stein han lever da han ikke engang har fått med seg at journalister er mennesker.
  Denne lidelsen deler han også med den omsvermende redaktøren i Søkelys.

  • Torodd beviste hvor lett media hopper på storyer uten å drive undersøkende og gravende journalistikk for å finne ut hva som er sant eller uriktig. Torodd Fuglesteg gjorde oss alle en tjeneste med å avsløre hvor lett en avis publiserer fake storyer fordi ingen i diverse mediehus tar seg brytet å kontrollere mulige kilder.
   Journalister som hevder seg å skulle avdekke virkeligheten som den er, har etter Fuglesteg avsløringen driti på draget mange ganger. i Giske saken fikk vi se hvordan VG ikke har lært noe som helst, og det samme har vi sett flere ganger. Heldigvis har folk begynt å forstå at VG og gammelmedia ikke er troverdige nyhetsformidlere, noe Torodd beviste for oss alle.

 2. Det er bra at disse mediene på ytterste venstre må punge ut.
  Disse mediene kan ødelegge menneskeliv dersom de ikke blir saksøkt og stoppet. Det er trist at vi i Norge ikke har samme mulighet overfor medier som begår overtramp. PFU er en patetisk fatteslig trøst, og selv om et medium blir felt i PFU slipper de å betale erstatning.
  Torodd Fuglesteg viste oss hvor lettfeldig fake-news pressen som VG tar på sannheten. Rakfisk-historien viser hvordan media publiserer storyer uten å gidde undersøke om de er sanne eller ikke.
  VG og de andre MSM mediene ter seg som prostituerte, selger seg billig for noe klick og likes uten å være opptatt av om det de skriver er sant eller ikke.
  Takk til Fuglesteg som viste hvor lett media publiserer løgn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *