WarNews 24/7: NATO forventer en stor krise med Russland i de kommende dagene -setter store styrker i økt beredskap

NATO forventer en stor krise med Russland i de kommende dagene. Den italienske overkommandoen har sendt ut et beredskapsvarsel til landets væpnede styrker mens Natos generalsekretær har økt den militære beredskapen til hundretusen soldater. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sa i en felles uttalelse med den amerikanske forsvarsministeren Lloyd Astin at hundretusener av Nato-soldater har blitt satt i økt militær beredskap sammen med 100 000 amerikanske soldater.

Mens vi ber om det motsatte ser tingene ikke ut til å gå rette veien i den ukrainsk/russiske krigen. Russlands plan A som var å ta Ukraina kjapt, er falt i fisk og plan B ser ut til å bli en lengre affære enn mange forventet. Samtidig frakter det amerikanske militæret M1A2 Abrams stridsvogner og M2 Bradley IFV pansrede kjøretøy fra Tyskland til Polen mens de flytter Patriot luftvernsystemer til de baltiske statene. Parallelt legger NATOs militære sjefer opp nye planer for å styrke Øst-Europas forsvar. Titusenvis av tropper skal etter sigende transporteres sammen med luftvern- og antimissilforsvarssystemer. Alt dette blir i Moskva oppfattet som ytterligere trusler fra Nato.

Mens kristne både i Øst og Vest ber fredsbønner til Gud og håper at krigen skal finne sin avslutning er det fint lite som tyder på at forhandlinger fører frem. En gjenstridig president Zelesky sa i en videooverført tale til den amerikanske kongressen at Ukraina aldri vil gi opp og kjempe, noe som høstet applaus i kongressen. Hundretusener av NATO-tropper er i høy beredskap, ” sa generalsekretær Jens Stoltenberg i en felles uttalelse med USAs forsvarsminister Lloyd Austin kort før starten av NATOs kriseforsvarsråd i dag. «NATO reagerte umiddelbart og med samhold på den russiske invasjonen. ” NATO ” sa Stoltenberg.-allierte har tatt tøffe sanksjoner mot Russland og gir betydelig militær støtte til Ukraina, samtidig som de styrker alliansens kollektive forsvar. Stoltenberg henvendte seg til USAs forsvarsminister Lloyd Austin og berømmet USAs militære tilstedeværelse i Europa, og sa at den hadde en «nøkkelrolle» i arbeidet med å styrke NATOs forsvar og sendte et budskap om «transatlantisk enhet».

På sin side understreket USAs forsvarsminister Lloyd Austin at den nåværende tilstedeværelsen av NATOs forsvarsministre i Brussel sender beskjeden til verden om at «vi forblir samlet og støtter Ukraina». “Vi fordømmer det uprovoserte angrepet fra Russland og dets uberettigede invasjon av Ukraina, et land med en legitim og suveren regjering, og vi støtter dets evne til å forsvare seg selv og vi vil fortsette å støtte det,” sa han, i følge oppslaget i War News 24/7

3 tanker om “WarNews 24/7: NATO forventer en stor krise med Russland i de kommende dagene -setter store styrker i økt beredskap

  1. Det kan bli vanskelige tider framover, viss det som nå skjer er Valdresprofetien/røde hesten i Åp. Kap 6, er 3.Vk underveis. Om det også betyr bortrykkelsen av de som er frelst vil framtiden vise.

    • Ser slik ut. De er villig til å ofre millioner av mennesker for å oppnå sin nye verdensorden og great reset.
      Selv kristne hisser nå opp til verdenskrig ser jeg. Vi ser nå også hvordan Zelensky prøver å trekke verden inn i en tredje verdenskrig.
      Jeg frykter han lykkes.

Det er stengt for kommentarer.