Wagner gruppen erstattes av tsjetsjenske spesialstyrker som skal krige videre i Bakhmut

PMC Wagnergruppen som har stått i harde kamper over byen Bakhmut i Donbass i det østlige Ukraina trekkes nå ut av området for å hvile ut.  Styrkene som har  vært ledet av  Yevgeny Prigozhin, også kjent som Putins kokk vil bli erstattet av tsjetsjenske spesialsoldater fra Kadyrov’s Akhmat millits. Denne millitsen som blir ledet av Ramzan Kadyrov er kjent for å være brutale og effektivt gjennomføre det de får ordre om. De russiske styrkene som har tatt kontroll over 95 prosent av byen skal trekke seg ut 10 mai, for en periode med hvile og oppgradering av styrkene slik at de kan settes inn andre steder dersom det er nødvendig

En serie poster lagt ut på Twitter indikerer at de tsjetsjenske i løpet av noen få dager vil ta over Wagnergruppens posisjoner og forsøke å ta ut de siste lommer og områder som ukrainske soldater ennå kontrollere.

Det blir sent lørdag kveld rapportert om omfattende russiske angrep mot de Kiev kontrollerte styrkene som ennå oppholder seg i utkanten av byen. I følge ukrainske myndigheter skal Russland ha tatt i bruk Fosfor bomber i angrepene på Bakhmut. Videoen lagt ut av Ghost of Omsk skal vise angrepet med fosfor..