Vurderer å anbefale bruk av to munnbind også i Norge

Hvorfor ikke bruke hele eska samtidig spør leser av Resett

To munnbind eller to bleier foran munn og nese er bedre enn en. Samtidig er også tre munnbind bedre enn to og legger du på et ytterligere munnbind, så du har fire munnbind eller fire bleier foran munn og nese er du ennå bedre beskyttet. Det er nettstedet Resett som melder at norske helsemyndigheter vurderer nå å anbefale bruk av to munnbind utenpå hverandre, etter at en amerikansk studie tyder på at det kan gi bedre beskyttelse mot coronasmitte.

NRK melder at det amerikanske smittevernbyrået (CDC) utga en studie onsdag, som konkluderer med at bruken av to munnbind som sitter stramt rundt ansiktet kan øke beskyttelsen mot coronasmitte. Jo flere jo bedre og det er bare å smøre på med munnbind for å hindre smitten. Når Coronaen begynte mente FHI og smittevern-ekspert dr Fauchi at munnbind var unødvendig. Etterhvert forandret de mening og anbefalte et munnbind. Nå er det to over hverandre som ser ut til å være filosofien og når denne pandemi har vart noen måneder til og det er kommet en israelsk, en indisk og en russisk mutasjon, vil det sikkert bli anbefalt med tre munnbind samtidig. “Jo flere jo bedre, ser ut til å være filsofien til kreftene som fronter Corona-hysteriet.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Vurderer å anbefale bruk av to munnbind også i Norge

  1. Teit. Er dette en ny anbefaling for å sjekke om folk har blitt brødhuer det siste året tro? 🤔

  2. I en felles uttalelse den 11. feb. kommer lederne av Pinsebevegelsen i de fem nordiske land (Pentecostal Nordic Fellowship) med en advarsel mot “Youtube-profeter” som skaper frykt for covid 19 – vaksinen. De skriver blant annet at “Deler av det pinse-karismatiske kirkelandskapet må ta selvkritikk på bruken av profetier og konspirasjonsteorier”. Pinselederne påpeker helt riktig at ikke noen av profetene forutså at viruset skulle komme. “Derfor bør de profetene som nå bruker mye energi på å skremme mennesker med konsekvensene av viruset og advarsler mot å motta vaksine, være mer forsiktige. Kirken og verden trenger profetiske røster, men ikke “youtube.profeter” som ikke står ansvarlig overfor noen”.

    Videre skriver de “Vi må være åndelig våkne – og stille spørsmåltegn med åpenbaringer, profetier og konspirasjonsteorier som kun fører til frykt og isolasjon. Vi trenger heller troende nå som deler de gode nyhetene og trøster de slitne”. “Det er helt uproblematisk å be og samtidig lytte til rådene fra helsemyndighetene i sine respektive land” heter det videre. Kilde: Norge Idag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *