Vita kjeden sensurer kritikk fra facebook veggen

Israel boikotter har for vane å feile

Vita kjedens desperate forsøk på å tie i hjel kritikken som blir rettet mot dem på kjedens
facebook side minner mest om sensur. Tusener av kristne over hele landet vender nå ryggen til kosmetikk kjeden som har iverksatt en boikott av produkter fra Dødehavet og mange av dem har sagt takk og farvel på kjedens facebook vegg. Vita selv som nå står i fare for å miste ti tusener av kunder arbeider nå på høygir med å slette mange av de kritiske kommentarene som er blitt postet av tidligere kunder. En av dem som fikk sitt innlegg slettet mens Søkelys var i ferd med å lese det er Henry Østhassel hvis innlegg ble fjernet og hans muligheter til å poste kommentarer stengt. Til Søkelys skriver ham: Jeg skrev nedenforstående i Facebooksiden til VITA og ble umiddelbart “boikottet” – fratatt muligheten til å skrive i Facebooksiden eller å kommentere andres kommentarer. Også andre skal ha erfart at innlegg og kritikk de har postet er blitt fjernet fra veggen til den jødefiendtlige kosmetikk kjeden.

Henry Østhassels sensurerte innlegg

Det er trist å høre at dere etter press fra den antisemittiske Palestinakomiteen med sin «judenrein» Nazi-ideologi har sluttet å selge de Israelske Ahava produktene i Vitakjeden. Søkelys og i Dagen

Dette har gjort meg fly forbannet på hele NorgesGruppen!

Har ikke Jødene lidt nok gjennom historien. Israel er det eneste demokratiet og den eneste rettsstaten i hele dette homlebølet i Midtøsten og ligger midt mellom ondskapsfulle djevelske diktaturer som slakter sine egne – og som har som offentlige mål å utrydde et helt land og folk – Israel og Jødene!

Varsel om boikott av hele Norgesgruppen.
Jeg varsler herved at jeg boikotter alle forretninger i hele Norgesgruppen inntil Vitakjeden offentlig beklager sin beslutning – samt å ha skiftet ut hele ledelsen i Vitakjeden. Før min boikott oppheves skal jeg lese at hele ledelsen i Vitakjeden er sparket for dårlig bedømmelsesevne– ikke bare fra Vita, men ut av hele Norgesgruppen. Jeg handler ikke med en eneste forretning i kjeden med rasistiske og antisemittiske ledere eller der man «belønner» slike ledere med andre stillinger i kjeden.

Boikotten gjelder fra dags dato: ASKO – STORCASH – DOLLY DIMPLE – Nær Butikken – Fersh, LeCafe – Trumf – UNIL – Joker – MENY – Jacobs – CENTRA – ULTRA – KIWI – SPAR – MIX – Deli de Luca – Flust.no

Norgesgruppen drar også SHELL med i dragsuget.
Jeg fyller heller ikke mer bensin på Shellstasjonene på grunn av Trumfpoengene fra Norgesgruppen som ligger i mitt bankkort. Dermed er Shell også boikottet på grunn av Norgesgruppen.

Rema 1000 – her I come!