Homoseksuell viserektor angrep to unge abortmotstandere: “Dere kan dra til helvete der også de aborterte barna er”

Viserektor mister jobben etter å ha forbannet og trakassert to unge antiabort-aktivister på offentlig sted Assisterende rektor Zach Ruff må nå fratre sin stilling etter at han ble filmet idet han forbannet og trakasserte de to unge abortmotstanderne Conner Haines (16) og hans søster Lauren på 19. De to abortdemonstrantene som krever at abort må avskaffes fullstendig, holdt frem bannere og plakater på utsiden av en skole med tekster mot abort og om frelsen i Kristus, da den homoseksuelle viserektoren Zack Ruff verbalt gikk til angrep på de to kristne ungdommene. 

16 år gamle Conner Haines og hans 19 år gamle søster Lauren dro til skolen for å snakke med studentene om abort-holocaustet samt for å vise dem hva evangeliet er. De to unge som vil avskaffe abort tar av og til med seg sine plakater og bøker og tar oppstilling på fortau utenfor skoler som et del av noe som kalles Project Frontlines, et nasjonalt prosjekt hvor man viser overfor studenter ondskapen i abort samt å dele budskapet om frelsen i Kristus Jesus.  De to unge hadde bare stått på fortauet utenfor skolen noen få minutter før viserektor Zach Ruff kom mot dem, øyensynlig for å ta et oppgjør med de to tenåringene samt for å forsvare retten til å drepe. I begynnelsen ser vi hvordan Conner Haines rolig argumenterer med Ruff, som etterhvert blir provosert og ute av stand til å styre seg. “Du kan dra til helvete hvor også de er,” skrek viserektoren mens han pekte på barna på plakaten. Den rasende viserektoren forsøkte så å stille seg foran plakatene for å hindre andre i å se, og hele viserektorens reaksjon viser at de to kristne ungdommene provoserer de åndsmakter som kontroller viserektoren som nå har beklaget det hele og mistet jobben.

At demonene reagerer når grusomheten med fosterdrap avsløres er ikke noe nytt. Slike demonstrasjoner hvor man stiller spørsmål ved hvorvidt det er greit å ta livet av ufødte medmennesker, bruker å provosere mennesker som er kontrollert av urene ånder voldsomt. Dette fikk også norske abortaksjonister oppleve da de i sammen med menn som Børre Knudsen og Ludvig Nessa gjennomførte markeringer mot fosterdrap. Hele videoen som viser konfrontasjonen mellom den homoseksuelle viserektoren og den 16 år gamle abortmotstanderen kan ses i videoen under, og det er så man knapt kan tro det vi ser.

 

7 tanker om “Homoseksuell viserektor angrep to unge abortmotstandere: “Dere kan dra til helvete der også de aborterte barna er”

  1. Hva har legningen hans med saken å gjøre? Hadde oppførselen hans vært mildere om han var heteroseksuell? Og ikke minst, ville du ha skrevet det samme blogginnlegget og så påpekt at vedkommende var heteroseksuell, dersom vedkommende var det?

    • Dersom du hadde sett videoen i sin helhet, ville du ha sett at viserektoren gjorde det til et poeng med å proklamere hva han var. Mannen selv skrek stolt ut hva han var, og kanskje også dette forklarer den fullstendig irrasjonelle oppførselen til mannen. Heldigvis fikk dette konsekvenser i form at at mannen mistet sin stilling.

    • Spørsmålet er altså, ville du ha brukt samme type overskrift om vedkommende var heteroseksuell?

  2. Gud ser ned hver dag på jorden, massehenrettelsene av det lille uskyldige fosteret som klippes i stykker i mors mage. Når syndenes mål er nådd, kommer dommen. Vend om før det er for sent.

  3. Vi forstår her hvor sterke demoniske krefter som bor i homofile. Det er tydelig at Guds ord provoserer åndene i mannen grusomt. Egentlig burde disse unge ha gått i mot mannen i Jesu navn og krevd at demonene skulle tie.
    Et normalt kristenliv er å legge hendene på syke og kaste ut djevler, og det er tydelig at de to unge abortaktivistene ikke er blitt satt inn i tankene om åndelig krigføring

Det er stengt for kommentarer.