Ville ikke bruke “hen” om elev, svensk lærer fikk sparken

En svensk lærer har fått sparken fordi hun ikke ville kalle en av elevene for “hen”. Det er nettsiden Document.no som melder dette. Som kjent har de nordiske land på rekke og rad kastet til side tradisjonelle kristne verdier og innført kjønnsforvirring som har tatt over skoleverk og gradvis også kirken. Samfunnene som engang var tuftet på kristne verdier og rettferd har nå blitt så intolerante og kristofobiske at folk som ennå holder fast på det gamle, blir sparket og svartelistet av samfunnet. Også i Norge innfører nå samfunnet fornuftens formørkelse og nylig ble det reaksjoner på at Esben Esther Pirelli Benestad holdt andakt i NRK radio. Benestad valgte der å omtale Gud vår Fader som en “hen”.

Les saken om læreren fra document.no her.

3 tanker om “Ville ikke bruke “hen” om elev, svensk lærer fikk sparken

 1. Sykt…

  Tøff lærer 🙂 FORBILDE!! Jeg skulle ha sendt blomster og ord…
  Takk for flotte saker Kjell, og link.

 2. Flott at det finnes lærere som våger å gå imot denne ideologien. Vil anbefale alle å lese boken til Kjell Skartveit: Normløst. Da får man fakta om hvor langt denne ideologien har sneket seg inn i norsk lovgivning. Her har mange sovet i timen – KRF også, desverre!
  Men opp i alt dette så har Jesus sagt at vi “ikke skal være bekymret for noe, men la i alle ting våre begjæringer komme frem for Gud i påkallelse og bønn med takk. Og Guds fred som overgår all forstand, skal bevare deres tanker i Kristus Jesus” . Fil.4.6 -7. Midt i all uro og et samfunn i oppløsning, så vet vi at Han har oversikten og vi skal ha fred i Ham. Jesu kommer snart!

  • Ja, Han kommer snart. Selv om spottere sier det har dere sagt i 50 år. (De oppfyller profetien i 2.peter 3:3-4 gang etter gang nå for tiden)

   Jeg ler meg skakk av ordet “hen”. Det skal liksom være litt “i midten”?? Veldig hunkjønn spør du meg. Betyr høne på engelsk og forkortelse for henne 🙂

   Når nyutdannede jenter starter jobb i barnehager har de ingenting de skulle ha sagt. Bentøft for kristne å jobbe i noen av de mest ekstreme barnehagene. STAKKARS barn….

Det er stengt for kommentarer.