Vil makteliten ta en spansk en og holde Donald Trump ute av Det Hvite hus?

Påstandene om at såkalte “falske nyhetsoppslag” samt russisk innblanding i det amerikanske valget skal ha gjort at Donald Trump vant på bekostning av Hillary Clinton går nå høylytt og den liberale presse har i de siste dagene kjørt knallhardt på et mer eller mindre falskt nyhetsoppslag i Washington Post om at russisk innblanding skal ha ført til at Hillary Clinton tapte for Donald Trump.

De fleste større medier har i helgen gjengitt en hemmelig rapport som er omtalt i amerikanske aviser, konkluderer etterretningstjenesten CIA med at Russland forstyrret valget i USA og at målet var i hjelpe Donald Trump til seier. Opprinnelig var det Washington Post som brakte nyheten om den hemmelige CIA rapporten som selvfølgelig var basert på en kilde som media ikke ville oppgi identiteten til. Dermed står sannhetssøkende media uten mulighet til å ettergå informasjonen som er gitt, men i Hillary leiren og blant makteliten søker man nå å virvle opp mest mulig, og håpet er selvfølgelig å forhindre at Donald Trump blir president. Alt snakket om russisk innblanding i valgprosessen og den hemmelige CIA rapporten som antyder russisk innblanding i valget fikk helgen Vladimir Putin til å utbryte at “USA er en stor og moderne supermakt og ingen “bananrepublikk” som lar en fremmed makt påvirke utfallet av valget.  Representanter for alternativ media reagerer sterkt på at dette blir brukt mot Donald Trump og spør selvfølgelig om informasjonen fra CIA er like troverdig som påstandene om at Saddam Hussein og Irak hadde masseødeleggelsesvåpen slik CIA hevdet i forkant av det vestlige angrepet mot Irak i 2003.  Luke Rudkowski i “We are Change” kommenterer her den siste utviklingen i det som mer og mer minner om en farse for å hindre Donald Trump fra å bli president.

Det massive kjøret som er satt inn for å fortelle amerikanerne at Russland har vært dypt involvert i det amerikanske valget for å hjelpe Donald Trump, har blitt massivt omtalt i russiske media. Er dette et kuppforsøk for å stanse Donald Trump diskuteres det i klippet under fra russisk tv’s  “Crosstalk”. Vil forsøket på å delegitimere Donald Trump’s presidentskap allerede før han blir innsatt eller er det et typisk politiker og mediasnakk  for å finne en syndebukk som akkurat nå er Russland. Vil makteliten lykkes i å holde Donald Trump ute av Det Hvite Hus…

 

5 tanker om “Vil makteliten ta en spansk en og holde Donald Trump ute av Det Hvite hus?

  1. Obama/ Demokratene er betrodd til å stå bak slike nyheter for å hindre Trump å bli president.Og dermed kan kanskje det innføres martial law?

    • Dette er interessant. Det vi ser nå blant eliten ser ut til å være et push for å forandre virkeligheten. Akkurat nå blir vi foret med at Russland har påvirket valget slik at Trump vant og man kan jo spørre om dette gjøres for å underminere Trumps presidentskap eller for å søke en spansk en når det gjelder valgresultatet.

  2. Hva skjer om Trump hindres i å bli president? Opprør og ville tilstander over hele USA. Tviler på om eliten tar sjansen.

Det er stengt for kommentarer.