Frps Sylvi Listhaug og Fabian Stang fra Høyre med aksjon for forfulgte kristne

Fremskrittspartiets Sylvi Listhaug og Høyres Fabian Stang har som svar på  Joner-kampanjen til inntekt for Norsk organisasjon for asylsøkere satt i gang en innsamlingsaksjon til den kristne organisasjonen Åpne Dører. “Det er mange som har ønsket å donere i mitt navn til NOAS. Det må de gjerne gjøre. Men jeg og mange andre vil heller at pengene skulle gått til de som virkelig trenger det mest av alle. Det kan du bli med på å gjøre nå! I dagens verden forfølges kristne. Også de blir undertrykt, drept, torturert og mishandlet. Senest i helgen var vi vitne til en forferdelig terroraksjon mot den største katedralen i Kairo. 25 døde og 49 ble såret. De fleste ofrene var kvinner og barn,” skriver Sylvi Listhaug på sin Facebookside i det kampanjen lanseres.

“Når juletiden kommer begynner man å tenke, og det er med tungt hjerte at jeg ser at denne gruppen lenge har blitt glemt. Mens vi satser tungt i nærområdene for flyktninger, og vi tar vare på dem som skal bli i Norge, har kristne, spesielt i Midtøsten, lenge blitt glemt av mediene, politikerne og andre. Nå kan vi gå inn i juletiden og gjøre en forskjell for dem. Organisasjonen Åpne Dører gjør nettopp det. De står på dag og natt i tjeneste for forfulgte kristne verden over. De støtter krisesentre for kristne flyktninger og overgrepsofre, enker og foreldreløse barn. De tilbyr mikrokreditt og utstyr slik at de kan tjene til livets opphold. Men mest av alt gir de en hånd og en støtte til de som ofte ikke finner noen. Jeg og Fabian har gitt et bidrag – bli med oss å hjelpe de som virkelig trenger det mest! Det er ikke ansatte i norske interesseorganisasjoner, men slike organisasjoner som med livet som innsats gjør en forskjell – der de faktisk er! Mitt juleønske nummer én er: LIK, DEL og gi et BIDRAG til noen som virkelig trenger det,” heter det i posten lagt ut av Sylvi Listhaug

Merk: Dette er laget av Sylvi Listhaug, Fabian Stang og min politiske rådgiver Espen Teigen. Ingen flere. Det er vi som tok kontakt med Åpne Dører på forhånd, og de setter voldsomt stor pris på støtten. Vi har spesifisert at pengene skal gå til humanitært arbeid.

Søkelys ønsker innsamlingen velkommen og vil oppfordre leserne her til å bidra til Åpne dører gjennom å støtte denne aksjonen

 

4 tanker om “Frps Sylvi Listhaug og Fabian Stang fra Høyre med aksjon for forfulgte kristne

 1. Likefullt ønsker hun å sende kristne flyktninger tilbake til tortur og andre grusomheter. Og hun gjør det uten å blyges.

  • Helt enig Birgir!
   Listhaug opprådte ufyselig, da hun med Tv2 på slepp jaktet illegale innvandrere.
   Hun skulle hatt ei vedskie i trynet??

 2. Hvor mange flyktninger, les muslimer, ønsker herrene Hermansen og Lund at vi skal ta imot? Skal vi også beholde dem som ikke har behov for beskyttelse?
  Klart vi skal hjelpe mennesker i nød, men vi må også tenke konsekvenser for Norge er et lite land. Mange integreres ikke og blir en livsvarig utgift. Noen truer oss også på livet, slik som ubbadubbaen og Krekar. Ingen av disse har vel tilført Norge noe av verdi, tvert imot. La oss tenke gjennom om vi virkelig ønsker slike tilstander som det er i Sverige.
  Hva med å ta imot kristne som lever i frykt i arabiske land?

Det er stengt for kommentarer.