Vil Israel, USA og Storbritannia angripe Iran?

Den israelske statsministeren Naftali Bennett ser ut til å ha lagt seg på en langt tøffere militær linje en forgjengeren Benyamin Netanyahu. Mens Netanyahu gjennom sitt 12 år lange styre, lovet å være tøff både med Hamas, Hizbollah og Iran, ble det mest bare retorikk. Den nye israelske regjeringen ser ut til å reagerer langt tøffere på angrep mot landet, og har respondert militært både mot Gaza fordi de sender over brennende ballonger for å skape skogbrann, men også overfor Hizbollah i Sør Libanon. Som kjent ble det skutt flere raketter mot Israel fra Libanon torsdag, og den israelske responsen var å bombe flere mål i det sørlige Israel for å signalisere at Israel ikke godtar angrep mot landet. I de siste ukene har Iran rettet flere angrep mot sivil israelsk skipfart i Omanbukten, samtidig som det blir klart at Iran snart har anriket nok uran til å lage en atombombe.

Etter at to sjømenn, den ene rumener og den andre brite, ble drept i et iransk angrep på en sivil israelsk tankskip. Nå spekuleres det på om Israel, USA og Storbritannia vil angripe Iran.

 

Facebook Comments

19 tanker om “Vil Israel, USA og Storbritannia angripe Iran?

  • Hyper inflasjon, eskalerende stormakt rivalisering, ressurs knapphet osv.. og det i en skala som aldri før.. men ingen ting nytt under solen , alt følger ett fast mønster .
   Om du leser andre ting en MSM så burde du ha fått med deg utviklingen og slutte å høre på dem som sier fred , fred og ingen fare.

  • Ja, jeg har fått med meg at utviklingen, den er faretruende.
   Men dette var et spørsmål hva du mener, da det kan se ut til at du har innsikt i dette.

  • Er du ateist Christer Halvorsen ?
   La meg starte med Valdres profetien og ta ett par utsnitt derfra , kunne godt gjennom alt , men tar spesielt 2 punkt , først det bli beskrevet at det skal komme en freds periode og denne perioden skal vare en stund og i denne freds perioden vil mange land nedruste også Norge, og når 3 verdens krig starter skal Norge være like litte forberedt på dette som da 2 verdens krig startet ( les historie ).
   17 mars 1991 reiste jeg i militæret , dette var 2 år etter glasnost og Berlin murens fall , da jeg reiste inn besto det norske forsvaret av rundt 160.000 personer , jeg tjeneste gjorde i luft forsvaret og i den tiden jeg var inne , ble tjeneste tiden for alle menige i luftforsvaret redusert fra 12 måner til 10,5 måner så jeg og alle mine med soldater i luft forsvaret fikk våres tjeneste tid redusert med 1,5 måneder , så alt da var nedrustningen i full gang , i dag består det norske forsvar av ca 16.000 personer altså kun rundt 10 % av hva den var under den kalde krigen .

   Andre punktet jeg vil ta frem som blir beskrevet i Valdres profetien er : Folk fra fattige land , kommer til å strømme til Europa . De blir så mange av dem , at folk kommer til å mislike dem og bli harde mot dem , de vil bli behandlet som jødene før andre verdens krig, da er målet for våre synder nådd .
   I 2015 ga jeg ca 200 våtdrakter til flyktninge hjelpere , som reiste til Middel havet for å hjelpe flyktninger som kom i land i de europeiske Middel havs landene , dette fikk jeg kritikk for fra , nok mange av dem som vil fremstå som mine menigs feller her på søkelys , mens typisk venstre orienterte roste meg for denne handlingen , det ingen av dem forstod er at jeg egentlig bare handlet ut fra de jeg trodde og jeg må ærlig si at jeg kunne kjenne på ett hardt hjerte overfor disse flyktningene , men jeg valgte å se bort fra mine egne følelser .

   Valdres profetien tror jeg jeg ble klar over rundt 2006 og siden har jeg vært veldig opptatt den og en ting der jeg aldri fikk til å forstå er at denne dammen refererte til Johannes åpenbaring kapitel 6 og utover og brukte den som ett alibi for at dette var ett syn hun hadde fått fra Gud og alt stemte med bibelen , dette fordi jeg bare ikke klarte forstå det med rytteren på den hvite hest , den første av de fire apokalypse rytterne, rytterne på den røde var lett å forstå , helt til covid kom , da forsto jeg at syndemålet for Norge og verden var nådd.

   Så du spør meg om dager og tider ? Neville Chamberline sa fred i vår tid , jeg sier det blir 3 verdenskrig i vår tid !

  • “Valdres profetien”

   ” 18 Jeg vitner for enhver som hører ordene i denne profetiske boken: Om noen legger noe til, skal Gud legge på ham de plagene som det er skrevet om i denne boken. 19 Og om noen trekker noe fra ordene i denne profetiske boken, skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige byen, som det er skrevet om i denne boken.”

   Åpenbaringa 22

  • Jeg er ikke ateist.
   Men mange har kommet med profetier som har vist seg å være feil.

  • Det stemmer og derfor må profetiene prøves og så langt , som jeg kan se har Valdres profetien stått sin prøve , for det som blir beskrevet i den har frem til og med det att folk fra fattige land skal strømme til Europa og de skal bli behandlet som jødene før 2 andre verdenskrig , reis rundt på grensene og like uten for grensene til Europa og se hvordan flyktninger blir behandlet .

   Enhver profeti må være i samsvar med bibelen , Valdres profetien er ikke ett tillegg , men den samsvarer med bibelen og den er en advarsel om at vi nå er inne i apokalypse tiden som er beskrevet i fra Johannes Åpenbaring kapitel 6 og utover , for at vi skal søke nåde hos Jesus .

   Jeg selv har hatt 2 syn , som jeg har beskrevet i tidligere innlegg , jeg tror med sikkerhet at de er fra Gud , men også de må stå sin prøve og pr dags dato kan jeg ikke se selv at dem er oppfylt .

  • Rune Lie: “Jeg selv har hatt 2 syn , som jeg har beskrevet i tidligere innlegg , jeg tror med sikkerhet at de er fra Gud.”

   Det tror jeg også de er. Spørsmålet er imidlertid: Fra hvilken gud?

  • Jeg har gjort de Gud har bedt meg gjør , ADVARE DERE , MEN DERE VELGER Å SPOTTE OG MISTRO !!!
   Jeg er kun en fattig synder som alle andre og jeg kan ikke frelse meg selv , jeg klynger meg til Jesus, han er mitt eneste forsvar , men dere tror meg ikke.

 1. Om Israel vil angripe mål i Iran nå er usikkert, men Israel vil angripe Iran før de får utviklet atomvåpen. Det er nødvendigvis bare et tidsspørsmål, hvis ikke iranerne selv får veltet prestestyret som ønsker å påføre Israel et holocoust.

  • Ja , prestestyre er farlig. Norge ble ledet av en prest for noen år siden. Da sendte han F-16 jagerfly ned til Jugoslavia og bombet dette landet. Hvorfor ? Har Jugoslavia noen gang gjort Norge noe vondt ? Den samme presten regjerte her som statsminister da prester – som tok Guds ord på alvor ( fosterdrap ) – ble fradømt kappe og krage.

 2. Noe angrep på Iran nå har jeg liten tro på – i alle fall fra NATO-land. Årsaken er at de allierte bygger opp store sjømilitære styrker i Sør-Kinahavet. Kina og Russland har rottet seg sammen militært og NATO frykter denne mektige alliansen. Nå skal Russland og Kina ha en stor militærøvelse sammen. Storbritannia har sendt det svære hangarskipet ” Queen Elizabeth ” til den fjerne Østen.

  • Rytteren på den røde hest , som får makten til å ta freden bort fra verden .

   Denne alliansen mellom Kina og Russland, som du nevner her Ture , den tror jeg er den røde hesten , Russland bruker en rød stjerne på sitt krigs materiell og Kina har rødt i sin flagg bunnen .

   Akkurat som jeg tror den hvite hest symboliserer verdens helse myndigheter , fordi hvit er fargen til leger , sykepleiere osv ja egentlig alt som har med helse og sykdom å gjøre , og ingen kan nekte for at covid har gått sin seiersgang verden rundt nettopp pga restriksjoner og anbefalinger gitt av WHO

   Les Johannes Åpenbaring kapitel 6 og utover …
   Les Valdres profetien !

   3 VERDENS KRIG KOMMER !
   DEN SOM HAR JESUS ER TRYGG !!!

   1
   1
  • Om det blir krig er et åpent spørsmål.
   På et eller annet punkt kommer rytteren på den røde hest galopperende inn på verdensarenaen
   Nå er vi i den innledende fase hvor dyrets merke er i ferd med å bli innført. Mange mennesker, inklusiv forførte kristne har allerede tatt dyrets merke i åndelig forstand.
   De vil også ta dosene når sprøyta inneholder magnetisk nano-partikler.
   https://rumble.com/vksqhs-you-will-be-turned-into-a-human-robot-and-plugged-into-the-artificial-matri.html

 3. Trolig har mange iranske agenter kommet seg inn i USA via den åpne grensen i syd. Ingen vet vel hva de kan finne på i USA. I teorien kan de ha med seg nye virusvarianter.

  Det Iran og de fleste andre vet er at en krig kan få store konsekvenser for verdens energiforskyning. En oljekrise på toppen av lockdown, “klimakrise” og store mengder gjeld kan få det hele til å tippe over. Men verdenskaos er jo et mål i følge den Iranske varianten av islam.

  Det farligste er at en krig i midtøsten kan utløse en rekke andre kriger rundt i verden. Det er lett å tenke seg en slags strategisk enighet mellom Kina, Russland, Nordkorea og en rekke islamske stater. Med en senil, åpenbart korrupt president, politisering av rettsystemet, en sterkt splittet befolkning og et forsvar som setter homorettigheter høyere enn alt annet, kan USA fremstå som svakere og dårligere styrt enn noen sinne. Hvem vet om noen tenker “nå eller aldri”.

 4. EN TING ER SIKKERT…

  …og det er at INGENTING er sikkert hva mulige kriger angår. Neville Chamberlain reiste til Tyskland i 1938 og kom viftende tilbake med en verdiløs lapp og plaprende “peace in our time”. Resten er historie.

  Vi vet ikke om Nordens konge (Russland, Kina, deler av vesten og Iran) og Sydens konge (Anglo-Amerika) er historisk definitivt ferdig konfronterte før de til sist dras av Jehovah ved Kristus til å vende felles krefter mot all religion worldwide.

  Et religiøst, iransk presteskap med nukleære stridsmidler som gleder seg til å dø for å få 72 jomfruer i himmelen har lovet å utslette Israel fra jordens overflate. De vet at vestlige globalaktører trenger vedvarende unntakstilstand for å opprettholde momentumet rundt “The great resett” og “New world order” og gi de nasjonale vestlige demokratiene det endelige dødsstøtet. Derfor skaper de mest mulig kaos.

  Men en ting vet sanne kristne sikkert, og det er at vi lever på oppløpssiden i endetiden. Tiden for å nærme seg Jehovah Gud og Hans førstefødte sønn Kristus er NÅ. Når det hele starter vil utviklingen kunne gå meget raskt. Påkall derfor Jehovahs Navn nå før det er for sent. “For den Dagen vil jeg ikke høre bønner (fra nye), sier Jehovah hærskarenes Gud”.

  7
  3
  • Tullball!

   Chamberlain hadde absolutt ingen tro på fred i vår tid.

   Han dro derimot rett hjem og startet i stillhet historiens største militære masseopprustning i UK.

   Fredsavtalen handlet om å kjøpe seg nødvendig tid til å ruste opp. Ikke naivitet.

   Dette sammen med når han ble syk og døde har gitt han et ufortjent dårlig ettermæle. Hadde han vært frisk og overlevd krigen ville man sett helt annerledes på Chamberlain.

   Samme med Stalin forsåvidt. Man kan lese talen han holdt for dumaen etter at han signerte fredsavtalen med Hitler, det var et rent strategisk trekk og alle scenarioene hans (som han gjør rede for) handler om å bekjempe Tyskland.

   Stalin ville se England etc. gå til krig mot Tyskland og la de tømme hverandre for ressurser for dermed å rykke inn i Tyskland samtidig som han ville støtte partisanene i Tyskland sin motstand. (Og muligens la partisanene ta seg av å erobre Tyskland.)

   Les talen!

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *