Vil heise Palestina-flagget ved Oslo rådhus 29. november

Oslo Rådhus 1Den 29. november heises det palestinske flagget fra Oslo rådhus. Tre dager før skal ofrene for Hamas-terroren minnes. Det ble klart under mandagens møte i Oslo bystyres forretningsutvalg. Det var ikke et samstemt utvalg som besluttet flaggingen under møtet. Avisa Oslo skriver at både Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti stemte imot. Forslaget gikk likevel gjennom med ni av elleve stemmer. I tillegg ble det avgjort at det skal avholdes en minnemarkering med inntil 100 gjester for ofrene etter Hamas sitt terrorangrep. Dette forslaget gikk gjennom med minste mulig margin. Her stemte Ap, MDG, SV og Rødt imot, melder NTB

Palestina flagg stortinget foto brage aronsenSelv en minimal minnemarkering for ofrene for Hamas terror unnet i Oslo-politikerne i AP, MDG, SV og Rødt -de mange drepte jøder som ble drept av brutale Hamas terrorister den 7 oktober. Imidlertid hadde disse representantene for den røde horde intet i mot å heise flagget som representert død og terror for tusenvis av israelske borgere. Det er som om alt vett og all fornuft er tatt bort fra disse rød-grønne politikerne i Oslo som mest minner om Sodoma. Vi har nå et politisk regime i Norge som mer og mer minner om en ledelse som har erklært krig mot Gud. Det satt svært langt inne for Jonas Gahr Støre og omtale Hamas som en terrororganisasjon og vårt land ville heller ikke stemme for en FN resolusjon som fordømmer glorifisering av nazismen. Dette fordi forslaget kom fra Russland. Vi er blitt et land som heiser ugudelighetens flagg mens vi håner korssymbolet i vårt norske flagg -ved å legalisere alt det Gud hater og fordømmer og som Guds ord kaller urett. Når vi ser at AP, SV, Rødt og miljøpartiet de grønne faktisk stemmer i mot å avholde en minnemarkering for jødiske ofre for 7 oktober-terroren skjønner vi at disse har null sympati for de israelske barna som er blitt tatt som gisler av Hamas.

4 tanker om “Vil heise Palestina-flagget ved Oslo rådhus 29. november

 1. Ser alle barna på bildene der. Også to av “mine” gisler ser jeg… Tøffe greier dette for dem. De lider virkelig.

  At det for mange nordmenn og ellers i verden ikke er MULIG å ha to tanker i hodet samtidig… (!) Å føle med Israel, støtte dem og huske på gislene. Dette burde være en selvfølge i disse GRUSOMHETER som ikke ligner noe, gjort mot det Israelske folk.

  Kondolere, heise flagg, støtte og be for dem, be for gislene og israelske soldater, be for fortvilte familier som venter på å se gislene igjen, stå opp for Israel.
  Og OGSÅ føle med og be for uskyldige palestinerne som har lidd så lenge under hamas.

  Hamas passerte 4 andre sykehus på vei hjem til dette sykehuset med gislene. Det ble sagt at terroristene skulle gi dem hjelp der (?) Og de måtte jo til DETTE sykehuset, siden DER holdt hamas til… Feigere og mer grusomme folk skal du lete lenge etter. Kamera på innsiden og utsiden av sykehuset viser at de kommer med gisler. En ensom livredd israelsk liten gutt som blir holdt i hånden av en syk gal gaukende hamas mens han skriker alu akbar. Stakkars liten.
  Og jeg tror ikke på ALLE disse likene kledt inn i hvite laken.

  4
  2
 2. Dette er forseglingen av vår egen dom – og Gud lar oss få smake vår egen ondskap, som vi til stadighet drypper over på Israel. Kanskje om 1-2 år – så kommer Russland over våre grenser. Tiden er moden – for synene som Lebesbymannen så, som Emmanuel Minos pratet om – og flere andre. Så jeg ser det – så finnes det ingen rom for omvendelse i det offentlige rom – og det finnes veldig lite av det blant overmodige kristne – som ikke følger Herren, men later som de gjør det. Og den sistnevnte er det dessverre ganske mange av – det så vi når 22 juli profetien kom ut – det var få som skjønte noe av det, de fleste var irritert på budbæreren, men så ikke Han som ga budskapet.

  Vi produserte Oslo avtalen, for å forråde Israel – vi lot Utøya bli en fanatisk indoktrinerings plass av barn og ungdom – og nå støtter vi ensidig Hamas, fordi vi hater Israel. Så Gud veier nasjonenes hjerte – og sier til Norge:

  ……….. mene, mene, tekel, ufarsin.
  Dette er tydningen av ordene: Mene: Tellet har Gud ditt kongedømmes dager og gjort ende på det. Tekel: Veid er du på vektskål og funnet for lett.
  Dan 5:25-27

  Så om det blir krig – så vet du hvorfor! Det er våre synder – og det at kristne ikke lever med det saltet – som gjør at de ber og faster, som menighetene i Ungarn – for å holde det onde borte. Vi har isteden slåss mot hverandre – i vår egen bundenhet og mørke. Veldig få kristne vil gå på dypet – for å vende om fra sine onde veier – av å gjøre Ånden sorg.

  Det som var enkelt evangeliet – har vi forvansket og gjort til ett intellektuelt drap av Ånden i Ordet. Men de som er som barn – vil forstå det!

  10
  3

Det er stengt for kommentarer.