Video: Ulver i fåreklær, -hvem er de?

Wolves In Sheep’s Clothing, PROSPERITY GOSPEL…. Best vid on YouTube Grådighet, galskap, ondskap og forførelse er blant ordene som best beskriver hva tros og velstands-profetene forfekter og promoterer. Gjennom forskjellige religiøse tv kanaler som Visjon Norge, Kanal 10, God TV og “Gospel Channel”  -får disse ulvene som er kledd i fåreklær en plattform til å spre ut sitt falske evangelium om velstand, penger og rikdom. Fattige minstepensjonister, sårbare syke og naive troende blir lokket og forført av glatte tunger, -til å gi til disse grådige Kristus-kremmere som har funnet ut at kombinasjonen av en glatt tunge, Jesu navn og løsrevne bibelsitater er noe som trigger mange til å åpne lommeboka eller trekke kortet.Mange bibelske kristne verden over advarer Kristi legeme mot å la seg utnytte eller bedra av disse slangeolje selgere som reiser verden rundt med sitt budskap om grådighet. Mange har latt seg advare men fremdeles finnes det millioner av troende som ennå lar seg forføre av velstands og pengepredikantene som opererer i Jesu navn. Denne litt eldre videoen viser oss noen av disse ulver i fåreklær som fremdeles opererer innenfor Guds kirke.

I en video publisert i 2017 som viser noe som ble sendt på tv kanalen TBN tar Walter Martin et direkte oppgjør med dem som primært fyller opp sendeskjemaet på de ulike religiøse tv kanalene med vranglære og grådighetsbudskap. Walter Martin ble etter dette aldri invitert tilbake til TBN

https://www.youtube.com/watch?v=tb_T750l8ow&t=708

2 tanker om “Video: Ulver i fåreklær, -hvem er de?

  1. Det er en enkel sak å avsløre ulvene. Det avgjør BIBELEN. Tenk bare på at de falske navnkristne stryker vekk Jehovahs/Jahvehs persoblige navn over 7000 ganger i sine bibeloversettelser og innsetter “herren”. Det er en skammelig handling de vil bli konfrontert med av Guds sønn Jesus Kristus – hvis navn betyr “Jehovah er frelse”.

    Som om det ikke er nok forfalsker de bibelens sted Gehenna med vikingenes norrøne åsatros Helvete. Eller Helviti – Odins dødsgudinne Hels “viti”, som betyr straff i norrøn mytologi.

    Og slik kan vi på noen minutter avsløre kristenhetens store svik og bedrageri. Ikke å undres over at Bibelen slår fast at det bare er få som blir stående til sist. Ja “mon jeg finner noen tro når jeg kommer tilbake”, sa Jesus.

    8
    2

Det er stengt for kommentarer.