Israelske forsvaret forhindret et stort terrorangrep -4 væpnede terrorister drept to dager etter at jødisk bibelskole-elev ble knivdrept i terror

Knivdrept av palestinske terrorister

Det israelske forsvaret (IDF) avverget trolig et større terrorangrep da de lørdag konfronterte 4 tungt væpnede palestinere idet de forsøkte å ta seg inn i Israel. De fire terroristene som kom fra Gaza ble alle skutt og drept under en kort skuddveksling mellom styrker fra IDF og Gaza-terroristene. I følge det israelske forsvaret var de fire tungt bevæpnet med AK 47 rifler, rakettkastere og håndgranater. Soldatene som var involvert i episoden har trolig spart mange israelske liv. Torsdag i denne uken ble den 18  år gamle bibelskoleeleven Dvir Sorek knivstukket til døde i nærheten av kibbutzen Migdal Oz. Israelske myndigheter anser dette angrepet som terror og store styrker har de siste dagene jaktene på dem som stod bak drapet.

3 tanker om “Israelske forsvaret forhindret et stort terrorangrep -4 væpnede terrorister drept to dager etter at jødisk bibelskole-elev ble knivdrept i terror

 1. Det er Guds åndelige israel som har Hans gunst. Et åndelig tempel av 144000 levende stener. Det sanne Guds Israel er som Bibelen sier “et folk UTEN bommer og porter”, “som ikke griper til kjødelige våpen”.

  Når denne snettsidens fanatiske navnkristne oppdager sin gigantiske villfarelse er vi allerede inne i den store trengsel som innledes med det verdensomfattende angrepet på all religion.

  Fordi de navnkristne da ikke har den sanne Gud Jehovahs anerkjennelse og gunst og ånd vil denne kristenheten falle som fluer. Bibelen forteller at deres prester og pastorer vil frasi seg sin tidligere falske tro på stedet og til og med smusse til sine hvitskurte hender og si de er jorddyrkere/bønder og slettes ikke prester.

  Sanne kristne tjenere for Jehovah og Kristus vil juble når de ser dette bunnfalske presteskapet falle som agner for den nye vind. De har vært nyttige idioter for Satan i tusenvis av år, men nå er deres time kommet.

  Rett etter at dette falske Babylon er tatt, vil deres domsfullbyrdere møte den store domsfullbyrder Jehovah – representert ved Hans sønn Kristus, englene og de av de 144000 hellige som allerede er fart opp til himmelen.

  Og dermed er tiden inne for Guds den Allmektiges store oppgjør med folkene på jorden under ledelse av nasjonenes ledere. Tiden er snart inne! Velg i dag hvem DU vil tjene. For “på denne dagen vil jeg ikke høre bønner (fra nye) sier Jehovah – Hærskarenes Gud.

  6
  3
  • Det er i hvertfall ikke Vakttårnselskapet som representerer det åndelige Israel. (Jeg forstår det sånn at “Jehovahs ambassadør” ikke aktivt er med i Jehovas vitner, men likefullt henter han sine læresynspunkter derifra). I disse dager blir Jehovas vitners ledere (det styrende råd) saksøkt i delstaten New York, USA, for delaktighet i at barn har kunnet bli misbrukt seksuellt. Det hadde derfor ikke overrasket meg om medlemmene av det styrende råd (åtte i tallet) vil forflytte seg til et annet land. Så mitt råd er : Ikke la det styrende råd være kilden til bibelsk veiledning, men gå direkte til Bibelen selv. Som det står i Salme 146: 3 -5: “Sett ikke lit til fyrster, til et menneskebarn som ikke kan frelse! Farer hans ånd ut, så vender han tilbake til sin jord. Samme dag er det forbi med hans planer. Salig er den som har Jakobs Gud til sin hjelp, og som setter sitt håp til Herren, sin Gud.”

Det er stengt for kommentarer.