Video: Black Lives Matter aktivister trakasserer en hvit trebarnsmor som besøker en kirke

Diabolske “Black Lives Matter” aktivister godtar ikke noe annet enn full underkastelse. Som kjent har Black Lives Matter aktivister gått til angrep på kristne symboler og monument etter at den fremtredende BLM aktivister Shaun King tok til orde for å rive ned og ødelegge statuer og maleri som fremstiller en hvit Jesus, en hvit jomfru Maria og hvite disipler av Jesus. Shaun King og Black Lives Matter representerer en ny form for rasisme, og det er ikke uventet at den marxistiske organisasjonen nå vender seg mot kristne. Trakassering, skjellsord, ødeleggelser, hån og spott er det som kjennetegner mennesker som sympatisererer eller er involvert i denne marxistiske kulten. At disse antikristne aktivistene nå er ute etter å mobbe og trakassere kristne burde ikke komme overraskende på noen. Man kjenner et tre på dets frukter. I en video som er delt på flere sosiale plattformer kan vi se hvordan Black Lives Matter aktivister trakasserer en trebarnsmor idet hun går inn i Grace Baptistkirke.

At Black Lives Matter av natur er i konflikt med det kristne evangeliet, er noe det blir stadig flere eksempler på. Hærverk mot kirker og kristne monument har fått selv redaktører i den tradisjonelle kristenpressen til å rynke med panna over hvilken destruktiv ideologi disse representerer, og at aktivister fra Black Lives Matter nå er ute etter å plage Guds folk, burde ikke komme som noen stor overraskelse for dem som kjenner sin Bibel. Et tre kjennes på dets frukter, og så langt er fruktene av Black Lives Matter helt i overensstemmelse med hva Jesus sier her: “Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre deres fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.” ( Joh 8,44) Videoen som har tittelen “Black Lives Matters menneskelige skadedyr sjikanerer en mor med barn som går inn i Grace baptistkirke. Videoen avslører nok en gang BLM bevegelsens antikristelige agenda

https://www.youtube.com/watch?v=UVcpXMYDbV4

Vi burde alle forstå hva slags krefter som preger Antifa/BLM bevegelsen

https://www.youtube.com/watch?v=N5hZMc31MfI

I videoen under trakasserer Black Lives Matter noen katolske troende som er samlet i kirken

https://www.youtube.com/watch?v=iQJw3det4DM

Fra et annet BLM angrep mot en kirke

 

17 tanker om “Video: Black Lives Matter aktivister trakasserer en hvit trebarnsmor som besøker en kirke

 1. Man ser til fulle hvorfor Antifa er blitt definert som terrorister. Deres medløpere i BLM er mye av den samme marxist-ulla, og burde også settes på terrorlista. Begge er voldelige, udemokratiske og samfunnsundergravende bevegelser som koster uskyldige folk livet, og som vandaliserer for millioner av dollar.

  Demokratenes tafatthet ovenfor disse bevegelsenes terrorisering av sine omgivelser er så tydelig at de like gjerne kunne vært cheerleadere for dette pøbelveldet. Velgernes dom kommer neppe til å være nådig når det gjelder Demokratenes innsats for å bekjempe terroren. Trump har i et par måneder gitt dem muligheten for selv å rydde opp i sine egne byer, et ansvar de ikke har skjøttet i det hele tatt. Da må det skarpere lut til, og POTUS gjør rett i og la de føderale slippe til.

  Det blir bare vanskeligere og vanskeligere å se for seg hvordan Demokratene skal gjenvinne folkets tillit slik de nå har stilt seg. Eller for å sitere Pelosi, “-Folk gjør det de gjør”.
  Og snart blir nok noen religiøse demoner sinte og går til personangrep på Søkelys som de pleier når sannheten om black lives matter avsløres

  6
  3
  • Jepp. Urene ånder går nok snart løs på Søkelys igjen.
   Vi kjenner det på ånden.
   BLM bør nå registreres som en terrororanisjasjon… Nok er nemlig hva det er, nok…

   3
   3
 2. Det er en del kristne som støtter BLM. De støtter satan. Der er mange kristne som ikke forstår seg på fruktene, tider og stunder. De sover søtt og merker ingenting.

  2
  2
  • Dette med frukter var en rettesnor for min vurdering av BLM. Det tok ikke så veldig mange dager før jeg skjønte at dette var noe som var hisset opp av fienden av Guds menighet.
   I forhold til BLM var fruktene dårlige eller råtne med en gang.
   Nå får vi håpe og be om at president Trump får slått ned disse elementene som fremmer vold, plyndring og anarki.
   Ethvert sivilisert samfunn er tuftet på lov og orden. BLM, Antifa og demokratene fremmer lovløshet, og man må nesten bo under en stein for å ikke se det.

   4
   2
 3. Glem nå ikke at Norge ble kristnet gjennom strid og blod. Slaget på Stiklestad var ikke et Visjon Norge møte.
  Men som Søkelys sier det der de tar avstand fra BLM…. “på treet skal fruktene kjennes” og Søkelys tar derfor avstand fra kristendommen og den kristne kirke i Norge. En kirke som ble til gjennom drap av nordmenn.
  Er det noe rart i at Søkelys er favoritt nettstedet til Levi Fragell ? Samme agenda.

  2
  6
  • Venstresiden spiller alltid skittent når de ikke har makten. De planlegger og setter i gang provokasjoner for å kunne beskylde dem de ikke liker. Alle disse opptøyene ble planlagt av de korrupte demokratene/globalist-kommunistene. Det vi ser i USA er et forsøk fra kommunistene om å ta over makten. Landet har blitt kraftig infiltrert av kommunister og korrupte politikere som jobber for dem. Det kommunistiske Kina står bak en god del av infiltrasjonen i USA, og de samarbeider med de rike familiene (Soros, Rothschilds, Rockefeller pluss noen til) som eier rundt 90% av verdens rikdommer. Trump ødelegger planene deres om en eneste verdensregjering og verdensorden, og dermed finner de på stadig nye hendelser for å beskylde ham og for å fjerne ham. Mesteparten av verdens nyhetsmedia eies av disse kriminelle, og derfor blir vi kontinuerlig servert med fake news og propaganda. NRK, TV2, Dagbladet, VG, Aftenposten og flere er ingen unntak. “Pandemien” er en del av spillet for å beskylde Trump for å “ikke ha gjort noe”, for å avlyse Trumps taler, og for å unngå at velgerne går til valglokalene. “Pandemien” er også et løgn fra farmaindustrien for å tjene grovt på nye medisiner og vaksiner. Farmaindustrien domineres også av disse kriminelle. Og “pandemien” er også en test fra globalist-kommunistene for å se hvordan de klarer å kontrollere folket med lydighet. Hva ellers kan man forvente av en sentralisert verdensregjering som styres av kriminelle fascister?

   5
   3
  • Du har tydeligvis intet å fare med av viten og intelligens, Bjørn S, når du besvarer viten med et dustete utsagn.
   På treet skal fruktene kjennes.
   Var slaget på Stiklestad en slag der vold ble brukt eller var det en kaffeslaberas ute i gresset der ikke-voldelige midler ble brukt ?
   Var kristningen av Norge en kampanje helt uten vold fra Hellig Olav ?

   Det er dette Søkelys dømmer BLM ut fra. Og Søkelys er da vitterlig av den oppfatning at kristendom må fordømmes og bekjempes hvis den ble innført med noen som helst form for vold i Norge.

   Men jeg antar at Bjørn S og andre her mener at ærlighet er noe som bare onde demoner og MSM driver med og forsøker å infisere Søkelys med.

   1
   2
  • Når det gjelder intelligens, Bjørn. Har du fått med deg at vi lever i år 2020, og ikke i år 1000?

   1
   3
  • Så du Birgir Hermansen mener at bibelen er helt irrelevant for oss i 2020 fordi den ble samlet og utgitt for over 1000 år siden.

   Deg om det, Birgir Hermansen.

   3
   2
  • Selvfølgelig har denne utmerkede artikkelen hisset opp noen antikristne “ånder”. Sannheten blir aldri tålt av mennesker som har latt seg hjernevaske av systemet, MSM og et skoleverk som ikke lærer barn og unge opp til selvstendig tenkning.
   Søkelys er et nettsted som bryter med avkristningen og systemets hjernevask av publikum -og når noen som er fylt av politisk og kulturelt korrekthet -anfektes -skriker de opp og henter frem noe som skjedde i en annen tid i en annen setting.
   På tide at Bjørn tar spranget inn i vårt årtusen og lar fortiden være historie. Søkelys er raus mot eksempelvis Hanvold og Fragell. Begge synspunkter kommer til uttrykk. Det kalles objektivitet Bjørn

  • Du er en rasist Bjørn og demonstrerer din helt åpne rasisme mot enkelte hudfarger. Anstendige mennesker tar avstand fra rasister som deg Bjørn.

 4. Enig!

  BLM = Bible Life Messias

  Sier bare én ting: Valdres-profetien!!

  Men hvorfor lar ikke Donald Trump Kenneth Copeland bli finansminister? Begge kan penger og snakke så folk forstår (JF Carl I. Hagen)!

  Gud har skapt alt i sitt bilde. Gud har laget reglene. Gud styrer alt. Gud vil alle vel. Gud kjenner fremtiden. Gud har skapt Satan, lidelse og død. Han straffer alle som ikke følger hans regel om omvendelse med milliarder av milliarder års pine. De frafalne skal ikke drepes, de skal tortureres i evig tid. Som fortjent! Alle velger selv å være ulydige! Alle velger selv å bryte lover og regler! Den frie vilje er total! Den har Gud skjenket mennesker for at de selv skal kunne pines i milliarder ganger milliarder årtusener etter å ha valgt vekk Gud i sitt eget jordeliv som varer maksimalt hundre år. Ingen synd er større enn å takke nei til Guds menneskeoffer (som varte en langhelg)!! Evig pine er rimelig for dem som bryter skaperens straff! Slik en far kan torturere sin barn til evig tid om de ikke bøyer nakken og elsker ham!!

  Gi keiseren hva keiserens er! Trump må ALDRI vise sin skatteseddel!

  La oss bøye nakken i bønn!

  Amen.

  3
  3
  • Syndige mennesker er født i synd og er syndige i alt sitt vesen!

   Gud har skapt oss syndere til å elske seg! Selv om vi ikke er verdt noe! Spillereglene er rettferdige! Elsk Gud og få evig lykkerus! Eller si nei og bli pint i milliarder sv milliarder av milliarder år! Gud vet alt, makter alt og elsker alle som elsker Ham!

   De sorte har fått altfor frie tøyler!

   BLM er hat!

   ===

   Efeserbrevet 6, 5-7:

   Råd til slaver

   Dere som er slaver skal være lydige mot deres jordiske herrer. Vis ærlig og oppriktig respekt, på samme måten som dere ærer og er lydige mot Kristus. Pass på at dere alltid gjør jobben dere skal, også når ingen ser dere. Vær tjenere for Kristus, slik at dere gjør Guds vilje av et helt hjerte. Arbeid hardt og med godt humør, som om dere gjorde det for Herren Jesus og ikke for mennesker.

   1
   1
  • BLM viser hvordan det går når de sorte ikke blir holdt i tøyler!

   BLM viser at Guds regler for slavehold slett ikke er så urimelige som moderne kulturmarxister og globalister hevder!

   ==

   Kapittel 25 i Tredje Mosebok…

   “Vil du få deg en slave eller en slavekvinne, skal dere kjøpe dem av folkeslagene som bor rundt omkring dere. Dere kan også kjøpe slaver av de fremmede som holder til hos dere, og av etterkommerne deres som bor hos dere og er født i landet. Dere kan eie dem, og dere kan la dem gå i arv til barna deres etter dere, så de kan eie dem for alltid. Dere kan bruke dem som slaver. Men blant dine brødre israelittene må ingen være som en hard hersker mot andre.”

   1
   1
 5. Sånn blir det litt overalt etterhvert. Men da vi ber dem med inn i kirker og bedehus, og vil de ikke det så får de stikke hjem på sin egen veranda å skråle der. Synes de det er passende at vi kommer hjem i stua deres og skråler tro… Det er på tide at de roer seg nå. (Men det tror jeg ikke de kommer til å gjøre, fordi noe er galt en plass, de ser det jo ikke selv)

Det er stengt for kommentarer.