Video: Amerikas fall til kommunisme 2021 -en dokumentar om den nye virkeligheten

Amerikanerne har våknet opp til en ny virkelighet.  Det som har skjedd i mange andre diktatur har også fått skje i USA. På tross av at Trump vant med et valgskred har sterke krefter anført av det mektige kinesiske kommunistpartiet, massemedia, globalistene, demokratene og de sosiale plattformene lykkes med å innsette en ilegitim president i det hvite hus. En president som må beskyttet av tusenvis av soldater fra nasjonalgarden som er utplassert i Washington DC. I følge intern informasjon planlegge de å holde nasjonalgarden i Washington frem til høsten. Samtidig oppfordres nå amerikanerne til å gjemme unna våpen siden Joe Biden virker oppsatt på å endre våpenlovene.

Republikkens død som et demokrati kunne også ha vært tittelen på denne dokumentarten fra https://www.vaticancatholic.com

3 tanker om “Video: Amerikas fall til kommunisme 2021 -en dokumentar om den nye virkeligheten

  1. Skrekk og gru
    Er det virkelig mulig at noen vil tro på dette?
    Stakkars hjernevaska idioter..

    • Ja , jeg synes det idiotene som tror på Putins motstandere må være rimelig hjerne vasket , stakkers folk .

  2. Apropos hamstring av våpen i USA: Jeg skrev for for noen dager siden under en annen sak, at jeg driver med pistolskyting på hobbybasis. Jeg er med på konkurranser rundt om på lokale pistolklubber her i området jeg bor, men driver absolutt på amatørnivå. Men poenget er at jeg dro for å kjøpe mer ammunisjon. Men forhandlerne er utsolgt for flere kalibre, og særlig 9mm, og de visste ikke når de fikk inn igjen. 9 mm er et veldig populært kaliber, og er standardkaliber i forsvaret og politi i de fleste land i verden, så også Norge. Det kan Ture Andersen bekrefte. Forhandlerne sa at alt går over til USA (eller ville vesten, som en forhandler sa med et smil). Det gjelder også for enkelte pistoltyper. Amerikanerne hamstrer våpen og ammunisjon, og produsentene velger å vedlikeholde kundeforholdet til våpengale USA, verdens desidert største våpenmarked, framfor små markeder i Europa og resten av verden. Jeg så også at Bolsonaro har lettet vesentlig på restriksjonene for våpenkjøp i Brasil nylig. Det vil vel øke etterspørselen der også betydelig. Men med all våpen- og ammunisjonsmengden som går til det amerikanske markedet, i tillegg til alt som er der fra før, må det vel smelle der borte snart. Det er jo en grunn til denne hamstringa.

Det er stengt for kommentarer.