Vi ønsker alle våre lesere en riktig god og velsignet påske

Påsken som er en høytid mange feier med å dra til fjells for å nyte snø, sol og ski,  er for Guds menighet kanskje den viktigste av alle høytider. I disse dager feirer vi ikke Jesu fødsel, men vi minnes hans siste jordiske dager før han ble pågrepet, torturert og korsfestet for menneskehetens synder skyld. Han var lammet som bar verdens synder og skjærtorsdag var dagen for hans aller siste måltid sammen med sine disipler. En av våre faste lesere, Hildi Doelitzsch som bor i Sveits har sin egen You Tube kanal hvor hun legger ut egne og andres  sanger, og vi lar Hildi synge påsken inn med sangen “There`s nothing more” som ble postet nå i kveld. God påske og Guds fred til alle!

 

3 tanker om “Vi ønsker alle våre lesere en riktig god og velsignet påske

  1. Dette gikk fort! 🙂 Jeg sang denne sangen inn i kveld og fikk den nettopp opp på Youtube. Så dette var en fin overaskelse:-) Ja, jeg ønsker alle en riktig velsignet Påske med budskapet i sangen! Det er så stort å tenke på hva Jesus gjorde for oss da han døde på korset og tok vår plass! Det er ikke noe jeg har fortjent! Det er ufortjent og av nåde! Det er det beste budskapet som finnes!

    • Nå blir det noen dager med mer bønn, bibel og ettertanke og litt mindre tid til å skrive, Guds velsignelse til deg og dine Hildi

    • Guds velsignelse til deg også! Ja, det er godt å ta seg litt ekstra tid til bønn, bibel og ettertanke. Det er mye i denne verden som kan gjøre oss engstelige og styre oss vekk fra Guds tanker. Jeg merker det selv at jeg må ta meg tid til Guds Ord og bønn. Det er bare han som kan gi oss fred i hjertet! Ønsker dere alle Guds fred!

Det er stengt for kommentarer.