VG i meltdown over Tucker intervjuet med president Putin

Fake news media er i harnisk og tydelig meltdown over det faktum at Tucker Carlsons intervju med president Putin nå skal sendes. Med krigstyper publiserer VG i kveld en overskrift hvor man trekker linjer til et Hitler intervju i 1939. VG som er en viktig brikke i Pride media har hentet frem den såkalte “Russland-ekspert” Jakub Godzmirski i NUPI for å proppe folk full av motforestillinger mot Tucker Carlsons intervju med Putin.

Aktivist-media i Norge og Vesten liker dårlig at Tucker Carlson har intervjuet president Putin. Tucker som er en betydelig mediapersonlighet vil trekke et stort publikum. Intervjuet er publisert her

https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/

24 tanker om “VG i meltdown over Tucker intervjuet med president Putin

 1. Ja, Putin er ein ny Hitler.
  Om USA ved Trump i spissen kuttar støtten til Ukraina og seier at Nato får greia seg utan USA sine pengar, ja då ser Putin sin sjanse.

  4
  6
  • Vi får inderlig håpe at Trump og republikanerne stanser støtten til Ukraina for godt. Pengene går bare til å spre død og fordervelse likevel.
   Vesten kan ikke beseire Russland og hver krone de bruker på det er bortkastet.
   USA burde bruke pengene på egne grenser, bruke dem på å hjelpe de millioner av hjemløse som lever på gata i USA og løfte befolkningen ut av fattigdommen. Jo mer penger de bruker på Ukraina, jo flere graver må det lages.

   4
   5
  • Til Troende Hva med Norge og de folkevalgte her?
   De støtter både Pride og hjelper Hamas med penger til å krige mot Israel. De fleste land i Vesten har bidradd til å finansiere Gaza og Hamas gjennom FN og ulike støtteordninger til palestinere.
   At Russland skulle hjelpe Hamas som holder russiske borgere som gisler i Gaza er absurd. Vi vet at vestlige våpen som ble gitt til Ukraina ble videresolgt til Hamas og brukes mot Israel både under terroren og i krigen nå. Hamas kriger mot Israel på penger fra Pride-elskende land. Russland står for kristen etikk og kultur og kjemper derfor en kamp for de bibelske verdier.
   Det merkelige er at Russland og Israel har relativt gode forhold på tross av det politiske spillet i Midtøsten og Europa.
   Husk at Israel nekter å levere våpen til Ukraina og Russland og Israel har en stående avtale som innebærer at Russland ikke griper inn når Israel angriper Hizbollah og iranske mål i Syria.

   5
   1
 2. Dette er så naivt Kjell.
  Putin må stoppast. Det greier Europa om dei står samla. Putin trudde han skulle ta Ukraina raskt. Hitler laug om alt . Putin driv med historieforfalskning.
  Dette udyret må drepast.

  5
  2
  • Du skriver “Dette udyret må drepast”
   Du virker morderisk av natur Torstein.
   Nå har jeg sett hele intervjuet med Putin og man forstår raskt at Putin tidlig i krigen ble lurt av en våpenhvile avtale som fikk han til å trekke styrkene tilbake fra Kiev før jobben var gjort.
   NATO saboterte åpenbart denne avtalen og ville ha langvarig krig med Russland. Men det er nok slik Guds vilje får skje.
   Han bruker Putin til å tukte Europa for vår gudløshet og det gjør at våre våpenlagre blir tømt, økonomien går dårlig, befolkningen blir utarmet og det hele er en tukt over det moderne Sodoma og Gomorra. Det var langt fra noen “Hitler” Tucker intervjuet, men en reflektert leder som er blitt bedradd av Vestens løgner gjennom mange år. Muligens vil et regimeskifte i Washington hvor Trump velger å stanse all støtte til Kiev og tvinge gjennom forhandlinger kunne redde stumpene. Men jeg er redd det er for sent. Europa er blitt så avkristnet og “Sodomisert” at det neppe er håp om redning.

   6
   4
  • Du er forsiktig med Torstein Kjell.
   Når vi ser dette djevelske røret Torstein hoster opp om Putin og den absurde sammenligningen med Hitler blir man harm. Torstein har en syk blodtørst og han er fullstendig inntatt av krigerske åndsmakter.
   Han er fullstendig irrasjonell. Det er blitt et Putin hat og samtidig er han en mann som forsvarer og trives med de verdier som preger Sodoma. Putin kjemper mot Sodoma og Pride og det hater den urene Torstein Langesæter. Han er forblindet av de åndsmakter som har skapt regnbuesamfunnet og Pride. Jeg forstår jo hvorfor. Han har mistet Guds vern da han forkastet Jesus Kristus og er overgitt til et sinn som ikke duger.

   6
   2
  • Arnt – hva er verst av å støtte pride eller å hate Israel? Putin støtter Hamas og hadde en hjelpende hånd med i terrorangrepet mot Israel.
   Derfor blir det vanskelig for en gjenfødt kristen å støtte Putin også, han har på ingen måte Ånden selv om han er i mot pride. Vi lener oss ikke til denne verdens ledere, de vil feile på det ene eller andre området. Vi lener oss til Kristus, Han vil aldri feile.

   7
   2
  • Her er det Jeg Hele Tiden har sagt :
   Putin er IKKE i MOT Israel eller Jødene! 🇮🇱
   Tvert i mot! 🇷🇺💖🇮🇱 Selv om også Mange
   “Kristen-religise” (Russland-Hatere) Hardnakket,
   etter Indoktrinering, Hevder det Motsatte! 🤥🌑
   Putin er en Israel-VENN! 🙏🇷🇺💖🇮🇱 🙏 Punktum! 💖
   Det er USA (DC) som er “Problemet” for Russland 😕
   Og det Mener de (Putin) MED RETTE! 🇺🇸🖤🇷🇺
   …..
   ” Vladimir Putin sier at Russland jobber for å
   frigi gisler på Gazastripen.
   President Vladimir Putin sa onsdag til ledere for
   Russlands jødiske samfunn at Moskva jobber for
   å frigi gisler som er fanget på Gazastripen. …
   Den russiske presidenten sa videre at Moskvas innsats
   stort sett er rettet mot å hjelpe russiske statsborgere,
   men at de også forsøker å hjelpe andre.
   Putin mener krigen mellom Israel og Hamas er et
   resultat av mislykket amerikansk diplomati
   og har gjentatte ganger tatt til orde for våpenhvile,
   blant annet i Sikkerhetsrådet.”…

   3
   3
  • Du roper at Putin må drepes. Kanskje ikke så rart det da. Du støtter jo jødene og Netanyahus folkemord på kvinner og barn i Gaza.
   ‘Da er det jo bare naturlig at du også fråder av drapstanker mot Putin også.

   1
   1
  • Nå var vel Putin blant de siste som fordømte Hamas, den satt lenger inne enn hos vår egen statsminister – og blant de første som fordømte Israels angrep på Hamas, vær ikke blind.
   Putin var i møte med Hamas rett i forkant av 7. okt, hva ble sagt der? IDF har funnet russiske våpen hos Hamas. Tro ikke at Putin er heeelt uskyldig. Hold deg til Jesus Kristus, ikke Putin. Putin kan ikke frelse.

   2
   1
  • Troende.
   Jeg vet nå ikke hva du er troende til, men du blander kortene voldsomt. Det er vel ingen som tror at Putin kan frelse.
   Putin er bare et menneske selv om han er innsatt av Gud som myndighet i Russland. Ei heller vil Trump kunne frelse noen.
   Disse er bare mennesker som Gud bruker til sin vilje og hensikt.
   Bare Jesus kan frelse et menneske fra synden og den evige fortapelse. Så du blander virkelig kort med din argumentasjon.
   Russland tok avstand fra Hamas terror og det er kanskje ikke så merkelig siden Hamas også drepte jøder med russisk statsborgerskap. Men Russland deler synspunkt med andre land når det gjelder at palestinerne må få en egen stat.
   Det mener så og si alle land i denne verden inklusiv Norge, statskirken i Norge, den katolske pave, EU og alle politiske og religiøse institusjoner.

  • Det er bare det Arnt A at noen omtaler Putin nærmest som en frelser, og er mer opptatt av han enn Jesus. Da kan en begynne å lure..
   Ikke bare det, men det er folk her inne som kobler frelsen opp mot ‘rett’ syn på Putin/Russland. Da har en kommet ganske langt utenfor det som bibelen lærer oss.

 3. Helt enig med Arnt.A, og forstår ikke hvorfor Torstein Langesæter får lov til å spre så mye løgn og sur galle her inne!!!?

  1
  3
  • Torstein Langesæter har jo gjennom å skrive avslørt hva han er. Ut fra hans gamle kommentarer får man et inntrykk av at Torstein var en troende mann, en kristen -selv om han var på tur.
   Nå har han avslørt seg som en slags judaist som forkynner et annet evangelium og som en frafallen som har sagt nei til Jesus og frelsen.
   Vi kan jo også se hva slags mordtrang og blodtørst som er i hans hjerte. Han trives godt i Sodoma og Gomorra og kaller mennesker som praktiserer seksuell styggedom for “flotte mennesker”.

   1
   2
  • Ytringsfrihet heter det.
   Så får vi andre lære oss å argumentere saklig og dokumentert.
   Dette går bra.
   Jeg er ikke enig med Torstein om annet enn alfabetet han bruker, men han tåler å bli sagt imot og står for meningene sine (på godt og vondt)
   Det må vi tåle som voksne mennesker (tar utgangspunkt i at det er voksne her inne med unntak av “Fritt palesina”)

 4. Diskusjoner om usynlige åndsmakter, gudommelige terrorplaner og sataniske selskap er unektelig underholdende. Men i den ufrivillige komikken ligger et dødelig alvor.

  Ja, «de kristne her inne» er sannelig en fin gjeng av fordømmende faktafornektere. Deres hensynsløse hat og fordummende ideologi overgås bare av læren om «Jehova». De lengter etter guddommens angivelige masseslakt av gode mennesker som er annerledes. Og tror på hva som helst fordi de mener å tilhøre hans flokk.

  Godt vi har få religiøse ekstremister og lettlurte konspirasjonsteoretikere i Norge. De som underkaster seg Skriften har årtusenlang trening i blind overtro på sin tids skiftende teologi. Uansett hvor giftig og feilaktig den er.

  I møtet med det moderne samfunnets komplekse utfordringer og ny vitenskapelig erfaring klamrer de koko-kristne seg fortsatt til galskap som meningsløse religionskriger. Og til maktkåte svovelpredikanter,og pengegriske demagoger.

  Velg heller nestekjærlighet, frihet, folkestyre og fornuft enn diktatur, dogmer og sadistisk overtro.

  😘😘😘

  2
  1
  • Hvor mange ganger har vi ikke lest det samme innholdet i disse fantasifulle adjektiv-fortellingene dine? 🙂 Men det er nok bare som å skvette vann på gåsa, det preller av hos de fleste, så det er ikke noe poeng å holde på med dette utover at du selv kanskje synes det er morsomt. Noen blir nok dessverre krenket og synes kanskje det er vondt, og av den grunn burde du kanskje moderere deg litt som den gode «troende humanist» du ser ut til å være. I perioder har du gjort det, men er nå tilbake for fullt ser jeg…Fortell oss heller konkret om alle de udiskutable vitenskapelige erfaringer og fakta vi «koko-kristne» fornekter, som du så ofte skriver. Det hadde vært mye mer interessant enn alle disse andre tullete tingene du serverer. 🙂

 5. Aril.
  Du på står at historiane i Tanakh er skrøneforteljingar.
  Det er eg sterkt ueinig i.
  Mosebøkene tek for seg skapelsen frå Adam og Eva og Guds utveljing av Abraham.
  Kampen me ser i MidtAusten i desse dagar er berre ein fortsettelse av det me les der. Israel må kjempa mot nabostatane som aller helst vil at Israel ikkje eksisterer.
  Kampen er brutal, slik me og les i Tanakh.
  I Tanakh fekk Josva beskjed om å gjera kort prosess med dei verste av Israels fiendar. Ingen vart skåna.
  “Herren vår Gud talte til oss ved Horeb og sa: «Dere har oppholdt dere lenge nok ved dette fjellet. 7 Bryt nå opp og dra til amorittenes fjelland og til nabofolkene på Araba-sletten, i fjellandet og i lavlandet, i Negev og ute ved kysten, til kanaaneernes land og til Libanon, helt til den store elven, Eufrat. 8 Se, jeg har lagt landet åpent for dere. Gå og innta landet som Herren med ed lovet å gi deres fedre, Abraham, Isak og Jakob, og etterkommerne deres.”

  I Esekiel 47 les me at det er gjennomført.

  “Men sumpene og myrene skal ikke bli friske, av dem skal det utvinnes salt. 12 På hver side av elven skal det vokse alle slags trær til å spise av. Løvet på dem skal ikke visne, og frukten skal ikke ta slutt. Hver måned skal de bære ny frukt, for vannet de får, kommer fra helligdommen. Frukten skal tjene til føde og bladene bringe helse.»

  Landegrensene
  13 Så sier Herren Gud: Dette er grensene når dere deler landet mellom Israels tolv stammer: Josef skal ha to deler…..”

  • Hvis noen tar mytene om Adam og Eva, Noah og Moses bokstavelig, har de meldt seg ut av all diskusjon om sannhet og historisk virkelighet. Det samme gjelder dem tolker de epileptiske drømmesynene i Johannes åpenbaring som budskap fra en usynlig guddom.
   Da kan vi tro på absolutt hva som helst av fantasier og eventyr, og det blir umulig å føre en fornuftig refleksjon.

   Det er morsomt å leke med litteraturen, og det kan finnes gode metaforer som forteller sant om tilværelsen. Men all religiøs fundamentalisme viser at det blir farlig om vi tror på skrønene og handler deretter.

  • Hvis noen tar mytene om Adam og Eva, Noah og Moses bokstavelig, har de meldt seg ut av all diskusjon om sannhet og historisk virkelighet. Det samme gjelder dem som tolker de epileptiske drømmesynene i Johannes åpenbaring som budskap fra en usynlig guddom.
   Da kan vi tro på absolutt hva som helst av fantasier og eventyr, og det blir umulig å føre en fornuftig refleksjon.

   Det er morsomt å leke med litteraturen, og det kan finnes gode metaforer som forteller sant om tilværelsen. Men all religiøs fundamentalisme viser at det blir farlig om vi tror blindt på alle hellige skrøner og handler deretter.

  • Det er ingen myter Aril. Hvert eneste vers i Bibelen er sant. Du har rett til å tro på hva du vil, (ja du har også en tro) men jeg har alltid undret meg på ditt behov for å stadig prate Gud i mot. Bekymrer det deg ikke litt engang?

 6. Inntrykk av at Torstein var en troende mann, en kristen –
  ———-
  Eg har sagt det tydeleg. Eg har kasta Jesus på søppelhaugen.
  Herren Gud trur eg fullt og fast på.
  Det er Han som leiar Israel, ikkje ein Baal-figur som korkje høyrer eller ser.

 7. Hvis noen tar mytene om Adam og Eva, Noah og Moses bokstavelig, har de meldt seg ut av all diskusjon
  ————————————
  Ja, diverre er det mange som forkastar Tanakhs forteljing om Adam og Eva .
  Israels historie er viktig for å forstå kva som skjer i Midt Austen.
  Dramaet endar i det Sakarja 14 beskriv. Folkeslaga vil forstå at Herren Gud hadde eit utvalgt folk. Den eine testen Han gav folkeslaga bestod dei ikkje.
  Dei ville på død og liv ha Guds land.

Det er stengt for kommentarer.