Verdens matforsyning forverres -Kina lover forsyningsforstyrrelser og amerikanske avlivinger tørker bort -hva skal man egentlig preppe for det som kommer

Kina advarte i helgen om at nye smittetilfeller har ført til nedstengning av en rekke viktige havner i landet. Dette vil skape ytterligere forstyrringer og forsinkelser i levansen av kiniesisk gods. Samtidig som stadig flere land har lukket for eksport for å kunne brødfø egen befolkning. California som er USAs kornkammer opplever nå sin verste tørke i manns minne og en vannmangel de ikke har sett maken til. Resultatet er at avlingene ligger brakk, buskap som skulle nære seg på grønt, må slaktes -og for verdens matvareforsyning er dette katastrofe. Selv nyhetsbyrået Reuters har begynt å rapportere om tørken som ødelegger for jordbruk og i før helgen kjørte VG et oppslag om at tørke og matmangel vil bli den nye pandemien.

Mange har lenge advart om at Agenda2030 vil medføre varemangel, matmangel, sult og død -og det vil være menneskeskapte klimaforandringer som vil være syndebukken. Det vil komme til å vise seg at våre kjøp av Elbiler og Teslaer for å redde klimaet ikke er godt nok, og radikale endringer må til. Samtidig som det rapporteres om ødelagte avlinger, mindre produksjon av viktige matvarer, varslet Kina før helgen at vi kan komme til å oppleve betydelig

Ice Age Famers jevnlige rapporter om katastrofen som er under utvikling vil gradvis begynne å bli omtalt i MSM. Men folk her hjemme vil neppe tro det og bli bekymret før det er for sent. I mellomtiden får vi late som alt er normalt og stilletiende ignorere de mange advarsler som fremføres i media. Det har jo vært produktmangel og årsaken er at folk hamstrer, sier noen, og det er sikkert også korrekt, -men vi har aldri sett en silik global mangel og levereringsforstyrrelser som nå. Budrundene om viktige råvarer til matindustrien er blitt mer intense og prisene skyter i været. Også fraktprisene på Containere er skutt til himmels og nye utbrudd av Covid-19 i Kina fører nå til stengte havner og forsinkelser i leveranser av varer til Amerika og Europa. Folk her hjemme aner ikke konsekvensene av hva som skjer og hvor høy pris vi vil komme til å måtte betale. Hva og hvilke produkter er det lurt å lage seg et lager av for dyrtiden og mangelen som kommer.? Hva slags produkter har du begynt å spare opp for de vanskelige tidene som ligger foran oss? Del gjerne dine preppetips.

4 tanker om “Verdens matforsyning forverres -Kina lover forsyningsforstyrrelser og amerikanske avlivinger tørker bort -hva skal man egentlig preppe for det som kommer

 1. Trengselstiden er på gang. Antikrist har hatt makten og mistet denne 20. januar 2021. Det skal bare bli verre og verre for oss jordboere. Jeg har forberedt meg på denne tiden i mange år. Videre har jeg skrevet mange leserinnlegg i lokalavisene her ; hvordan man bør være forberedt på krig og krise. Men – få eller ingen har trodd på meg. Vår statsminister var i Stortinget for noen uker siden og fikk spørsmål om forsyningsberedskap . Hun svarte : Vi kan bare spise fisk. Tidligere har hun uttalt at vi har god matberedskap i oppdrettsfisk. Ja , hun kan spise kun oppdrettslaks i EN uke – så kan vi snakkes den neste uke ! SP-lederen hadde også ordet da og uttalte følgende : – Det sier bare poff ; så er butikkhyllene tomme. Sannelig var dette visdomsord – mener jeg. Jeg vet at mange kristne her i landet også har forberedt seg på matmangel. Mangel på el-strøm vil føre til at hele samfunnet vårt faller i hop. Jeg leste i går at store deler av Sør- Sverige har problem med strømforsyningen.

  1
  1
  • Har du rett om Antikrist og Trump, må det dødelige såret ha vært valget og 20 januar og det må også bety at Trump kommer tilbake som president, det dødelige sår som ble legt, og skjer det vil all verden undre seg og følge etter Antikrist.
   Me for vente å sjå.
   Perry Stone har noen interessante synspunkter på tingene
   https://www.youtube.com/watch?v=HvPg7pr6z-M

 2. Hei Ture,
  vi har heldigvis vedovn så litt varme blir det hos oss om strømforsyningen kollapser, og ved noen mnd.
  Ett stormkjøkken er vel lurt å ha i hus, rødsprit og fyrstikker, hermetikk, Blir vanskelig og bake sitt eget brød etc….om en har mjøl liggende

  • Det skrives så mye rart på dette forumet. Og typisk fokuseres det på å redde sitt jordiske liv.

   Alle spekulasjonene rundt hester og virus er meningsløse. Dette er kun konsekvenser av synd og frafall. Og synd og frafall er en konsekvens av de etablerte kristnes liv og lære. Det er dette man burde fokusere på.

   Jeg vil påstå at det meste av argumentasjonen rundt slike spørsmål er mer menneskelig enn Bibelsk. Det handler om “snakk” som skal signalisere at “vi”, de “rettroende”, avslører antikrist og hans virksomhet. Men antikrist kan ingen stoppe så lenge han kan trone på menneskenes synder og en kristenhet uten evne til å åpenbare synd og behov for omvendelse.

Det er stengt for kommentarer.