Velstands halliker i Guds kirke

Prosperity pimps eller velstands-halliker som kun er ute etter å mele sin egen kake har inntatt titusener av talerstoler over hele verden. Disse ulver i fåreklær er blitt avslørt mange ganger og på denne siden vil vi presentere videoer som er kritiske til representantene for velstands-evangeliet som er det Paulus omtaler som et “annet evangelium”. I videoene nedenfor blir TD Jakes omtalt som en ulv i fåreklær, en velstands-hallik, en satanisk predikant fra helvete, en grådig gribb og løgner.

TD Jakes “løgner og velstands-hallik” Del 1.

https://www.youtube.com/watch?v=VDIFf1zO0PE

TD Jakes “løgner og velstands-hallik” Del 2.

https://www.youtube.com/watch?v=T-Ub8tjmu0k#t=263

 

 

Loading

7 tanker om “Velstands halliker i Guds kirke

  1. Oase ledelsen burde invitere predikanter som Paul Washer. Han er en predikant som forkynner et rent evangelium. Det er ikke mye forkynnelse om et “prosperous life”. At Oase har hatt forkynnere som kommer med profetier uten ankerfeste i Guds ord, er betenkelig. Jeg har hoert rykter om predikanter fra USA som krever aa bo pa 5-stjerners hotel. Dersom dette er sant, saa er det i hvertfall ikke etter Mesterens Ord. Han som ikke engang hadde en hodepute.

    • Paul Washer burde så avgjort vært invitert til å preke på Oase i stedet for mange av de som presenteres der. Jeg ser ingen grunn til å avvise karismatikk, men alle karismatiske gaver må være knyttet sterkt opp mot hva Guds ord sier og lærer. I vår tid har mye karismatisk gått fullstendig av hengslene i den grad at mange vender seg mot all slik praksis.

      3
      1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *