Velkommen på møter i Rikets Sal….Eller?

Den kontroversielle religiøse gruppen Jehovas Vitner ønsker å vinne verden med sitt budskap. En av dem som åpenbart ikke er velkommen til møter og samlinger i regi av Vakttårn-selskapet er Leon Porter som filmet hvordan han ble tatt i mot når han oppsøkte en lokal forsamling. Se hvordan det hele gikk i klippet under hvor et av vitnene helst vil gi Leon en knytteneve rett i ansiktet

2 tanker om “Velkommen på møter i Rikets Sal….Eller?

 1. Fra tid til annen blir søkende mennesker så fortvilet at de tyr til ulovligheter i sin frustrasjon over den onde, ateistiske verden som vil ødelegge for dem. Heldigvis ble det ikke slåsskamp denne gangen, for alt slikt gir ødeleggende omtale også for de sanne kristne. Selv om inntrengeren bare er ute etter spetakkel.

  Hadde slikt skjedd i det gamle Israel hadde inntrengeren måttet bøte med livet. Men for kristne er det en annen norm som gjelder. Det fikk apostelen Peter erfare da han trodde han kunne forsvare Jesus ved å hogge øret av yppersteprestens tjener Malkus med sverdet sitt. “Stikk sverdet tilbake i sliren, for den som griper til sverd skal falle for sverd”.

  2
  2
  • Fra tid til annen blir søkende mennesker så uheldige at de treffer på Jehovas vitner og sier uvitende ja til et lovisk liv i trelldom.

   Når, eller hvis de skjønner at dette var en gedigen tabbe, så mister de alle de “vennene” de fikk.

Det er stengt for kommentarer.