Flere land dumper US dollar som betalingsmiddel

Dollarens hegemoni som verdensvaluta går mot slutten. Foto: Pixabay Ingen kreditering behøvs (lisens)

En rekke land er nå i ferd med å kutte ut å bruke dollar som valuta når de handler seg i mellom. I følge den russiske tv kanalen RT vil Pakistan slå følge med det økende tallet av land som vil begrense bruken av dollar i internasjonal handel til fordel for Euro og kinesiske Yuan. Som kjent foregår det aller meste av internasjonal handel i dollar, og dette har også gjort at US dollaren er blitt ansett som verdens reservevaluta og en trygg havn for verdens investorer i krisetider. Mange har lenge spekulert i dollarens fall, og kan hende vi nå ser begynnelsen til slutten på dollarens hegemoni som verdensvaluta.

Siden dollaren ikke er bakket opp av noe annet enn “tro” eller “tillit” og ikke lenger er bundet av gullstandard -er det mange som tror at dollaren før eller siden vil komme til å kollapse, og jo færre det er som bruker dollaren, desto større er sjansene for at vi får et kollaps. I hvert fall er det nøyaktig det mange tror vil komme til å skje. Se klippet fra RT

Facebook Comments

1 tanke om “Flere land dumper US dollar som betalingsmiddel

  1. Jeg ser ikke at dollaren vil falle før Guds ende. Slik jeg ser det representerer Anglo-Amerika den syvende og siste verdensmakt – “sydens konge”. I de siste dager skulle Nordens konge – Russland og allierte – slås av Sydens konge, og det skulle gå til ende med ham og ingen hjalp ham. Dette kan ha skjedd da muren falt og Sovjet falt med den. Men det kan også gjenstå et slag mellom de to hovedaktørene på jorden. Utfallet vil imidlertid bli det samme.

    Anglo-Amerika derimot vil som siste verdensmakt “gå levende ned i dødsriket”. Det vil gå til grunne for Guds hånd, og ikke menneskers hånd. Det betyr igjen at vi er meget nær Guds store dag i Harmageddon. Og dette innledes ved at “skjøgen” /”Babylon den store” – all falsk religion vil forbys offentlig multilateralt.

    Når de har gjort dette vil de utrope “fred og sikkerhet”, hvorpå de går til et siste angrep på de sanne kristne som ikke bøyer av for forbudet. Da sier Bibelen “det er som de rører ved Hans øyesten”, og krigen på Guds den allmektiges store dag i Harmageddon starter.

    2
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *