Varsler avdekker virkeligheten bak CNN fake news og Jeff Zuckers personlige hat mot Donald Trump

At CNN er fake news er noe president Donald Trump tidlig kunne fastslå. Kanalen som humoristisk ble omtalt som Clinton News Network under valgkampen i 2016 har som strategi utelukkende å fokusere på “riksretts-teateret” mot president Trump, samt å forsøke å underminere troverdigheten virkelige nyhetsformidlere som Fox News og America Online News. (AON) En tidligere ansatt i Jeff Zuckers propaganda-maskineri står nå frem som varsler som kan fortelle sannheten om “nyhetskanalen” som president Trump på direkten stemplet som fake-news. Etter at CNN sluttet å være en troverdig nyhetsformidler har ratingen til kanalen sunket som en stein.

Troverdigheten og ratingen til CNN vil neppe forbedre seg etter at kanalen nå får smake litt på egen medisin, sier Mark Dice og viser til varsleren, som også kan legge frem film materiale og lydopptak som bekrefter storyen

Hele videoen fra Project Veritas avsløringer av fake news kanalen CNN del 1 er verd å ta en titt på. Vi må ikke glemme av nyhetsformidler her hjemme som NRK, TV2, VG og Aftenposten ofte baserer sine historier på CNNs versjon.

I del 2 av videoen avslører varsleren videre CNNs helt åpenbare Trump fiendlige agenda. CNNs policy er å kjøre hardt på saker som setter presidenten i et dårlig lys, og tie når en nyhet er fordelaktig for presidenten. Del 2 av videoen ble publisert 15 oktober.

Også Tucker Carlson som er et av USAs mest sette og populære nyhetsshow omtalte den pinlige avsløringen av CNN fake news mandag. CNNs troverdighet som objektiv nyhetsformidler er forlengst en saga blogg, og CNN bør omtales som et propaganda-apparat for det ytterliggående demokratiske partiet som nå bruker alle skitne triks for å beseire Donald Trump.

Én tanke om “Varsler avdekker virkeligheten bak CNN fake news og Jeff Zuckers personlige hat mot Donald Trump

  1. CNN er blitt en ren og skjær parodi. En gang i tiden en ledende nyhetskanal, nå degenerert til en Trump-hater kanal.

Det er stengt for kommentarer.