Får nei til muren overalt: Forsvarer ulovlighetene og fortsetter å stå i mot pålegg om tvangsmulkter

Her pålegger de oss å rive mens andre kan boltre seg fritt, dette er en urettferdighet som er både ond, stygg og åpenbart en vemmelse for både Gud og mennesker.

Et nytt lovlig pålegg fra Plan og Bygnings Etaten i Oslo forfalt tirsdag i denne uken. Dermed risikerer Christensen å motta ytterligere en faktura fra plan og bygnings-etaten i I Oslo kommune. Denne gangen vil fakturaen komme til å pålyde 30 000 og i etaten vil i forbindelse med utstedelse av den nye tvangmulkten komme med et nytt pålegg om rivning med trussel om ytterligere en tvangsmulkt som kan bli betydelig større enn de som hittil er påløpet. Christensen har i løpet av den siste uken tatt kontakt både med aviser, lokale politikere og endog med kommunal og moderniserings departementet. På tross av telefonsamtaler, eposter og skriv, kommer Christensen ingen vei med de offentlige instanser som har fattet sin avgjørelse i saken. “Det er ingenting som kan redde hans mur, trapp og bod. Han kan ringe konge, julenisse, Reodor Felgen og pave. Men vedtaket er der og han betaler mer og mer til staten,” sier en leser som har fulgt med på saken i en epost. Christensen på sin side håper ennå på et mirakel og kaller “pålegget om rive en urett som er en vemmelse for både Gud og mennesker.”

Kjemper desperat og med alle midler for å trosse myndighetenes pålegg

Christensens kamp for å redde sin ulovlig oppførte bod, mur og trapp synger nå på siste verset. I ren desperasjon henvende Christensen seg til Karen Marie Glad Visnes i kommunal og moderniseringsdepartementet over telefonen. Det Christensen hadde glemt var at han selv tidligere har omtalt Karen Maria Visnes på sin egen blogg med navn og bilde slik: “Bilde av Karen Marie Glad Visnes som har skrevet under på disse horrible papirene som er å anse som ugjerninger når en pålegger oss å rive mens naboer kan sette opp 5 høye murer og gjøre ellers hva de vil. Her pålegger de oss å rive mens andre kan boltre seg fritt, dette er en urettferdighet som er både ond, stygg og åpenbart en vemmelse for både Gud og mennesker.” Etter sin telefonsamtale med Karen Marie Glad Visnes som ikke gav ønsket resultat, var det en frustrert blogger som utbrøt “drittkjerring” om Karen Maria Glad Visnes. På spørsmål om Visnes kjente til saken svarte Christensen dette: “Klart det, hun visste alt om meg. Hun sa bl.a. jeg måtte godta alt som staten og PBE hadde gjort av vedtak. Nei, det er innavl her i Norge. Først var hun en av lederne i PBE her i Oslo. Så blir hun forfremmet til å være med i regjering og fylkesmannen.” Ved et raskt søk på Google kan det konstateres av Karen Marie Glad Visnes som Christensen omtalte her, nå er avdelingsdirektør i kommunal og moderniseringsdepartementet. I et skriftlig svar til Christensen skriver departementet at de ikke kan hjelpe ham, men de har forståelse for at det oppleves tungt å måtte rive. Christensen selv tar i bruk alle mulige midler for å fremme sin sak og i videoen under kan du se hva Christensen nå vil bli tvunget til å rive

5 tanker om “Får nei til muren overalt: Forsvarer ulovlighetene og fortsetter å stå i mot pålegg om tvangsmulkter

  • Christensen har gjort sin egen dårskap og egoisme om til et åndelig spørsmål. La oss alle ha klar for oss følgende.
   1. Christensen er ikke norskfødt, han er tvert i mot en innvandrer til landet som ikke forstår norske lover og hvordan vårt samfunn fungerer.
   2. Christensen vet å utnytte det norske systemet og koster skattebetalere titusener av kroner fordi han har tatt seg til rette, blitt avslørt og holdes nå ansvarlig.
   3. Christensen viser trass og er en ubotferdig sjel som setter seg på utsiden av Guds ordninger. Øvrigheten er innsatt av Gud -og siden Christensen oppfører seg som en kriminell kjeltring, blir han behandlet deretter.
   4. Det er bare et tidsspørsmål før Christensen må begynne den pinlige prosessen med å rive. Loven er tydelig. Norske myndigheter vil ikke la han slippe unna. Dette vil gå hardt utover lommeboken til ham.
   For han selv er dette trist sorti.
   Alle vi andre har funnet frem popcorn og cola og bivåner denne tragedien utspille seg.

   1
   1
  • Det pinligste øyeblikket blir nok når mur,bod og trapp rives,med alle naboene stående rundt for å se på.

  • Jeg liker absolutt ikke det han holder på med. Men jeg tar ikke fram noe godteri og venter på at han ødelegger livet sitt. Ikke noe å godte seg over.

 1. Egentlig er det merkelig at denne mannen ikke er buret inne. Jeg tenker med skrekk og gru på alle disse menneskene, inklusiv naboer han har hengt ut med navn og bilde.
  Jeg må si jeg at han får straff som fortjent. Det skal være en pris å betale når han oppfører seg som en kjeltring.

Det er stengt for kommentarer.