Steve Bannon`s “War Room” ble tatt ned av YouTube midt i sendingen -videoen frem til de ble kuttet lagt ut

Steve Bannons livestream  på YouTube ble i kveld tatt ned midt i sendingen. Plutselig fikk seerne beskjed om at videoen var fjernet. Samtidig ble Steve Bannons twitterkonto og Facebookside fjernet. Så langt har YouTube bare fjernet videoen de var i ferd med å sende, og deres konto er ennå åpen. Aktuelle video er lagt ut på nytt, men vesentlig forkortet

En redusert utgave av nattens livestream er nå lagt ut frem til YouTube grep inn og stanset livestreamen er nå publisert på nytt.

https://www.youtube.com/watch?v=jhuA71CvXyg

3 tanker om “Steve Bannon`s “War Room” ble tatt ned av YouTube midt i sendingen -videoen frem til de ble kuttet lagt ut

 1. Det som skjer er uhyggelig. Likevel. Et ikke overrasket. Dette er noe Søkelys har advart om en god stund nå. Søkelys er en av få tydelige røster i kristenheten i Norge.
  Takk for at du ikke lar deg knuge ned av spottere og løgnere som forsøker å sverte deg.. Søkelys er alltid spennende lesning.
  Mørke tider kommer over verden…

  1
  1
 2. Er det galt å stoppe en overgriper i akten? Å stanse en mann som er i ferd med å begå en forbrytelse?

  Trumpistenes desinformasjonskampanjer og løgnpropaganda er skadelig for samfunnet. Beundringsverdig at ansvarlige voksne tar grep når løgnfabrikantene settter i gang.

  Ikke så farlig med religiøs svada, eller uskyldige ufo-teorier og dess like, men politisk hatretorikk for å styrte det demokratiske samfunnet (dette er Bannons uttrykte mål) er svært alvorlig.

  Folkene bak sosiale medier har skjønt at de nye mediene har blitt livsfarlige våpen i gale folks hender. Flott at Facebook, Twitter osv. stopper gale politikere som bruker løgn for å narre godtroende inn i en krig.

  Ps. Interessant at Trump jr. ber faren føre en “total krig” mot alle han er uenig med. Dette uttrykket ble skapt av Hitlers fantastiske propagandaminister da han skjønte alle måtte ofre alt for å vinne mot demokratiske vestmakter.

  • Ut fra din logikk kan myndighetene pågripe deg allerede før du skal ut å råkjøre. Dette er tankepoliti du forsvarer.

Det er stengt for kommentarer.