Vaksinen til tross -skyhøye Corona-dødsfall i USA

Covid-dødstallene like høye som i vinter i USA:Antall dødsfall knyttet til Covid-19 er nå like høye som de var i vinter, melder AP News. Deltavarianten herjer, og flere delstater har flere coronainnlagte enn i vinter. Tirsdag ble det registrert 1017 nye dødsfall, mens gjennomsnittet den siste måneden har vært 769 dødsfall i døgnet. Det er første gang siden mars at det er registrert over 1000 dødsfall på ett døgn.Økningen skjer trass i at mer enn 208 millioner amerikanere er vaksinert med minst én dose. Mens stater som Florida og Louisiana har bedret seg med tanke på smittetall, er det nå store problemer i blant annet Kentucky, Georgia og Tennessee.

Situasjonen har ikke uventet satt sykehusene på prøve nok en gang. I Kentucky er melder 70 prosent av sykehusene om kritisk bemanningssituasjon på grunn av pågangen av pasienter. Florida har i sommer blitt episenteret for coronasmitte i USA. I forrige uke var 20 prosent av alle corona-relaterte dødsfall i USA i Florida. – Vi er inne i en tøff periode, og den kan vare en stund, sier president Joe Biden om situasjonen i landet. Også i Israel som er nærmest fullvaksinert er smitten på rekordnivå og tallet på døde er økende. 183 israelere døde av Covid-19 relaterte sykdommer siste uke. Dette på tross av at israelere har fått både to og tre doser vaksine mot viruset.

Facebook Comments

2 tanker om “Vaksinen til tross -skyhøye Corona-dødsfall i USA

 1. Det er ikke riktig at dødsfallene er på høyde med i vinter. Den var over dobbelt så høy i vinter over 4000 pr .døgn. Nå ligger det på mellom 800 og 2000.

 2. Vår familie satser på naturmetoden – kroppens eget fantastiske immunforsvar mot allskens forkjølelser og influensaer. Kinaviruset intet unntak i så måte, selv om det trolig skulle være menneskelagd.

  Men får ikke dette immunologiske systemet tidvis en skikkelig utfordring så svekkes det kapitalt. Slik er nå engang vår organisme skrudd sammen. Noen vil da bli syke og/eller dø av ulike beveggrunner, mens atter andre takler selv de skumleste mikrober rimelig greit.

  Nå står vi foran en ny influensasesong. Mange eldre og svake vil dessverre dø av dette, men slik har det vært siden opprøret i Eden. Vi ønsker uansett ikke å tukle med såkalte “vaksiner”. Vi sier som Bibelen:

  Sett din lit til Jehovah av hele ditt hjerte og stol ikke kun på ditt vett.

  7
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *