Vaksinen: En modig dødsannonse: Covid-vaksinen gjorde Grethes siste år om til et helvede!”

“Alvorlig men modig dødsannonse. Endelig noen som i sorgen våger å kalle en spade for en spade! 👊 For en flau bismak og sorg det må være å oppdage at det du innbilte deg og dine at skulle beskytte dine sårbare familie medlemmer er det som drepte dem og ødela deres siste tid her nede. 😢 Myndighetenes groteske C-19 vaksine drap og volds forbrytelser begynner å gå opp for folk. Dette burde gi myndighetene og de som styrer dem lovens strengeste straff for folkemord og landsforræderi,” skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook lørdag. De fleste tilsvarende dødsfall skjules bak teksten “døde brått og uventet” eller døde plutselig.  Etter at Corona vaksinen er blitt presset på folk har vi sett en rekke bråe og uventede dødsfall, men få syntes å være villige til å vurdere sammenhengen

I TV2 kan vi i dag lese at flere får kreft nå enn før vaksinepandemien begynte. Formelt skylder de på at folk ikke gikk til legen under pandemien, men kan årsaken være noe annet? Kanskje vaksinen?

14 tanker om “Vaksinen: En modig dødsannonse: Covid-vaksinen gjorde Grethes siste år om til et helvede!”

 1. Jeg husker at tidl. statsminister Solberg prøvde å få hemmeligstemplet alle norske beslutninger vedr. Covid – 19 i 100 år. Hun greidde å oppnå 60 år med hemmelighold. Kan hende var det en god grunn til dette ?

  8
  2
  • Jeg har i en tid bedt om at Jesus avslører alle hemmelige avtaler, onde planer skrevet under av onde mennesker, som planlegger andres død, sykdom og undergang, med underskrifter i hemmelige møter. Skjult for folket og mot folkets vilje. Storting og regjering har gitt håndslag med fremmede, for å fange folket i fuglefangerens snare. Dere sier: «Vi har sluttet pakt med døden og gjort avtale med dødsriket. Når flommen kommer veltende, skal den ikke nå oss. For vi har gjort løgn til vårt ly og dekket oss bak svik.» Og det de visker i hverandres ører, skal ropes ut fra hustakene. De alle skal stilles fram til spott og spe for hele folket, og må innrømme med skam sine løgnavtaler.

   3
   2
  • Hemmeligstempede dokumenter og beslutninger. Bøter, pålegg, undertrykkelse. Dette er ting vi forbinder med regimer i andre land.
   Under “pandemien” så vi en voldsom ensretting av informasjonen vi ble gitt. Dette minner om den form for informasjon som ble gitt det tyske folk før jødeforfølgelsen ble iverksatt i nazi-Tyskland.
   De viste hva de gjorde. Derfor ble tingene hemmeligstemplet.
   De viste at de setter mange liv i fare med denne vaksinen.
   Alle som støttet vaksineagendaen er Satans tjenere.

   5
   2
  • Nå er vi helt enige om at det er feil å hemmeligstemple informasjon om covidtiltak, -diskusjoner eller -hendelser i 100 år!

   Men utsagnet fra Ture er ikke helt korrekt. Det som er riktig er at Solberg-regjeringen foreslo å utvidet taushetsplikten for sensitive helseopplysninger som covidkommisjonen fikk tilgang til fra 60 år til 100 år.

   Bakgrunnen var at dersom kommisjonen skulle kunne analysere håndteringen av covid i Norge ville de ha behov for tilgang til sensitive personopplysninger lenge før det var gått 60 år. Uten en spesiallov kunne de ikke få tak i slike opplysninger. Derfor ble det foreslått å gjøre et unntak fra taushetsreglene for covidkommisjonen – slik at de kunne få tilgang til relevant informasjon. Men samtidig ble det foreslått at vi andre ikke skulle kunne hente ut taushetsbelagt informasjon fra kommisjonens materiale før det var gått 100 år. Det ble nedstemt.

   Så Solberg oppnådde ikke 100 år eller 60 år. Hun klarte ikke å endre noe som helst på hemmeligholdsfristen.
   Det betyr at noen vil kunne lese sensitive helseopplysninger om deg og meg (dersom det finnes) i materialet fra covidkommisjonen om 60 år.

   4
   5
  • Takk, Gransker, for jobben du gjør.

   Og det er flaut at kristne ikke setter mer pris på det.

   Det ligner på noe annet…

   Det er samme taushet (eller irritasjon, sinne eller baksnakking) også f.eks i menigheter når en ensom sunn sjel sier fra om noe som ikke er riktig og ikke etter Guds Ord, og de «høye herrer» IKKE VIL høre. Pinlig. EN dag kommer da de MÅ innrømme sin ufyselige ovenfra-og-ned-holdning.

   (Jeg mener ikke med dette å påstå at det du skrev her ovenfor denne gang nødvendigvis kommer inn under alt det folk hater deg her inne for. Det gjenstår å se.)

   3
   2
  • Takk Hannah.
   Og jeg ser jo allerede nå at noen misliker at jeg ikke føyer meg inn i rekken som tier om, godtar eller videreformidler uriktig informasjon.
   Og ja, jeg synes jo det er trist.

   1
   2
  • Ja Gransker gjør jobben sin
   Slangens jobb
   Synd du lovpriser slangens håndtlanger
   Dere opptar dere av ubetydelige detaljer på hvor lenge ting kan være hemmeligstemplet.
   Dere er iskalde uempatiske mennesker. Grethe Hermansen fikk sitt siste år i et helvede pga vaksinen satans tjenere har pushet.
   Jeg er rystet over deres iskalde hjerter.
   I stedet for å forsvare ondskapen er dere ondskapens sympatisører. Og dere våger å kalle dere frelst!!!

   2
   3
  • Til Mitt navn,

   og hva er feil i min påstand?
   Er det feil om kommisjonen? er det feil om taushetsreglene?

   Jeg er enig i at man skal opplyse om bivirkninger.
   Jeg er uenig i hemmelighold rundt tiltak, bivirkninger etc om covid.
   Jeg misliker usannheter?

   Hvor er feilen jeg som frelst begår?

   3
   2
  • Alt som tåler dagenes lys er og forblir transparent. Dette som du gransker prøver å få til og høres fornuftig ut, er det mange som ser annerledes på. Du snakker om sensitive helseopplysninger, men da kan man vel si at hvis WHO får gjennomslag for det de holder på med, så er alles helseopplysninger tilgjengelig for mange som kan nekte folk som ikke innrettet seg etter deres lover, omtrent alt man trenger. Det er ingenting å takke for.

   4
   1
  • Betina,

   mitt poeng var ikke å forsvare verken hemmelighold eller covid-kommisjonen. Jeg kommenterte bare at Ture var unøyaktig når han sa at “tidl. statsminister Solberg prøvde å få hemmeligstemplet alle norske beslutninger vedr. Covid – 19 i 100 år”.
   Det hadde selvfølgelig vært kritikkverdig dersom det stemte. Men påstanden er feil.

   Når det gjelder tilgangen til helsedata om deg og meg så kan det sikkert sies mye:
   -dersom ingen hadde fått lov å undersøke virkninger og bivirkninger av vaksiner eller senskader av covid, så hadde det kunne blitt fremstilt som at myndighetene hadde noe å skjule.
   -men så er det nå en gang slik at forskere ikke har tilgang til private helseopplysninger. Og dersom noen skal kunne undersøke f.eks. virkninger eller bivirkninger av covidvaksiner kan de komme til å måtte undersøke sensitive helseopplysninger som normalt er taushetsbelagte.

   da sitter man igjen med (minst) to problemer:
   1. gir man gir forskere tilgang til private, potensielt sensitive helseopplysninger kan det tolkes som at man har tenkt å misbruke dem (type “gi dem til WHO”)
   2. Dersom man ikke gir tilgang til å undersøke kan det tolkes som at man har noe å skjule.

   Nå er vi sikkert enige om at våre private helseopplysninger ikke trenger å komme hvem som helst for øret. Derfor er det et krav om at alle som evt skal kunne undersøke hva som har skjedd i forbindelse med covid skal pålegges taushetsplikt om det de evt måtte finne ut om deg eller meg.
   Det betyr ikke at de skal tie om det de finner ut. Det betyr bare at når vi leser rapportene deres skal vi ikke kunne identifisere hvem opplysningene gjelder før om tidligst 60 år.

   Og til “mitt navn”:
   jeg synes selvfølgelig at det er trist at noen har opplevd kraftige bivirkninger av vaksinene. Det har jeg aldri lagt skjul på.
   Påstandene til Kvamme har jeg sluttet å ta seriøst. At annonsen han viser til ikke dukker opp i den nasjonale oversikten av dødsannonser i Danmark er merkelig, men betyr ikke at den ikke er ekte. Og hadde den kommet fra noen andre kunne jeg trodd på historien også. Grunnen til at jeg ikke har kommentert akkurat det tidligere, er at selv om historien ikke skulle være helt sann, så er det et uomtvistelig faktum at noen har lidd veldig både av covid og av vaksinebivirkninger. Derfor så jeg det ikke som noe poeng i å betvile sannhetsgehalten. Jeg kommenterte de unøyaktige påstandene til Ture.

   5
   2
  • Snaphanen.dk er ikke en side jeg vil anse som troverdig. Der var det mye grums og rasistisk vrøvl.

   5
   1
 2. Dessverre er det mye grums og rasistisk vrøvl i den verden vi lever i, og virkeligheten i denne verden er ganske troverdig, er den ikke.

  • Dessverre er der mye grum rundt om, men det er jo ikke nødvendig å oppsøke det eller “fylle sitt hjerte” med det.

   Lukas 6,44-45: “Et tre kjennes på frukten. En plukker ikke fiken av tistler og høster ikke druer av tornekratt. Et godt menneske bringer fram godt av hjertets gode forråd, et ondt menneske bringer fram ondt av hjertets onde forråd. For det hjertet er fullt av, det sier munnen.”
   For øvrig kan hele kapittel 6 anbefales for sammenhengens skyld.

   4
   1

Det er stengt for kommentarer.